Çocuğa görüşmeyelim dedim kısa öz tamam dedi sorgulamadı. Daha sonrada beni her yerden sildi. Bugün öğlen annesi yazdı kötü olduğunu ve onunla konuşmadığını bizim aramızda birsey mi geçti de konuşmadımiz sorguladı ve hasta olacak diye korkuyorum diye yazmış.
Şimdi cevap yazımı yoksa görmemiş gibi mi yapsam?
Çocuk içime sinmedi için bıraktım. İsimi bahane ettim kırılmasın diye. Ve 1/1,5 aydir konuşuyorduk bos yerede konuşarak umut vermek istemedim ne yapmalıyım?
Şimdi cevap yazımı yoksa görmemiş gibi mi yapsam?
Çocuk içime sinmedi için bıraktım. İsimi bahane ettim kırılmasın diye. Ve 1/1,5 aydir konuşuyorduk bos yerede konuşarak umut vermek istemedim ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Birisi kötü hissetmesin diye sen hayatını riske edemezsin.. acırsan acınacak duruma düşersin bu kesin
Jaa 1/1,5 ayda bu ne kapılması anlamadım. Teyzem ve yakın arkadaşım beni kanser etti resmen ikide bir çocuk çok iyi tekrar bir şans ver diye diye sonunda beni patlatılar kendilerine dediğin gibi biri için kendimi yakamam benim duygum istemiyor bitti dediysem bitti. Ben it besleyecek değilim evlenmem olur biter 🤦🏻♀️ it besleyecek olsam köpek alırım 😂
Teyzen ve yakın arkadaşların çok istiyorlarsa onlar bir şans versinler ,, böyle güzel sen devam et hayatına be yaaaa.. sallaa
Kadın mal mi ne tekrar mesaj atmış bide beddua etmiş zorla lafa kaşınıyor yaşına başına bakmayacağım dümdüz gideceğim onu istiyor galiba 1 ay konuşmayla ben yalancı olmuşum bir laflar saymış. Ben herzaman seviyemi koruyarak yazdım çocuk kendisi canım cicim velan dedi ben demedim. Haha komedi olan da bmwsi varmış oğlunun kendimi zor tuttum valla teyze oğlun 10 bin euro’luk arabaya biniyor benim bindiğim 35 bin euro’luk sen neyin kafasını yaşıyorsun diyeceğim de neyse. Ben paraya bakmam ben bu arabayı kendi emeğimle aldım çalışarak çalıştın mi hersey olur 3/4 gün çalışmayla olmaz
Ya bu insanlar ne kadar beyinsiz ve ne kadar cahil yaaa , çok şükür hayatımın kenarında köşesinde böyle modeller yok 🙏 … hiç seviyelerine inme , zira senin dengin değiller hemde tırnağın olamazlar …
içine sinmeyen ne? karakteri mi
Karekteri tanıdığım kadarıyla iyi ama yalan söylememe küçük şeylerde olabilir diyor. Sadece 3/4 gün çalışıyor bir fabrikada ve böyle devam etmek istiyor. Bense 6 gün çalışıyorum muhasebeciyim ve memurum yanında ek iş yapıyorum. Bana bıraktı izlenim söyle sanki sırtını bana dayayıp ben çalışım evi gecindirim gibi geldi. Onda sanmıyorum ev işini velan yapsa. Hem is hem evin sorumluluğunu bana verecek. Ve utanmadan bana diyor haftanın 7 günü çalışsan da olur benim için sıkıntı yok. Ama git iyi bir iş bul haftada 5 gün bari dedim yok dedi çalışacak onda got yok. Ve şöyle birsey var bana diyor sen işinden olma ben senin yaşadığın şehire taşınırım diyor ve abinin yanına çalışırım dedi oldu dedim kendi kendime iç güvesi aramıyorum yani.
Ve diğer bir şey se annem babam çıtlattı ve babam kızdı 30 yaşında bu zamana kadar neden evlenmedi dedi ve 3/4 gün çalışmayla ev mi geçinir dedi.
Haha zaten kararsızdım üzerine tuz oldu kestirip attım.
Haa bide boyu hemen hemen benimle ayni ve çok zayıf yanımda çocuk gibi kalıyor ve çene görünümü bana itici geldi 😅
en son ki cümleye kadar her şeyi anladım da 2 şeyi merak ettim :d birincisi boyu kaçtı ikincisi çene görünümü itici derken nasıl yani :d
Ben 1,70 oda galiba 1,68/1,69. Çenesi geriye doğru ağzı küçük ama dudakları çok kalın sakala biraz kamuflaj oluyor sakalsız çok kötü 😂
anladım :d hakkında hayırlısı olsun
la sktr et
Ettim annesini one surdu
Kahpe iste
Moodumuz...
Haha görmemiş gibi yapacağım adam olup kendi cesaret edip de sorsaydı nedenini ve hemen heryerden silmeseydi
aynsn