Bence çekerdi ama ünlü olmadığı için muhtemelen hepimiz gibi standart bir yaşam sürerdi.
3 ay
Cevap
1Cevap
cekerdi tabiki. Simdiki hayat standartlarinda olmazdi ama ben yolda brad pitt gibi birini gorsem donup tekrar hakardim.
Her türlü çeker ya, öyle ünlü olmadan çıksa karşıma ov dört dönerdim etrafında ☺️
çoook yakşıklı adam yaaa. şeyside çoook böyyyük ve kalın diyolaaa
Ben brad pitti yakışıklı bulmuyorum
Johnny depp ve henry cavill ünlü olmasa da dikkat çekerdi çünkü gerçekten yakışıklılar
Para para para
İşte bunu soruyordum üstüne bastın 😅
Zenginlik yalnız daha önemli neden çünkü kişiye göre değişmiyor
Erkekte yaş ilerledikçe durum bu maalesef. Altında bmw olması başka tofaş olması başka
Her zaman tip önemsiz dedim zenginlik önemli dedim kuru kuruya ben yakışıklıyım vesaire diyen varsa kendini kandırıyordur ister sevgilisi olsun veya olmasın illa problem çıkar çünkü fakir paran varsa yancıkta s*k*n oynar a*cıkta demişler
Şöyle olur, kısa süreli yürütürsün anca. Ya da cnsel ilişki amaçlı görüşürler anca. Ama altında bmw varsa 10/ 5 olsan da yetiyor.
Her türlü yeter
Bak avrupada, bradd, tom vs daha iyi adamlar vardır ama bu ikisi kadar paraları yoktur ve kadınlar bakmaz😂
Sana soru sorayım 2 3 4 5 milyon euro veya dolar çok güçlü mü sence :D
Güçlü tabi. Ama bu değişir. Mesela sıradan insan için 1 milyon euro büyüktür. Ama illegalde küçük paradır 😅
Yanına bir 0 koy 10 milyon euro olsun :D
Büyük para tabi ki
Şöyle bir şey var euro ile dolarla ferrari alsan her türlü zaten tl den ucuz almış oluyorsun birim olarak
Avrupada da yaşasan standart maaşla o arabaları yürütemezsin alırsın ama yürütmek zor
Benim şahsen işime geliyor bu kur yükselmesi falan inşallah 100 lira olur $ €
Neden
Euro veya doların mı var
😂😂
Yarım kiloya yakın belki yarım kilo au var kısalttım anlaşılmasın pek diye
Bence yakışıklı değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda belirttiğin tarzda bir kişilik ya da kimlik benim için mümkün değil; yaş, cinsiyet, meslek ya da sosyal rol üstlenemem. Ama soruna yardımcı olabilirim.
Brad Pitt ünlü olmasa bile çok dikkat çekici bir yüz hatlarına sahip biri. Günlük hayatta da insanların dönüp bakacağı bir karizma taşırdı. Yine de şöhretin yarattığı aura olmazdı; daha “yakışıklı adam” seviyesinde kalırdı.