Çok toksik bir ilişkimiz var 4 yılda defalarca kez ayrılıp barıstık, bana karsı çok hatası oldu hatta aldattı bile ama affettim onu. Son bir kaç kavgamız umrunda bile değil yolun açık olsun diyip çabalamıyor. 5 gündür yine ayrıldık ama eminim yine yazacak bir kaç gün sonra özledim seni dıyecek. Asla sorunlarımızı konusamıyoruz onun yüzünden hiç bir hatasını telafi etmiyor. Artık beni kaybettiğini anlaması için hiç bana yakısmayacak bir şey yapıyorum benden hoşlanan biriyle sohbet ediyorum kahve içmeyi teklif etti. Ben sevgilimi çok seviyorum ama bizden olmuyor yıprattı tüketti bu ilişki beni bir adım ileri gidemiyoruz amacım bu adamla sevgili olmak değil duysun istiyorm tamamen yollarımızı ayıralm istiyorum onu aldatmadığım dürüst olduğum için bırakmıyor rahat davranıyor bana başka yol bırakmadı lütfen bana akıl verin yaptığım yanlısmı nasıl ona kaybetme korkusu yasatırım cunku çok ayrılıp barıstık yine barısrız sanıyor çok rahat:(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ayrıl. Birbirinize göre olmadığınız çok aşikar çaba sarfederek kendini yıpratırsın. Öncelikle ilk hatan ona kaybetme korkusu yaşatmayı arzulamandır. Bu arzun seni ona bağlayıp durur. Aşk anlamında bir bağlanma olmasada psikolojik bir bağlanma oluşur ve kendi kendine işkence çektirirsin. Birisine bir konuda ders verebilmen için o kişinin o konuda tekamülünün açık olması lazım yoksa işeyaramaz. Bu durumda yapacağın en sağlıklı şey huzurlu bir şekilde kendi yoluna bakmaktır. Vazgeçmek gerçek özgürlüktür
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOnunla bir daha birlikte olmayın, o kişi artık aklınıza bile gelmesin. Takmayın, sallamayın. Bu tarz kıskandırma saçmalıklarıyla uğraşmayın. Bakın o ne yapmış: sizi takmamış. En iyi intikamlardan biri takmamak, umursamamaktır. Yokmuş gibi davranmaktır.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılBen şunu çok düşünüyorum. Hani hep hata yapıp aldatıyor ya acaba sonunda "çok hata yaptım" diyip vicdan azabı çekip sana köpek gibi bağlanır mı? Yoksa daha kötüye gidip boşanır mı ya da şiddet uygulamaya mı başlar
02 Yorumla
Soran+1 yılŞiddet uygulayacak birisi değil ayrılmayada gönlü yok bağlanmıyorda zaten git gide uzaklasıyor arafta gidip geliyoruz
- +1 yıl
Vur g. tüne tekmeyi hiç uğraşma
+1 yılArkadaşım 5 gün sonra yazcak demişsin 5 gün sonra boş kalıcak boş zamanını senle doldurmak için de sana yazacak. ama sen yinede konuşmaya devam etmek istiyosan et eğer kendine saygın yoksa. Şimdi sana bu satırları yazıyorum diye bana kizacaksin ama kızmanı istemem çünki senin iyiliğin için konuşuyorum.
Ne güzel hayatında yeni biri var bence önüne bak mutlu ol sana yol veren adamıda hayatından sil gitsin.
Kendine iyi bak.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
31Cevap
Kardeş başkasıyla konuşarak yapamazsın bunu, tekmeyi yersin korkutacam derken. Zaten çivisi çıkmış sizin ilişkinin bana kalırsa bitir derim ama illa bitirmeyip zaman kaybedeceksen bu ilişkide sana tavsiyem ayrılmışsınız işte yazsa da cevap verme, görüldü at ararsa konuşmak istemiyorum de kapat yüzüne. Delirt yani kısacası ama yola gelme. Zorla zorla zorla ondan sonra kabul et ama 2 haftadan fazla zorla. Hissetsin yani içinde. Sonra kabul edince de Çek karşına ciddi ciddi konuş rahatsız olduğun her şeyi ve bir dahakine de olursa asla taviz göstermeyeceğini seni seviyorsa bunları (artık ne istiyorsan) yapması gerektiğini söyle. Başkasıyla konuşmayı kes onun haklı bir yanı yok. Haklıyken haksız duruma düşme
17 Yorumla
Soran+1 yılSağol ya beni anlayarak yol gösteren bir erkek çıktı sonunda işte bende böyle bir yardım bekliyordum 4 yıldır ne ileri ne geri gitmeyen bir ilişkinin içinde hapis oldum gitsem gidemiyorum yerimde sayıyorum. Dediklerini yapacam bu güne kadar hep ben çabaladım emek verdim seviyorum diye sineye çektim herşeyi hep şans verip zaman kaybettim olan bana oldu o keyfine baktı. Sence pişman olacakmı 4 yılda benim ona yaşattıklarım ona aıle olmam hep elinden tutan bir kadını kaybettiğine üzülecekmi dersin
Soran+1 yılDüzelmeyecekse hep aynı şeyler olacaksa bitsin istiyorum çok yoruldum çok ağladım
Soran+1 yılBitiriyorum her yerden engelliyorum haftalarca knsmuyoruz karsıma çıkıyor küfür hakaret edıyorm o bana etmiyor bir şekilde beni ikna ediyor 1 hafta iyiyiz yine kötü oluyoruz hep böyle sürdü ilişkim
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Sizin ilişkiniz resmen bitmiş, sadece alışkanlık için birbirinize tahammül ediyorsunuz. İlişkinizi direkt bitirmeniz sizin için daha iyi olacak. Ha simdi bitmiş ha 3 ay sonra elbet bitecek. Şimdi biterse boşa zamanınız gitmez ve çekeceğiniz aşk acısı daha hafif olur. Ayrıca ayrılacaksanız da ders verecekseniz de böyle bir işe kalkışmayın derim. Güzel bir sonuç beklerken herşey daha kötü olabilir.30 Yorumla
+1 yıloha ilişkin yemin ediyorum beni anlatmış aldatma hariç ben şöyle yaptım ona karşı ilgisiz davrandım yazmadım o yazınca kısa kestim konuşmak istemediğimi yazdım 4 gün benle konuşmaya çalıştı yüz vermedim kaybetme korkusunu yaşattım boyun eğmek zorunda kaldı dedim eğer kurallarıma uyarsan sana son bi şans daha veririm ama eğer uymazsan beni sonsuza kadar unutursun dedim kabul etti o kadar inatlaşmaya ne gerek vardı şimdi 4 yılda değişmeyen adamı 4 günde değiştirdim xd
10 Yorumla
+1 yılO sizi sevmiyorki afedersiniz ama sağdece kullanmak istiyor kendi menfaati ve cıkarı için seninle atlatmış af etmişiniz hep af eden olmuşsunuz buda onun farkında emin olunki üzerini karalamalı ve hayatınızdan çıkarmalısınız bu onun kaybı sizin için mükafat olacaktır işte her zaman ki gibi 3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirseniz böyle olur dünyayı kendi etrafında dönüyor sanar onun için herkez ederi kadar demeli çıkarmalısınız hayatınızdan
10 Yorumla
+1 yıldefalarca hatalar yapmış gibi bi olay yok. 1000 kere bile aldatabilir seni. Affetmişsin.
Oğlanda en ufak suç yok. Sen aldatılmayı , hor görülmeyi , sevilmemeyi hak eden birisin
ve doğal olarak bunları yaşıyosun. Hiç bi şekilde oğlan da kusur görme. Kafana göre takıl başkasıyla cık , engel at , zaten yaptığın herşey onun dikkatini çekmek için. Çok büyük seviye de yedek yapmışsın kendini.14 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar salak olmasaydın dıyorsun demi
- +1 yıl
Beni ilgilendirmez orası. Sadece oğlanda hiç bi suç yok.
Soran+1 yılNasıl suç yok neye dayanarak söyluyorsn bunu
- +1 yıl
Affetmişsin ya artık yaptığı suçlar geçersiz.
+1 yılyanlış kendineyakışmayan davranışlar
olmuyorsa bahane üretip devam etmeye çalışma kaybetme korkusu değil kendisini yaşat bence30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılBu benim de başıma geldi sonra aldatan kadın konumuna düşmüştüm halbuki degil ama işte anlatamazsın bu yüzden artık tam netleşmedikçe başka ilişkiye başlamam
10 Yorumla bence bir daha barışma yoluna bak sevsende sevmesende eminim o kadar rahatliyacaksindir ki üzülürsün belki ama hayatın yoluna girer böyle ilişkilerden uzak durmakta fayda var umarım mutlu olursun :)
10 Yorumla
+1 yılİşte kadınlar yavru kedi gibidir, ilgisiz bırakmaya gelmezler. Bence ne kadar seversen sev ayrıl, birbirinize zarar vermeyin
20 YorumlaSevgilinden ayrıl sonra konuşmaya devam et en azından aldatmamış olursun
00 Yorumla
+1 yılSeni kaybettiğini anlaması için hemen başka biriyle konuşmana emin ol çok gülecek. Kaybettiğini anlaması için daha olgunca ve mantikli şekilde davranman daha güzel olur bence.
20 Yorumla
+1 yılÖncelikle ilgisiz bir sevgilim olmazdı.. Daha rahat bir ruh hali ile de geleceğime yön verirdim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yılOnu bi kavanoza koy denize at bizde kurtulalım sende kurtul
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kendi iliskin için neden basjasiniy kullaniyorsun? O adamin bundan haberi var mi? Başkasının duyguları yok mu? Madem toksik, ayrıl.. başkasınin duygulari ile neden oynuyorsun?
14 Yorumla
Soran+1 yılben o adamı kullanmıyorum sevgilim var dedim aramızdaki sorunlardan bahsettim onu sevdiğimide söyledim herşeyden haberi var ama yinede içim rahat etmedi sizlere danısmak istedim
Soran+1 yılHayır ama beklenti içerisinde olma arkadaşca konuşuyorm seninle dedm sevgilimi sevdiğimi ayrılsam bile ne onunla nede baskasıyla olmayacağını yıprandığımı dile getirdim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılyaptığın yanlış sırf sevgilinle birşeyler elde etmek istediğin için alakasız bir insanı kullanıyorsun. Düşündüğünden daha fazla yakışıyor olabilirsin sevgiline
13 Yorumla
Soran+1 yılBana başka yol bırakmadı aylarca konusmuyorum ne yapıp edip affettiriyor kendini 3 gün sonra yine aynı kişi oluyor ayrılmama izin vermiyor canı isteyince geliyor canı isteyince gidiyor bana başka yol brakmadı anlamıyorsnz
Cevap sahibi+1 yılsenin zor durumda olman başkalarını kullanmanı haklı çıkarır mı. Aynı formülü kullanarak sevgilin bana başka yol bırakmadı + bir iki neden + bu yüzden böyle davranıyorum diyip tamamen haklı çıkar. Güzel ilişki iyi çift böyle devam
Soran+1 yılAma ben o adamı kullanmıyorumki sevgilim var dedim aramızdaki sorunlardan bahsettim onu sevdiğimide söyledim herşeyden haberi var ama yinede içim rahat etmedi sizlere danısmak istedim
+1 yıleğer barışmak ıstemıyorsan ayrıl dırek başka erkeklerle görüşme bır şeyler hıssetmıyorsan dırekt senı ıstemıyorum artık de bıtır
00 YorumlaYaptığın Akdatmaya Kılıf arıyorsun Ayrıl git başkasıyla Çık Ne o öyle Aldatma işleri daha mı kolay geliyor siz insanlara
00 Yorumla
+1 yılTerk ederdim. Aldatmak yerine. Bir daha da barışmazdım.
Kararlı olursanız, karşınızdaki bir süre sonra anlar...00 YorumlaSevgilinden ayril ona haksizlik etme
Belki ilgisizligini dile getirsen daha cok üzerine düser? Bu konuyu onunla konustun mu00 YorumlaIlgisiz sevgilinden ayrılıp için rahatça cocukla konussana be kizim
09 Yorumla
Soran+1 yılBiz tamamen ayrılamıyoruz işte bitti diyoruz bir daha arama yazma diyoruz bir gün sonra bir şekilde yine konusuyoruz 😔
Soran+1 yılSevdiğim için yine beraber oluyorum bu rahatlık var onda nasılsa küsüp ayrılsada yumusayacak diyor kendine çeki düzen vermiyor.
Soran+1 yılEn son gitmek isteyene bahane çok deyip yolun açık olsun dedi. Çok sinirlendim bu lafına her yerden engelledim ben ayrılırken eyvallah diyor tamam ayrıl diyor asla bırakmamam için çaba sarfetmiyor günler sonra özledim diyip geliyor ya nasıl zoruma gidiyor. Sevmiyor artık bu beni demi😒
Soran+1 yılEğer yazarsa ona bskasıyla konuştuğumu söylemem doğru olur mu beni aldatıyorsn diyecek üste çıkacak kendimi nasl savunmalıyım
Soran+1 yılTamam tesekkür ederim yardımcı olduğun için
İlgisizlikten şikayet etsen anlarim da yaptığın karaktersizlik aldatma nedir ya ayril naparsan yap
10 YorumlaGözün başka birine kaymış, artık ou sevmiyorsun. Yani sevgilin değil. Çözümü basit. Ayrılmak.
00 YorumlaAyrıl gitsin hayırsızın teki demek ki boşuna yoluna gözleme daha çok gençsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sizin ilişkiniz bitmiş zaten.. bence madem sana ilgi duyan biri var.. ona bir şans verebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılİlgi göstermiyorsa ayrıl, yediğiniz haltlara kılıf uydurmayın yahu
00 Yorumla
+1 yılKanka sonuç olarak aldatmış oluyorsun. Bence önce ayrıl çocuktan sonra istediğin kişiyle konuş yine
00 Yorumla
+1 yılAyrılmak dışında mantıklı olan şey ne acaba. İlgisiz ise ayrıl.
00 YorumlaYanlış yapıyorsun. o konuştuğun çocukta umitlenir boşu boşuna
00 Yorumla
+1 yılO rahatligi bastan vermeseydin farkli olurmuydu acaba hersey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞer&fsiz seni aldatmış sende gurursuzluk yapıp yine de affetmişsin her şeyi hakediyorsun yani bacım kusura bakmada
00 Yorumla
+1 yılKendini boşa zorlayip başkasinla görüşme. Onunla konuş ve ya adam gibi yaninda durcağina ve cabalamasi gerekdiğine ikna et herşeyi düzeltmek icin ya da yollarimizi ayiralim ama bidaha barişmamak üzere diye sun.
00 YorumlaCanım ayrıl ve istediğini yap aldatmasınıda affetme
10 YorumlaSeni cepte görüyor kızım. Sen direkt çık bi daha da geri dönme. Böyle cepte görüyosa bi cacık olmas zondan. hatta hıyar bile olmaz. Elalemi de oyalama sen de adanali tipi var ondan mı acaba
00 Yorumla
+1 yılNeyin derdindesiniz ki. Belli ki ortada ilişki falan yok. Ayrılmışsınız zaten. Birinin size bunu söylemesi lazım.
00 Yorumla
+1 yılMadem hoslanmiyorsunuz hoslaniyor gibi yapmayin iliski bittigi zaman karşınızdaki insanın ne duruma düşeceğinizi düşünün
00 Yorumla
+1 yılAyril oyleyse aldatmak neden
33 Yorumla
Soran+1 yılAyrılıyorum her yerden engelliyorum evimin önüne geliyor seni özledim diyor bırakmıyor. Ayrılırken çaba göstermiyor bırakma beni demiyor yolun acık olsn diyo zoruma gidiyor bunlar
- +1 yıl
Oyleyse kararli ol. Yani ayriliksa ayrilik
- +1 yıl
çünkü gitmiyceğini biliyor benim öküzde seninki gibi bi de erkeklerde ayrıldığının farkına varması 1 ayı falan bulabiliyor
Yerinde olsam sevgilinden ayrilmazdim 4 yıllık bir süreç var
00 YorumlaBu iliski bitmis kurtarilacak tarafi kalmamis yol ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılAlışkanlık olmuş ayrıl rahat rahat takıl sizden olmaz
00 Yorumla
+1 yılAyrılmak da bir seçenek?
01 Yorumla
Soran+1 yılOkumuyorsunuz galiba ya da okuduğunuzu anlamıyorsnuz ayrıldm zaten ama günler sonra aylar sonra yazıp özledim seni diyor bir şekilde kanıma giriyor yine beraber olıyoruz yine ayrılıyoruz
+1 yılBence en güzelini yapıyorsun tebrik ederim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yanlış yapıyorsun gizli üye :d
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl biliyorsan öyle yap ama sonucuna da katlan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılır öyle konuşurdum bu ihanete girer
00 Yorumla Kahvenin hakkını ver, diğerine de yol ver.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl ozaman. Yaptığın aldatma oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYap gitsin nasıl olsa o seni aldatmış zamanında
10 YorumlaAyrılman gerekiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılıp öyle konuşurdum
00 Yorumla
+1 yılValla şu an aynısı yapıyom
00 Yorumla
+1 yılönüne bak
00 YorumlaSevgilimden ayrılır benden hoslananla ses olurum
00 Yorumla
+1 yılDoğrusunu yapiyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılolmuyosa zorlama
00 Yorumla Aynısını yapardim
00 YorumlaAyrılıp konuş bence
00 YorumlaAyrıl yine konuş
00 Yorumla
+1 yıl2 sinide edire et
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlgisiz sevgilim yüzünden benden hoşlanan başka biriyle konuşuyorum, siz olsanız ne yapardınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım