İlgisiz sevgilim yüzünden benden hoşlanan başka biriyle konuşuyorum, siz olsanız ne yapardınız?

Çok toksik bir ilişkimiz var 4 yılda defalarca kez ayrılıp barıstık, bana karsı çok hatası oldu hatta aldattı bile ama affettim onu. Son bir kaç kavgamız umrunda bile değil yolun açık olsun diyip çabalamıyor. 5 gündür yine ayrıldık ama eminim yine yazacak bir kaç gün sonra özledim seni dıyecek. Asla sorunlarımızı konusamıyoruz onun yüzünden hiç bir hatasını telafi etmiyor. Artık beni kaybettiğini anlaması için hiç bana yakısmayacak bir şey yapıyorum benden hoşlanan biriyle sohbet ediyorum kahve içmeyi teklif etti. Ben sevgilimi çok seviyorum ama bizden olmuyor yıprattı tüketti bu ilişki beni bir adım ileri gidemiyoruz amacım bu adamla sevgili olmak değil duysun istiyorm tamamen yollarımızı ayıralm istiyorum onu aldatmadığım dürüst olduğum için bırakmıyor rahat davranıyor bana başka yol bırakmadı lütfen bana akıl verin yaptığım yanlısmı nasıl ona kaybetme korkusu yasatırım cunku çok ayrılıp barıstık yine barısrız sanıyor çok rahat:(
İlgisiz sevgilim yüzünden benden hoşlanan başka biriyle konuşuyorum, siz olsanız ne yapardınız?