Hayır olmadı normal kız arkadaşım bile olmadı bu yaşıma kadar hiçbir kızla arkadaşlık kuramadım buluşamadım çıkamadım vakit geçiremedim hiç kız arkadaşım kız çevrem olmadı ama sanaldan yazarak sohbet ettiğim oluyor burada yazan olunca cevap veriyorum ben çekingen utangaç içime kapanık asosyal biriyim maalesef kızlarla yakınlık kuramadım hiç
İstiyordur ailemde evlenmemi neden istemesin ama benim durumum yok maalesef her yönden eksik yetersiz sayılırım zaten utangaç çekingen içime kapanık olduğum için kendime ait bir hayatım bile yok evde geçiyor ömrüm
Utangaç biriyim ne yapıyım çocukluğumdan beri akrabalarla kuzenlerle hiç samimi olamadım yakınlık kuramadım görüşemedim zaten senelerdir görmüyorum bile hiç arkadaşım çevrem de yok ailem dışında insan görmüyorum ailemle bile pek yakınlık kuramam öyle kendi halimde sessiz biriyim hiç açılamadım çok kapanık kaldım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59Hayır olmadı bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı zaten
normal kız arkadaşların olmuştur ama konuştuğun felan
Hayır olmadı normal kız arkadaşım bile olmadı bu yaşıma kadar hiçbir kızla arkadaşlık kuramadım buluşamadım çıkamadım vakit geçiremedim hiç kız arkadaşım kız çevrem olmadı ama sanaldan yazarak sohbet ettiğim oluyor burada yazan olunca cevap veriyorum ben çekingen utangaç içime kapanık asosyal biriyim maalesef kızlarla yakınlık kuramadım hiç
tek mi yaşıyosun
Hayır ailemle
Onlar da mı istemiyo evlenmeni
İstiyordur ailemde evlenmemi neden istemesin ama benim durumum yok maalesef her yönden eksik yetersiz sayılırım zaten utangaç çekingen içime kapanık olduğum için kendime ait bir hayatım bile yok evde geçiyor ömrüm
Kuzenlerle felan da mi konusmuyosun kız olanlarla
Hayır maalesef
Neden konusmuyosun ki
Öyle akrabayla sosyalleşiyo cogu kişi
Utangaç biriyim ne yapıyım çocukluğumdan beri akrabalarla kuzenlerle hiç samimi olamadım yakınlık kuramadım görüşemedim zaten senelerdir görmüyorum bile hiç arkadaşım çevrem de yok ailem dışında insan görmüyorum ailemle bile pek yakınlık kuramam öyle kendi halimde sessiz biriyim hiç açılamadım çok kapanık kaldım
Mesleğin ne, ne okudun
İş çevren de mi yok
İşsizim ben mesleğim de yok gençliğim hep eve kapalı geçti zaten senelerdir hiç dışarı çıkmadan yaşıyorum kendime ait bir hayatım yok maalesef
Bizim lisede kiz yoktu
oldu
yaş farklarınız kaçtı
Turkiyede kizlar tipsiz. Sevgili olunmaz
valla orasini bilemicem hic türkiyede yasamadim almanyadayim ben ve ayni siniftan olmustu ve ayni okuldan iste yaslar ayniydi genelikle
Genelde almanyada herkesin oluyo mu lisede sevgilisi
bilmiyorum oluyodu benim lise zamanimda ama cocuktuk yani
tıp kazanmak fakültesi zor mu almanyada girmek
Oldu evet
Noooo
hiç olmadı mı
Üni okuyorum şu an sevgilim var ama lisede hiç olmadi
yaş farkınız kaç
Üç
23 20 mi üst sınıfta mı
Evet
yaşıtlara göre yaşça büyük olanın avantajı ne