senı bu aksam anneme anlatcam dedi.1 saat falan konustular. noldu askım ne dedı annen dedi. Yarın senle konuscaz dedi sonra yattı uyudu birsey yazmadı. normalde iyi aksamlar falan mutlaka derdi. Stresten maf olcam. Aklınıza neler geliyor. Olumlu olumsuz durum ne olur sızce
Güncellemeler:
13 gü
yorumlariniz cok degerli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
33kanka cok takıldım kız moreli bozuk gibi konusuyordu ben mı cok olumsuz dusunuyorum sence? olumlu olma ıhtımalı var mı kankam sence
Ne konuştular bilmiyorum. ama çokta takılma stres merak seni uyutmaz hasta eder yapma. sakin ol olumlu düşün veya kötüye de alıştır kendini ama ne olursa olsun sakin kal.
cok guzel dusunceler bunlar walla
Hakkında hayırlısı neyse o olsun sağlıcakla kal.
sagol kardesım
olumluda olabılır mı yani
sizin gorusunuz nedır bu konuda
O şimdi annesiyle konuşunca ya annesi akıl vermiştir kendince ego yapmıştır ne alakaysa bende çözemedim ama içimden öyle geçti ya da olumsuz olabilir ama sen ikinci söylediğimi unut
tesekkurler cok
neden kızabılır işte? kız benı her konuda cok begendi ve resmen asık oldu. annesi neden olumsuz olabılır. kızını evlendırmek ısteyen bırı
yarin yaz bana merak ettim ne dicekmis kiz
tamam kanka
sen şimdi git uyu yoksa kiz yazdığında yetişemezsin ona uyuya kalırsın
yok kanka böyle durumlarda büyüklerin kızıcağını zannetmiyorum ki benim annem gibi kaynana ruhlu biri benim sevgilime kızmadıysa hiç kimse kızmaz bence 😂
lan sen erkeksin
farketmiyo aga ya benim kız arkadaşlarımın annesiylede tanışmıştım hiç öyle umduğum gibi sert değillerdi , içi rahat olabilir bence
neyse yarın göreceğiz
hayırlısı
teli oyle bı ayarladım ki tum bıldırımleri kapadım sadece kızın mesajını zil sesi yaptım uzun calan :D
helall
ee ne oldi
ozelden yaz kanka anlatayim
dertlesmem lazim zaten
takip etmeden yazamiom takip et
ettim kanka
olumsuz ve olumlu yuzde olarak ne verırsın abi
sız ne olabılır dıyorsunuz
Kardeşim bu işler hiç belli olmaz. Olmaz dersin bakarsın hiç hazırlığın yokken oluverir şaşırır kalırsın. Benden sana tavsiye karar ne olursa olsun relax ol rahat ol herşey olucağına varır. Sen üzerine ďüşeni yap saygıda sevgide kusur etme gerisi karşı tarafa kalmış 😊
Yüzde 70 olur yüzde 30 olumsuz derim kardesim
sagol knk
Rca ederim
nasıl yani
oyle demısmıdır troll mu yaptın
Evlen iste annesine bahsetmis kizim
yarın konuscaz demesi bu aksam anlatmaması peki?
Evlenme o zaman
ben erkegim lo
O kizla evlenme o zaman