Aşk İlişkileri Atlet giyen erkek Brad Pitt olsa kimse bakmazmış! Beyaz atlet giyen erkek itici midir, çekici midir? Boavista Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Genelde beyaz atlet giyen erkekleri beğenmezler. Beyaz atlet giyen erkek itici midir, çekici midir? Atlet giyen erkek Brad Pitt olsa kimse bakmazmış! Beyaz atlet giyen erkek itici midir, çekici midir? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yani sevgilim 😂😂😂 bir sana yakışıyor başka kimseye değil 😬😬😬 6 3 Yorumla Boavista +1 yıl Seven seviyor yani 😂 Karamelaaaa +1 yıl Bir sende seviyorum aşkım işte gerisi ne seni ne beni ilgilendirmez 🔪😈 Boavista +1 yıl İlgilendirmez tabii ki ;)
_Jante_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 35 +1 yıl Vin diesel gibi omuz kol göğüs olduktan sonra bakarlar. :D 1 0 Yorumla
BeşiktaşlıHatunn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bir gülme geldi Avrupa yakası gaffur gibi 😂😂 ne biliyim bana komik gelir çekicilikten ziyade ahahahah 3 2 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Çizgili pijama unutma x sjsjsj Yorumla BeşiktaşlıHatunn +1 yıl Doru 😀 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Yakışana çok yakışıyor yakışmayana hiç yakışmıyor ortada birşey 3 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yaz kış içimde atletsiz dolaşamıyorum. Atletin üzerine tişört, gömlek, kazak giyiyorum. Sıcaklasam da umursamıyorum. 1 0 Yorumla
Saudadeonsra Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Bir anda mangal yapıp mangalı yellerse çekicidir :D 1 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Siyah daha çekici bence böyle dar dar olcak hatlar belli olcak :D 1 0 Yorumla
Teratabi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Genelde kaslarını göstermek için giyip dolasiyolar ortalıkta ama itici gorunuyo bide daracık tişört giyenler de aynı anladık kasiniz var ama napalim 1 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Oyşşş gözümde canlandı ayyhh aaaayhh🙊🙊🙊🙊🙊😈 3 2 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Manyak😂 Yorumla persordinary +1 yıl 🙈🙈🙈🤣 Yorumla
lKahin Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Erkekten erkeğe değişir atlet :d 1 0 Yorumla
badgirlll010101 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Göbekli olmamak şartıyla evet bakarım yani 1 0 Yorumla
Ümitsizimişte Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı. İtici ay aklıma birşey geldi 😅🙈😅 1 0 Yorumla
KimimBenBurasıNeresi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Öğğğkk bu resimdekini soruyorsan itici🤢🤮 1 0 Yorumla
Irresponsible06 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı. Ben çok itici buluyrm 1 0 Yorumla
SizSankiÇokŞeysiniz Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı. Kolsuz bol tişörtler daha iyi 1 0 Yorumla
Sosyo_Ofobik Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Siyah veya gri olmalı bence 1 0 Yorumla
karameleeeek Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. bana pek çekici gelmiyo 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yani sevgilim 😂😂😂 bir sana yakışıyor başka kimseye değil 😬😬😬
Seven seviyor yani 😂
Bir sende seviyorum aşkım işte gerisi ne seni ne beni ilgilendirmez 🔪😈
İlgilendirmez tabii ki ;)
Vin diesel gibi omuz kol göğüs olduktan sonra bakarlar. :D
Bir gülme geldi Avrupa yakası gaffur gibi 😂😂 ne biliyim bana komik gelir çekicilikten ziyade ahahahah
Çizgili pijama unutma x sjsjsj
Doru 😀
Yakışana çok yakışıyor yakışmayana hiç yakışmıyor ortada birşey
Yaz kış içimde atletsiz dolaşamıyorum. Atletin üzerine tişört, gömlek, kazak giyiyorum. Sıcaklasam da umursamıyorum.
Bir anda mangal yapıp mangalı yellerse çekicidir :D
Siyah daha çekici bence böyle dar dar olcak hatlar belli olcak :D
Genelde kaslarını göstermek için giyip dolasiyolar ortalıkta ama itici gorunuyo bide daracık tişört giyenler de aynı anladık kasiniz var ama napalim
Oyşşş gözümde canlandı ayyhh aaaayhh🙊🙊🙊🙊🙊😈
Manyak😂
🙈🙈🙈🤣
Erkekten erkeğe değişir atlet :d
İtici, siyah atlet daha çekici
Göbekli olmamak şartıyla evet bakarım yani
Reyiz gayet çekici görüyoruz. 😂
İtici ay aklıma birşey geldi 😅🙈😅
Öğğğkk bu resimdekini soruyorsan itici🤢🤮
Genel olarak atlet itici
Ben çok itici buluyrm
Kolsuz bol tişörtler daha iyi