Üniversitede hiç Sevgiliniz oldu mu, olduysa nasıl bir aşkdı Eğlencesine mi Ciddi mi?
Ya da şöyle bir şey sorayım Üniversitede Eğlencesine mi Sevgili olunuyor ya da ciddi bir şekilde mi? Aldatma oranı kaçtır bu arada 😅
Ya da şöyle bir şey sorayım Üniversitede Eğlencesine mi Sevgili olunuyor ya da ciddi bir şekilde mi? Aldatma oranı kaçtır bu arada 😅
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Genel olarak erkekler eglence pesinde kizlar hayal.
Üniversitede yaş var mı usta 25 yaşındayım ve üniversiteye gidecem çıkıpta 2002 ile sevgili olmam acaba aynı yaşıtlar ya da 1-2 yaş küçükler düşer mi?
Zor o yaşıtların arabası olanlarla geziyor.
Bizim fakülte kız kaynıyordu erkek arkadaşım olmadı bu yüzden 😂
Hangi Üniversite o 😂 fakülte sürekli kız kaynıyorsa nasıl bir fakülte o hahaha
Maltepe Üniversitesi. Birçok fakülte bir arada kampüste tabi bir sürü erkek var ama çocuk gelişimi okuduğum için ve ders saatlerinde hep çocuk gelişimi okuyanlar geldiği için genelde kızlar oluyordu. Fakültede erkek vardı, aralarda falan karşılaştığım çok vardı, bana bakan da vardı ama ben yüz vermedim bu yüzden olmadı işte 😂
Haha Üniversitede yaş var mı mesala atıyorum 23 olacağım ve bu sene üniye gidecem...
Yok bee ne yaşı benim 35 yaşında arkadaşım vardı 😂 hatta ingilizce sınıfımda 50 yaşında bir amca vardı geç değil yani dert etme. Ben de minicikken gittim 19 yaşındayım, 2 sene okuyorum bu sene mezunum 😂
Hahahaha tamamdır 😊 sağolun
4. sınıfın sonunda yaptım. Kız beni seviyordu ama ben pek bir şey hissetmiyordum, ayrıldım. Hoşlanmasanızda bir ilişki yapın, deneyim kazanın.
Lisede olmuştu ve devam ettik evlendik...
Harika ben ilkokuldan beri seviyorduk 1 ay oldu kız benden ayrıldı basit bir hata nedeniyle, zaten hep tartışıp kız ayrılıyor sonrada barışıyoruz birbirimizi delirlecesine seviyoruz ama niye öyle oluyor bilmiyorum
Hım anladım umarım aranızdaki problemi çözersiniz.. Konuşmayı denediniz mi sorunun ne olduğunu..
Haklı benim özür diledim konuşmaya çalıştımda yazma sevmiyorum bitti birdaha yazarsan polise gidecem vs. Dedi
Hım anladım hayırlısı olsun hakkınızda
Ciddiydi, evlendi şimdi.
Yapma bee
3. Senem olmadı son sene de yapmam
Olmadı şöyle mi olmadı hiç mi birisine aşık olupta çıkalım demedin ya da birini bulamadın mu
1-2 tane hoşlandığım oldu ama olmadı sevgili ya da flört etmedim hiç