Kapalı biriyim. 8-9 erkek 3-4 kadın bulunduğumuz iş ortamındaki uzun sürendir birbirimizi görmediğimiz için baya sohbet muhabbet ettik. Bir eşyamı almaya aracıma gittim ve camından başörtüsünün toplanıp sütyen askımın boynumun gözüktüğünü farkettim. Uyaran da olmadı. Çok utanıyorum. Yanlış anlaşılır mıyım? Bilerek yaptığımı düşünmezler değil mi?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence farketmemişlerdir bile yani ben olsam sana o gözle bakmıcağım için olaki gördüysem bile bidaha bakmam hem ip bu altı üstü kalkıpta göğüs dekoltesi vermedin ya bence içinde kendi kendine büyütme bişey yok bunda
Saçım gözükmesin diye uğraşırken iç çamaşırımın renginin , boynumun gözükmesi canımı sıktı. Şalla kapatmıştım, hiç farketmemişim açıldığını. Ortamda bana teklif edenler oldu, yani kapalı diye kardeşim gözüyle bakmıyor herkes, ondan da moralim bozuldu.
Kardeşim gözüyle bakmıyo derken belkide kötü niyeti yoktur evlilikte düşünüyo olabilir yani ama dediğim gibi ben olsam iç çamaşırının rengini görsem kapalıda olsan açıkta olsan bidaha bakmam sonuçta dekolte değil bunu bilerek yapcak halin yok öteki bilerek oluyoda
Umarım onlar da sizin kadar olgun düşüncededirler. Bazen aralarındaki muhabbeti istemsizce duyduğum oldu, duymamış gibi yaptım. Bel altı konuşuyorlar kadınlarla ilgili de onlara malzeme oldum diye tedirginliğim
Bel altımı yapma be bu üzücü hatta bununla ilgili bi soru sordum az önce bakabilirsen sevinirim yorumunu merak ediyorum iğrenç bana göre ama siz kadınlar nasıl düşünüyosunuz bilmiyorum
Zannetmiyorum. Herkesin başına gelebilir bu tür şeyler
Değil mi ya o kadar adamın için başımı kapatırken südyeni bilerek göstereceğimi düşünecek kadar şuursuzlaşmazlar umarım. Erkeklerin aralarındaki muhabbetler biraz bel altı, bir kaç kere duyup duymamazlıktan geldim. Onların kendi aralarındaki muhabbete malzeme oldum diye üzüldüm
İnşallah öyle birşey yoktur. Sevdiklerinize göre dikkat ediyorsunuz bu tür şeylere. Zaten davranışlarınızın devamı da herhangi bir niyet ile yapılmadığını gösterir.
Pardon Söylediklerinize göre
Kamu personeli misiniz
Yanliş anlasilmazda sık sık yaparsan farkli anlasilir
5 yıldır çalışıyorum aynı yerde ilk kez geldi başıma
Ozamn sorun yoktur...
iyide ne alaka ordan o boğazın çok açıksa altına sıfır kol veya kısayol giy boynun gözükmesin
Şalımla kapatmıştım kaymış arkadaşım. Göğüs kısmı gözükmedi ama boyun ve südyen askısı gözükmüş, görünce üzüldüm. Saçımız gözükmesin diye uğraşıyoruz iç çamaşırımızın rengini görüyor bir sürü erkek
Allah biliyor da yinede dikkat et aklında bulunsun illaki açılır ondan icine bir şey giy hem rahat hareket edersin hemde böyle bir durumla karşılaşmış olmazsin
Neden yanlis anlasilsinki bilerim yapilmadigi surece bence biraz sacma bir dusunce bana gore
Boyun kismindan frikik derken? Boynun gozukmesi firikik mi 😳
Hayrı sen mi kapalısın
Evet
Hayır kimse Düşünmez görünecek sekilde acıldı mı ki sütyen in
Göğüs kısmim değil ama askısı gözükmüş işte arabanın camından farkettim. Dantelli kurdeleli mavi mavi gözüküyordu oradan
Ee sen farkettiysen onlar haylı haylı dafetmişler dir ama niyetinin bilerek yapılan bisey oldugunu zannetmem ama dikakt çekici bir tarzda ysa sütyen in gözlerine takılmıştır
Erkeklerin aralarındaki muhabbeti birkaç kere duydum, kadınlar hakkında coşuyorlardı. Bilerek yaptığımı düşünmeseler bile bende malzeme konusu oldum
Senin adın geçti miki nerden duydun senin sütyen in hakkında konustularını heemn kendini kötüleme
Benden bahsederlerken duymadım hiç , başka kadınları konuşurlarken duydum defalarca
Ee yani o zmaan neyin bu uzuntüsü malzeme oldum diyorsun ğme kendini
Düşünmezler bence
Umarım , erkeklerin kendi aralarındaki muhabbetleri pek iç açıcı değil de malzeme verdim diye tedirgin oldum
Yuh neymis bu ya
Dikkat mi çekiyordu
Yani değişik bir südyen, saks mavisi , askısında dantel ve kurdele vardı.
Öneride bulunabilirim istersen ıtanmaman için