bundan 2 yıl önce kadar yılbaşına Amsterdam'a amcamlara gittik ailecek orada kuzenimle birlikte bir mekanda takıldık orada tanıştım zaten önceden biliyordum konuştuk falan çok iyi gidiyor aşık oldum kadına. Benim iş gereği Amerika'ya taşınmam gerekecek üniversite b u yıl bitecek orada eğitimime devam edeceğim, o da orada çalışıyor zaten. O 32 yaşında ben 23. Meslek olarak gördüğü bu işi zaten umurumda değil yapabilir, siz ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada kendisi Çek. Balkanlarda tanınıyor ama dünya çapında sanmıyorum
Yetişkin içerikli film oyuncusuna (+18) aşık oldum. Kendiyle 2 yıldır konuşuyorum, sizce uzaktan tuhaf mı duruyor?
Sevindim senin adına kardeşim Yengemizin linki var mı acaba yakışıyor musunuz yorum atalım dxdddd
2
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok ünlü birisi değil kendisi Çek. Yerel olarak belki balkanlarda biliniyor olabilir. Bu arada dediğin şey çocuk ötesi bir komiklik. Bu kişiler bir meslek olarak görüyorlar. Sadece orta doğuy gibi böyle yerlerde nasıl desem c*nselliğe karşı bir önyargı var.
İstanbul'daki evimde Toyota Supra var altımda. Amsterdam'da amcamın şirketleri var ama yarı hissesi babamın. Seninki küçük kalır demişsin, bu çıkarımı sahip olduğum eğitimin bana kattığı nezaketten dolayı söylüyorsanız eğer, cinsel ilişkimiz gayet tempolu :) Ve onun senin kendini elinl tatmin ettiğinden daha çok zevk aldığını söyleyebilirim. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim, 2010 yılı çocuklarda balkanlarda 1. liğim var Karate'de, yani bu nezaketime aldanmayın sadece bir aile kültür meselesi.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yetişkin içerikli film oyuncusuna (+18) aşık oldum. Kendiyle 2 yıldır konuşuyorum, sizce uzaktan tuhaf mı duruyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sevindim senin adına kardeşim
Yengemizin linki var mı acaba yakışıyor musunuz yorum atalım dxdddd
Çok ünlü birisi değil kendisi Çek. Yerel olarak belki balkanlarda biliniyor olabilir.
Bu arada dediğin şey çocuk ötesi bir komiklik. Bu kişiler bir meslek olarak görüyorlar. Sadece orta doğuy gibi böyle yerlerde nasıl desem c*nselliğe karşı bir önyargı var.
Çek demek dzd kesin tanıyorumdur. Faketakside felan oynamış mı?
Hayalinizde bile göremeyeceğiniz kişilerle arkadaşlık kuruyorum,
bu söylemleriniz komik.
Ne derler bilirsiniz?
Birileri yaşar, birileri bakar
Senin ki o kıza leblebi tanesi kalır yalnız xd
İstanbul'daki evimde Toyota Supra var altımda.
Amsterdam'da amcamın şirketleri var ama yarı hissesi babamın.
Seninki küçük kalır demişsin, bu çıkarımı sahip olduğum eğitimin bana kattığı nezaketten dolayı söylüyorsanız eğer, cinsel ilişkimiz gayet tempolu :) Ve onun senin kendini elinl tatmin ettiğinden daha çok zevk aldığını söyleyebilirim. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim, 2010 yılı çocuklarda balkanlarda 1. liğim var Karate'de, yani bu nezaketime aldanmayın sadece bir aile kültür meselesi.
hocam istek attın çektin geri yazamadm
Trolun de böylesi :D
Trol değil, sadece yorumunuzu merak ediyorum
Trol değildir belki xd
Hastalık kapmaktan korkmuyor musunuz?
İsim ne ablamızın