Erkekler çekingen kız sevmez mi?

O o kadar önemli değil. Ama erkek dediğin muhabbeti arar. Örneğin diyelim ki çocuğun teki sana "ben şahsen gezmeye ve yeni insanlar tanımaya bayılıyorum. Her yeni insan benim için bir kitap gibi. Tanıştıkç a ilginç şeyler öğreniyorum" derse ve sen bu kadar cümleye karşılık "hııı haklısın" dersen o iş biter. Öküzzzz gibi olmayacaksın. Her zaman söyleyecek 1 çift lafın olmalı. Yoksa bir erkeğin karşısından sadece hee hııı haklısın öyle dersen bu iş olmaz.
Bence bu duruma farklı ve yanlış yaklaşıyorsun! Bu durum insana iticilik aşılamaz! İtici olan senin egon! Kendinden şüphe etmişsin ki paylaşmışsın 🙄 bence biraz iticisin hem egon hemde samimi olmayan tavırlarından dolayı erkek olsam seni tercih etmezdim...
Cevap
79Cevap
benim sevdiğim tek kız tipi o zaten, sosyal kelebek herkezle içli dışlı sürekli orada burada gezmelerde partilerde bir kız istemiyorum laf ebesi bir kız hiç istemiyorum konuşalım tabi de sadece bana açık olsun isterim daha başka sebeplerim de var böyle kızları sevmek için
Hayır, bana itici gelmiyor. Başlangıçta çekingen ve içine kapanık olabilir. Önemli olan sonra zamanla samimiyet oldukça benimle beraber eğlenebiliyor olmasıdır. Tabi diğer karakteristik özellikleri de önemli.
Regnarim
Tam tersi olmasın? Baskı kurmak, direksiyon gibi sağa sola istediği gibi döndürmek, kontrolü hep elinde tutması. Genelde böyle olur içine kapanık kızları önce kendilerine ilgi ile çekerler, sonra da kontrol ederler.
#SelammGençlikk 🍀
Erkekler de kadınlar da kendi karakterlerine yakın ve benzer buldukları insanlara çekim hissederler. Formulize edilemez ki.. #TubaSueda 🍀
İnsanlar eğlenceli kişilikleri ilgi çekici bulur. İçine kapanık, çekingen kadınlar kolaylıkla erkeklerin ilgi odağı olamaz. Erkeklerin gözünde bu tip kadınlar uğraştırıcı, sıkıcı kişiliklerdir.
Herkesin kendine göre bir seçimi vardır. Kimisi bu tarzdan hoşlanır, kimisi de hoşlanmayabilir. Tamamen kişinin kendi seçimi. Kıstas yapmak yanlış olur.
Yoo itici bulduğum tipler genelde şöyle.. kendini üstün bir insan gören tipler, varsa yoksa odağı para olan tipler ve en tehlikeli olan doğal olmayan sahte, rol kesen tipler
🤌🏻🤌🏻
Sadece kızlar da değil, her iki cinste de istenmeyen bir durum. Çekingen insanlar kasıntı, kendini beğenmiş ya da özgüvensiz duruyorlar bu da karşı tarafı kötü bir koku gibi itiyor.
Bu durum benim için fark etmez sanırım 🙄 ama eğlenmeyi ve gezmeyi bilmeyen, sıkıcı, gülmeyi beceremeyen biri benim için itici olur kısaca ruhu bana hitap etmeli...
Açmak ve çekingenliğinden kurtulması için uğraşırım hoşuma gitmişse eğer. Hani aşk çaba, gayret değil miydi...
İçine kapanık ve çekingen kızlar bana daha ilginç geliyor çünkü içi kapalı bir kutu gibi tanıdıkça öğreniyorsun
İçine kapanık, çekingen bir erkek olarak öyle bir kadını asla itici bulamam. Çekingen kızların ayrı bir tatlılığı oluyor benim gözümde. :)
Tam olarak böyleyim herkes sevmez daha özgüvenli duran para yiyen tipleri seviyorlar
Bilakis bence daha tatlı oluyorlar
Ama büst gibide olmamak şartıyla😅
Neden sevilmesin'ki? Daha esrarengiz bir insan olabilir.
İtici bir yanı yok ama ne konuşacağımı bilemiyorsam iletişimi devam ettirmek mümkün değil.
Hayır bence itici değil zaten bende çekingen içime kapanık bir erkek olduğum için öyle bir kızla iyi anlaşırdım diye düşünüyorum
Aaa erkeklerin en sevdiği kız tipi, kolay sindiriyolar bayılırlar
Simdi ozguvenli kendini bilen. Kendini ifade edebilen ile. Birde sessiz sakin. İki kelimeyi bir araya getiremeyen. Ozguvensiz kişiyi mi tercih edersin?
Hayır itici bulmam
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali Yasemin Özilhan tadında ise eğer...
Bilakis çekici ve arzulatici bile bulurum...
İtici değil aslında..
Bunda ısrar edilmesi sıkıcı olur.. Çözmek istenir öyle biri.. Bu mümkün olmazsa usandırabilir..
Erkeklerin hepsi bir değil ki 🤷♀️ çeşit çeşit var.
Hayır. Hatta içine kapanıklar genelde daha zeki oluyorlar :) genelleme tabi ama yani itici bulmuyorum ben içe dönük insanları
Tatli olabiliyorlar bazen ama bazen de sıkıcı ve her seyi sanki erkegin ustune yikiyor gibi oliyorlar ondan sevmiyorum
Isteksiz soğuksa sevmezler ama sessiz sakin olmak tek başına daha huzurlu olduğun için insanları belirli biz çizgisinin içine almamak farklı bir şey
Ayakları güzel olan her türlü kızı severim hanımefendi.
Ben sevemiyorum ya konuşkan özgüvenli kadınları seviyorum
Fazla fırlama olmasın fazla çekingen de herşeyin ortası olsun şişko
Eski sevgilim içine kapanıktı. Onu açmak bana düştü.
Valla ne istediğini bilen biri değilim ama ne istemediğimi net bilirim! Gerçekler acıdır net itici birisin 🤷♂️ neden bilmiyorum ama bana itici geliyorsun...
Yoo hayır hatta çekingen ve içine kapanık kızlar daha çok hoşuma gidiyor
Özgüvenliyim diye kerimcan gibi aaaaa diye bağırmadığı sürece sorun yok
ben severim valla bir konuşmaya başladımılarda durmuyorlar 🙂
İyi akşamlar 🖐️ aksine cıvık fazla hiperaktif ve haddinden fazla çok konuşan kızları sevmiyorum..
Çekingen olan kızın bana karşı ilgisini fark edersem çok severimm
Hayır severde Ama kızlar p** erkek sever orası kesin Artık kabul edin !
Yok, aksine onlarla ciddi düşünüyorlar. Kamuya açılan kızlara başka gözle bakılıyor
bence kızlarda öyle erkeği itici bulur. Özgüvenden yana genelde herkes
Çekingen kadın herzaman ilgimi çekmiştir nedense bide her ortama ayak uyduran kadın milletine uyuz oluyorum.
Benim hayalimdeki kişi problemlerini sadece bana açıklayan ve beraber çözüm bulmaya çalışcak bı ömür geçer yani
çekici de itici de değiller şu an denk gelemeyeceğimiz kadar normal ve saflar sadece ben severdim çünkü bir kızın olabileceği en güzel hal sessiz ve çekingen tipler
Bazı kişiler var doğru oyledirler kişilik meselesi öyle yadırgamam ama şımarık herseye somurtan cittiyesiz insanlarada gelemem ortamlarda ise gözleri oynayan iyyyyyy
Hayır, nefes alsın yetiyor
öyle olduğu için sapız zaten
Karakterine bağlı seven de olur sevmeyen de
Genel olarak birseyler söylemek zor fakat bazı arkadaşlarım sakin ve sessiz kızlardan daha çok hoşlanır😅
Severim. insan değilmi.
Bence daha tatlılar bana göre
Bence itici ve çok sıkıcı 💤
İtici demeyelim de pozitif enerji alamıyoruz
Amacına ulaşmalarına engelse, evet.
Çekici olmadığı kesindir
Pek değil. Bazıları patlamaya hazır bomba olduklarından daha çok sevilinebilir. 🤠
Kaldi mi onlardan?
Kalmıştır
Valla ortam cok karisik. Guleryuzlu esprili oluosn kasar-pi, c saniliyor. Sessiz cekingen oluyrsn sinsi algilaniyr
Herşeyin fazlası zarar derler yaaa her şey kıvamında olmalı
Aynen katiliyrm
yoo çok sempatik olabiliyorlar :)
Bir adım aldığında karşılık verebiliyosa okay
İçini yüzünden görebiliriz
Erkekten erkeğe değişir.
Psikopat oluyorlar nefret ediyorum. Sinsiler a q
Kim sever soğuk duran birini
Eşimde öyle tatlı öyle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?