Diziler & Filmler Dizi, film oyuncularına aşık olmak? Başına gelen oldu mu? scorpion1903 Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çok elestirdigim, saçma bulduğum, hatta alay ettiğim bu durumun başıma gelmesi. Dizi, film oyuncularına aşık olmak? Başına gelen oldu mu? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Ben hiç aşık olmadım 0 1 Yorumla scorpion1903 +1 yıl Doğru yoldasın. Böyle devam et. Umarım hiç aşık olmazsın. Sevgi, saygı ve anlayış kafi. Aşk çok ütopik.
TheCursedCake_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kanka aşık olduğun bunlarsa bi göz doktoruna görünmende fayda olabilir 0 0 Yorumla
Savrukleblebi Takip Et Xper 2 Yaş: 49 +1 yıl Nesi çekti seni en çok? dış görünüşten bahsetmiyorum 0 1 Yorumla scorpion1903 +1 yıl O kadar doğal, o kadar gerçek ki insanın içinde en ufak tereddüt kalmıyor. Yorumla
SimgeTheMagnificent Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Oldu ve kendisiyle birebir de tanışabildim 0 1 Yorumla scorpion1903 +1 yıl Çok şanslısın Yorumla
YorgunnKRAL Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşık olmak o kadar basit mi? 0 3 Yorumla scorpion1903 +1 yıl Zor mu? Yorumla Savrukleblebi +1 yıl Zor mu diye sormak kolay mı Yorumla scorpion1903 +1 yıl Kolayı zoru yoktur aşkın.. kimse sana söz hakkı vermez. Secemez, karar veremezsin. Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Geraltt 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben hiç aşık olmadım
Doğru yoldasın. Böyle devam et. Umarım hiç aşık olmazsın. Sevgi, saygı ve anlayış kafi. Aşk çok ütopik.
Kanka aşık olduğun bunlarsa bi göz doktoruna görünmende fayda olabilir
Nesi çekti seni en çok? dış görünüşten bahsetmiyorum
O kadar doğal, o kadar gerçek ki insanın içinde en ufak tereddüt kalmıyor.
Oldu ve kendisiyle birebir de tanışabildim
Çok şanslısın
Aşık olmak o kadar basit mi?
Zor mu?
Zor mu diye sormak kolay mı
Kolayı zoru yoktur aşkın.. kimse sana söz hakkı vermez. Secemez, karar veremezsin.
Yok ya..
Geraltt
Evet cagatay ulusoya asigim!!!
Eskiden olmuştum