Nana ne alaka demeyin. Bez bebek izlerken Hakan mı kim biri diyordu😂

valla ben yiğit mert kendini koruyabilen dövüşen kızlardan hoşlanan erkekleri seviyorum o ne öyle cici viyaklayan kız ya azcık güçlü olmalı kadın dedğin bence
Hayır ayaklarının üzerinde durmayı bilenden hoşlanırım şahsen o ne öyle kendine hayrı yok kendine gel len derim kendine gel!
İyiyim tamam..
Cevap
47Cevap
Ulaşabileceğim kadınlardan hoşlanırım, yanımda olabileceklerden.
Daha kolay kontrol edilebilir kadınları tercih ediyorlar.
Hepsinde geçerli değil tabi ama genelde erkek kendine muhtaç her zman onun yardımına ihtiyaç duyan ona kendini güçlü hissettirecek kadınları severler çünkü egoları oksanir 😌
Sanki bu soru bana yabancı gelmiyor ha nerden okudun bunu ben bir yere yazdım ama bu yavru meselesini
Değişir. Ben özgüvenli kız severim. Ağırbaşlı olacak, her kaba gelmeyecek, "benim yanımda bunlar konuşulmasın" falan diyecek. Ortamda bir ağırlığı olacak yani
Kendini taşıyabilen kadınları tercih ediyorum. Sevgili yapıyoruz çocuk sahiplenmiyoruz sonuçta
yani bir koruma isteği oluşuyor veya tatlı gelebiliyor ama partner olarak düşünmem. Güçlü özgüvenli kadınları tercih ederim ben.
Genelde erkekler üzerinde baskı kurabileceği ilişkilerinde Dominant otoriter olabileceği kadınları sever
Hepsi korumayı bilse olurda bilmiyolar korumaktan kasıtları öldürmek zarar vermek bunu yapanlar için söylüyorum tabi ki.
asalak boş yapan sırf yeşillik olsun diye yaşayan tipler ilgimi çekmiyor
Tüm kızlar görünürde yavru ceylandır ama hepsi birer cadı :d
Her kızdan hoşlanırız yeterki güzel olsun güzel koksun 😊
Yok aksine kendi ayakları üzerinde duran kadinlar daha çekici geliyor bana
Masumluk bir çok erkeği çeker. Bu kızlarda da erkeklerin biraz şeytan olması olarak görünüyor tabi.
Gündüz insan gece bezbebekkkk ne izlerdim cocukken xd
Bazı kadınlar böyle ilgi görmeyi seviyor
Bazıları ise hiç sevmiyor
büyük konuşmayayım fakat çok fazla ilgi çekici olduklarını düşünmüyorum
Kadınlar zaten güçlü beni koruyabilecek kafasında düşündüğü için evet
Erkekler kendilerine muhtaç kadınlara daha meyilli oluyor bu gerçek.
karakter meselesi kimi öyle sever kimi şeytan sever
ben akıllı kadınları severim
düşünen az konuşan, çok bilen
her yerde, her zaman nazı çekilen
Ben öyle birini sevdim ama bu tarz kızlar enkaz oluyor sırtında yük oluyor çok mizmiz problemli ağlak muhtaç sonra bir bakıyorsun sevgili değilde bakıma muhtaç bir çocuk yetiştiriyorrsun tecrübe ile sabit
genelde üzerinde egemen olabileceğini düşündüğü kadınları tercih eder..
Ben olgun hakkını savunabılıcek kızlardan hoslanıyorum hatta herzaman yanında olamayabılırım herektıgı yerde kendını cok ıyı savunması lazım kı gozum arkada kalmasın
sadece kestirmeden gitmek isteyen aceleci erkekler onlardan hoşlanır. erkeği asıl cezbeden kendine güvenen ve yön verme konusunda ufak didişmeler yaşatacak kadınlardır.
evetttt
Burda bir çoğu güçlü kadın falan der. Ama gerçeğe gelince erkeğe güçlü hissettirmessen, iki pohpohlamazsan hemen o yavru ceylanlara kaçarlar
ben ayakları üzerinde sağlam durabilen kadınlardan hoşlanırım
Korumak amaçlı evt çünkü koruma içgüdüsü harekete geçer
genelde kendilerinden zayıf gördüklerini seçerler yanında daha güçlü be baskın hissettikleri için
kişiye göre değişir. sen kendin ol, seni sen olduğun için seven birini bul yeteer
Ben o tipleri pek sevmem daha tuttuğunu koparan olgun kadınlar çok daha iyi.
Biyolojik olarak öyle.
yeri gelince ceylan yeri geldiğinde kaplan olmalı
hayır güzel olanından
Kimisi evet kimisi hayır
Güçlü ve kendinden emin kadınlar kesinlikle
Erkekler kahraman olmayı severler.
Her erkek değil.
Hoşuma gidiyor öyle kızlar
eveet avlaması daha kolay🤤🤤
Evet dahabir güzel oluyor
Evet sazan gibi atlarlar :D
Erkekler mıy mıy kızlardan hoşlanır