İyi de göbek bu yani c.. İnsel organ değilki.
Dindar insanlara göre açık olabilir ama bence teşhir değil
İyi de göbek bu yani c.. İnsel organ değilki.
Dindar insanlara göre açık olabilir ama bence teşhir değil
Teşhir: göstermek ve sergilemek anlamına gelir. Göbek açıklığı göbeği gösterdiği için teşhir denebilir veya tabir edilebilir. Kişinin kendini teşhir etmesi için illa cinsel organını veya cinsellik atfedilmiş organı göstermesine gerek yok. Bedeninde her hangi bir yeri açması ve sergilemesi teşhir denmesi için yeterli. Bunun dışında bazı sapıkların olduğu ve sıfır kolun veya t-shirt'ün dikkat çekmesi mevzusunu geçiyorum. Çünkü neye baksa kötü düşünen insanlara lafım yok ne derseniz haklısınız. Ama ayak, bacak, kol, meme, kulak, bel vb uzuv, organ veya beden açıklığına fetiş besleyenler var. Hal böyle olunca da teşhir demek de normal.
İlk olarak dindarlar teşhir diyor demezsen sevinirim çünkü herkes aynı değil ayrıca İslam’da kadının zorla kapatılmasına dair ne Kur’an’da ne hadislerde bir delil yoktur. Kadınlar ister açık giyinir ister kapalı ancak fazla açık giyinmek teşhirdir tabii ki, ben evde yalnız başıma şort giyerken utanıyorum bazıları nasıl yapabiliyorsa çok afedersiniz k*çını başını açıyor bir de özgürlük adı altında, moda adı altında.
“Ey Peygamber! Hanımlarına, kızlarına ve mü’minlerin hanımlarına söyle evlerinden dışarı çıktıkları zaman dış örtülerini üzerlerine alsınlar. Bu, onların iffetli kadınlar olarak tanınmaları ve kötü insanlar tarafından sözlü veya fiilî tâcize uğrayıp incitilmemeleri açısından en uygun yoldur. Allah, çok bağışlayıcıdır, engin merhamet sahibidir.”
Ahzab 59
Bir çok kişiyi bu ayet tatmin etmeyecektir ve yine “Özgürlük, modernizm” diyecektir.
“Kim demiş avrupa insanı medeni
Ne edep kalmış ne haya
Çırılçıplak bedeni
Eğer medeniyet açmaksa bedeni
Desenize hayvanlar bizden medeni”
~Mehmet Akif Ersoy
Nur suresi 31. Ayet
o da var bi anlık aklıma ahzab 59 geldi onu yazdım
doğrusunu yazdın kardeşim
Kadın cinsel organı nereden başlar? Mesela meme tamamen çocuk emzirmeye yönelik bir yağ bezesinden oluşuyor. Uçları çocuğun emmesi içindir. Memeyi bir cinsel organ olarak sınıflandıramayız. Geriye pen-is ve vajina kalıyor. Mesela penis nereden başlar? Örnek veriyorum penisimi bir kılıfla kapatsam ve öyle dolaşsam olur mu? Çünkü anüs de esasında boşaltım organlarından birisi. Yani cinsel organ olarak göremeyiz.
Bu sorunun bir cevabı var. "Bir sınır yoksa hiç bir sınır yoktur. Peki o sınırı kim belirleyecek? "
Değişik bir yorum. Bikini yani giyilmeli mi
@Güzelkardeşim90 Ben sahilde dahi olsa çıplak gezilmesine karşıyım. Mahremiyet yüzmekten daha önemlidir. Mahremiyet sağlanan koylar yapılabilir. Bazı koyların dibine yaklaşana kadar orada öyle bir yer var mı bilemiyorsun.
Bu bir teşhir değil, sadece bazı insanların alışık olmadıkları bir durum. Bir zamanlar saçları uzun insanlara da küpe takanlara da farklı davranılırdı. Ülkemiz şartlarında böyle düşünen bir sürü geri kafalı, eski nesil insan var. Göbek olayını abartıp çok fazla açanlardan ben de hoşlanmıyorum. Bugünler de geçer elbet :)
Geçer mi
@Güzelkardeşim90 geçecek, en azından çocuğun rahat eder :) ne insanlar ne komularda sikinti yaşadı geçmişte; şükret :)
Evet haklısın senin çocukların şanslı babaları aydın biri
@Güzelkardeşim90 ben de bu baskıyı yaşadım. Hele benim çocuğum karşımda içki içemez, sigara içemez gibi saçmalıklardan Uzağım. Bu da bazı eski toprakların tercihi diyelim. Ama bana göre yanlış. Teşekkürler.
Peki var mı kız erkek çocuğun. Nasıl yetişiyor
@Güzelkardeşim90 var bitane. Sikinti yok. Ben onunla da ilgiliyim kendi hayatımı da yaşıyorum.
Oğlunla karşılıklı rakı içeceksin ilerde büyütünce
@Güzelkardeşim90 böyle şeyler ile ilgili bir sıkıntım yok. Her baba ve anne çocukları ile arkadaş gibi olmalı :)
Evet harika bir görüş. Onları anlamak dinlemek onlarla delirmek eğlenmek hoş olurdu
@Güzelkardeşim90 onlardan da öğreneceğimiz çok şey var :)
Kızının mezuniyetinde kavalyr olur senden
@Güzelkardeşim90 kız erkek fark etmez, hepsinin hakkında hayırlısı
Teşekkürler adamsın
@Güzelkardeşim90 oglum var. Tesekkür
Kızın olsaydı ne olurdu acaba
@Güzelkardeşim90 birsey farketmez ki onla da arkadaş olurum güzel kardeşim :)
Keşke
@Güzelkardeşim90 niye keşke :)
Kızın olsaydı
@Güzelkardeşim90 taktin kiza erkege sen de.:) 2. Evlilikte olur belki bir gün.
Olması sorun değil büyüyünce naısl olcsksıj
@Güzelkardeşim90 çok taktın çok uzattın Gerçekten bu yüzden seni takipten de çıkardım kendine iyi bak
Kesinlikle haklısın! 😊 Göbeği açık giyinmek tamamen tarzını, kendini ifade etme biçimini gösteriyor. Modanın amacı bu zaten, insanın kendini özgürce yansıtabilmesi. Üstelik 2025 yazındayız; crop top'lar, yüksek bel etek ve pantolonlarla şahane duruyor! 🌸 Açıkçası kim ne düşünüyor diye üzülmek yerine, içinden geldiği gibi giyinmelisin. Sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle devam et! 👑 Unutma, önemli olan senin kendine olan güvenin ve keyfin. 💃 Göbeği açık kombinlerle özgürlüğünü doya doya yaşa!
Cevap
125Cevap
teşhir değil zaten. işi gücü kadınların bedeni ve giyimi olan sapıklar öyle görür sadece
Teşhir etme kavramı için illâ g. tünü mü açmak gerekli? Teşhir= göstermek demek.
Normâl olmayan yerlerini açıp elaleme göstermek teşhir etmektir. Kimse kimsenin pis göbeğini görmek zorunda değil. Cidden bazısı mide bulandırdığının farkında bile değil
Kendi bedeni ile barışık olmayanlar ya da giyse bile yakışmayacak olanlar yakışanların, kendisi ile barışık olanların giymesine karşı çıkıyorlar.
Aynı şekilde kendi dürtülerini kontrol edemeyenler her gördüğüne cinsel çekim hissedenler ise bunu teşhir olarak sınıflamak istiyorlar.
Bedenimle barışığım ve bana yakışanı giyiyorum.
Seni engelliyorum bundan sonra görmüyorsun.
Dostum ben direk ateistim. Hiçbir dina inanca yakın veya uzak değilim. Fakat sıkıntı ne biliyor musun? Yaşadığımız yer Türkiye
Siz sürekli bir taraflarınızı açarak gezmeyi özgürlük zannediyorsunuz. Avrupada yaşasak valla bir şey demem. Herkes öyle giyiniyor. Buradaki abazalar bu giyimi içselleştirememişler
Bunu örnek olsun diye anlatıyorum, yanımdaki bir kız çok açık giyindiği zaman ve kıza laf atıldığında o ıbneyle kavgaya girecek olan da dişlerini sökecek olan da ben olacağım. Ben Toplumda Abaza Eğitme Yetiştirme kurumu muyum?
Hiçbir şey olmasa bakıyorlar aaa ne güzel kız keşke benim yanımda olsaydı şu bu. Sokakta yürürken yanındaki erkekle zikişmeye kızların sürekli hayal ettiğini düşün, ne kadar psikolojin yerinde olurdu?
Bazı sapkın zihniyetlere göre elini bile görseler teşhir diyorlar zaten, sorun sende değil onların zihniyetinde. Cahil anadolu çomarlarını dikkate almadan yaşamına devam et keyfine bak. Geçen hafta bulunduğum şehirde gölgede aracım 45 dereceyi gösterdi. Bu sıcakta bende neredeyse çıplak çıkacağım sokağa. Hiç kimseyi umursamıyorum ben.
Bu ülkede kolunu açana bile twşhirci diyolar boş ver
👍👍 Ortadoğu iğ. rençliği
Sana göre öyleyse sen giy, gözümüz açılır. Hosuma gidiyor zaten, ahh diyorum, içimden öperim falan, Neticede seksi, ve cinselliği çağrıştırıyor. Teşhir, meshir olmasa da seksi mi, seksi. seksi olan her şey, teşhir. ya da değil. Şaka bi yana hakkatten crop ve bustier giyen kizlar beni çok azdırıyor. Teshir den kastın bilerek azdirmak için yapilan bişeyse o niyete bagli. Sevdiği için giyen var, teshir için giyen var. Ayni mini etek gibi. 20 yıl önce de mini etek teşhir midiri konuşuyorduk. Bugünde bunu. Ileride popon açmak teshir miyi konusuruz 😅😂 neticede mini etek bacağı açmaktır. Teshir mi. Dediler. Şimdi de göbeği açmak teşhir mi diyoruz. Bakalım ilerde daha nerenizi açacaksınız. Açılmadık yeriniz bir uzluvunuz kaldi. 😀😃😄😆😅😂 göğüs ve kalça- vajina dışında heryeriniz açık. 😅
Eskiden kolunu açmak teşhir midir diyorlardi
Sonraları, bacağını açmak teşhir midir oldu, daha sonra omuzunu açmak teshir midir soruldu, sonra sırtını açmak teshir midir oldu. Simdiyse göbeğini açmak teshir midir soruluyor. Başka ne kaldi açılmadık? Ilerde onuda sorarlar eminim 😅
@el1fyel ne alaka lan? Ne alaka tiner, arap, bu topraklar, 10 yaşındaki kiz, zihniyeti bozuk. Ne alaka yani. Zoruna gitti yaptığım yorum. Ben yazdim. Isteyen giysin dedim. Gözümüz açılır dedim dimi. Arap ne alaka. Kolunu açtı dedim diye mi arap oldum. Eskiden Osmanlı'da öyleydi. Herkes kapalıydı. Sonra açıldı. Sonra sonra kol açıldı, sonra omuz, sonra sirt, sonra bacak, simdide göbek, açılmadık neyiniz kaldi. Bi kalcaniz birde göğüs
Gerçi son cümlede de acilmalar var. Mesela. Kalcanin alti, cizgisi bazılarında görünüyor, dar giyiyorlar vede küçük giyiyorlar. Kalçanin alti görünüyor. Bazısı göğüsün üstünü ya da altını acıyor bir ucu kapali, onda da yari açık yarı kapalisiniz ama onda sormadiniz teşhir mi diye. Yarin buna da soru gelir. Memenin üstünü ya da altını acmak teşhir midir. Kalçanin üstünü ya da altını açmak teşhir midir? Dersiniz. Eminim
'Karnını herkese göstermek, sergilemek' manasında kullanıyorlar. Görmemiş olunca veya din mensubu olmayı 'başkalarına kendi bakış açını diretmek' olarak algılayınca böyle oluyor işte.
Benim olduğum şehirde crop çok yaygın bir giyecek ve bazısına çok yakışıyor. Zaten olay da bundan ibaret, yerine göre giymek ve yakışması. Ötesi kimseyi alakadar etmez, bunu idrak edemiyorlar.
Göbek açmak gayet normal bir şey çünkü cinsel organ değil, mahrem bir bölge değil, tahrik edici bir şey değil… Hangi açıdan bakarsan bak hiçbir sıkıntı teşkil etmiyor ayrıca hem sıcak havalarda baya işe yarıyor hem aşırı rahat hissettiriyor hem risksiz bir dekolte hem şık duruyor vesaire vesaire. Pek açık giyinen, dekolte tercih eden biri değilimdir ama göbeğimi hep açarım insanların ne dediğine takılmayın.
nasıl mahrem değil kadının eli ve yüzü hariç her yeri mahremdir
Piercingli mi?
@GezginIst98 bi ara vardı
Aa niçin çıkardın?😭
@GezginIst98 bilmiyorum
Sana yalvarsam tekrar takar mıydın?🥹
@GezginIst98 neden
Çok hoşuma gidiyor çünkü ve mutlu oluyorum👸🏼
@GezginIst98 garipmiş
Bana göre şıklık, zerafet ve kadınsılığın açığa çıkmasıdır, çok etkiliyor ve saçma sapan kozmetikler olmadan doğal olarak bedenden kadın gibi hissettiriyor
@GezginIst98 kesinlikle katılıyorum ve böyle düşünen bir erkek olması beni çok şaşırttı
Fotoğrafçılık veya moda tasarımı da okusaydım çok başarılı olurdum ama gittim Hukuk yazdım🤷♂️
@GezginIst98 yaz
kıraliyet ailesinde göbek kordon bağı dışarıdan nazar gibi tesire açık olarak görüldüğünden kapalı tutulur hatta üstünde eller kapatılarak poz verilir.
Günümüzde LUT kavminden kalma paçarvaları moda diye ufacık kız cocuklarına alıştırmak üzere mağazalara dayadılar, anneler normal dalak böbrek kapalı bir giyim bulamaz oldu.
Uzak doğu tıbbında böbreklerde Jin Yen enerjisi diye tabir edilen ve sadece doğumda sarj edilen bir canlılık vardır. bu yaş ilerledikçe azalır ve iç hastalıklar üşüme hissi kansızlık gibi sağlık sorunları ile gelecekte bir çok kadın karşı karşıya kalacak haberleri yok.
Kadının sıfır kol gymesine de teşhir diyorlar çok da taklma bunu söyleyen kadınlarin geneli bn giyemiyorsam o da gymesin kafasnda olanlar erkekler desen kendi hemcinsi üstü çıplak gezio gtunde mini şortlaona laf demez rlalemn karısına kızına laf söyler
Teşhir tabi kim özel bir tarafını göstermek ister o zaman neden tesettürlü olanlar bir tarafını açmıyorlar ama tek farkı şu o da siz modern özgürlükçü zannedildiği dünyadaki insanların popüler kültür kölesi olmuşsunuz ama diğer taraftakiler ise Allah'ın sözlerini dinleyen kullardır...
Giyen teşhir olduğunu düşünmeden giyebilir, moda şu bu diyebilir ama artık bu Türk kadının giyim aşırılığının suyu çıkmaya başladı, yapmayın etmeyin kızlar, değerlisiniz yahu, Tayland sokaklarında ki ücretliler gibi giyinmenin özgürlükle ilgisi yok, et pazarında değilsiniz, biz size saygı duyuyoruz, Türk kadını saygıyı hürmeti hak ediyor, dağ ayılarının salyalı bakışlarını, hayasız düşüncelerini değil.
Konunun dindarlıkla felan alakası yok çıplaklık çıplaklıktır.
Göbeğin açık olmasıda giyinmemiş olmak yine bir çıplaklık türü yani.
Bildiğin teşhir. Mini dekolte felanda teşhir zaten
Kimseye çarşaf giysin, kapansın diyen yok.
Vücudun yarısından fazlasının açık olması giyinmek olmuyor
GERÇEKLER.
Çünkü daha teşhir ne demek onu bile bilmiyorlar. Teşhir bilinçli bir şekilde cinsel ilgi uyandırmak için yapılan aşırı davranışları tanımlar. Oysa birçok kişi için crop giymek, sıcak havada rahat etmek ya da sadece kendini iyi hissetmek demektir. Göbeği açık giyinmek teşhircilik falan değildir. Kişinin bedenini kontrol etmeye çalışmayan bir toplumda normal bir tercihtir.
İnsanların hurafelere inanmaktan beyinleri sulanmış. Bu yüzden kendiniz olun nasıl rahat oluyorsanız öyle olun yoksa yaşlandığınızda küçük bir şeyde olsa istediğiniz gibi yaşamadığınız giyinmediğinizn için pismanlık duyacaksınız. Huzurlu bir hayat dilerim ☺️
Güzel yorum
Yani bir yerlerini açmak şey biraz işte o tarz
Ama yakışan giyorsa bence sorun yok
Aşırı açık kötü duruyor mesela bi dekolte giyersin veya kısa şort normal ama sırtı göbeği aç şort da mini normal şört da değil filan o kötü
Bide kilolular giymesin aşırı iğrenç ve komik duruyor
Göbeği açık giyinme modası zamanında erkekler için yapıldı, zamanla kadınlar da giyinmeye başladı ve artık bu erkeklerin değil kadınların kıyafeti algısı oluştu, günümüzde erkekler giyince "t@p" gözüyle bakılıyor, açık mı? zihniyete göre.
Bakmayip kafayi çeviriyorum
O zevki hicbir kadina tattirmam
Herkes bana baksin kafasindalar
Fakat göbek bacak göğüs sırt farketmez arzuyla bakarsam zevk alırım hiçbir şey hissetmeyen erkeğim demesin bir zahmet
Bembeyaz güzel bir göbek bel gayet zevk veriyor yalandan hikaye anlatmasın kimse
Göbek deliği insan vücudunun merkezi bütün enerjileri ordan alırız. Açık olması korunmasız anlamına gelir. Uyurken bile bantlanır.
Evet buna ben de inanmaya başladım ama gün içinde istemeden farkında olmadan falan çok fazla açılıyor göbek deliğim o sorun olur mu
Göbek deliği ve saçlar bu yüzden kapalı olmalı ben de göbeği kapatsam da saçlar açık
Benim ikisi de açık
bu ülkedeki sığırlara laf anlatmak eşeğe hendek atlatmak!
Valla! Bıktım ya ona buna teşhir diyolar saçmasapan
Göbek la bu
ortadoğuyahoşgeldin
Gidecem bu ülkeden yeter 🤢
Saçmalık teşhir olmuyor o zihniyette bakan insanların hatası ama bazı insanlarda aranmak için açık giyiniyorlar açık giyinilecek yer var giyinilmeyecek yer var deniz kenarında havuz kenarında açık giyinebilirsin herkes öyle giyindiği için kimse özel olarak birine bakmaz
Kadınların çekiciliği cinsel organlarının görünmesinden değil, vucutlarından gelir (cinsel anlamda) Teşhircilik diyemem ama uygun bulmuyorum o şekilde bende... YAz mekanları sahil şehirleri falan okeydir sadece benim için.
Allah Allah bak sen.. göbekten tahrik oluyosun demek. Hımm.
@mrcot Kanka bırak versin herkese rahatlasın. Gayet mantıklı hakaretsiz cevap yazdım onu bile kaldırmışlar. Bu gibiler tacize uğrayınca şaşırıyor. Bak böyle diyince de kendi slk kafalarında sanki tacizcileri savunuyoruz diye algılıyorlar. Beyinleri küçük çünkü algılayamıyorlar. Başlarına bir şey gelse ilk yardıma koşacak olan sen ben gibi düşünenler olacak.. HAvaya bakarsın yapacak gibiyse şemsiyeyi alırsın yanına. Ulan etrafta bu kadar tacizci tecavüzcü var bizde buna istinaden çok dikkat çekmemeli deyince geri kafalı ilan ediliyoruz. Çünkü beyinleri yok düşünemiyor böyleleri daha da yapıcı yorum yazmıycam giyin tanga ile çıkın da bizim de gözümüz gönlümüz açılsın diyecem mk...
Bunun gibi dangalaklar yanında ki çocuk bir başka kadının göbeğine baksa çıldırır kafayı yer erkekle kardeşim der bu da ekstrası... Ama aynı şekilde giyinerek dikkat çekmekte ne var yani derler...
Her şey kadınlara günah gibi davranmalarına illet oluyorum...
Ya kesinlikle kadinlari zorbalamalari sinir bozucu
Bazi kafalara gore kadinin elleri bile cinsel organ oldugu icin her yerimizden etkileniyolar bacim biz anlayamayiz o kafalari
O el hareketi ne öyle mfjfj
Açık göbek görmekten tiksiniyorum artık bir gün kusacağım Ama kusmuğum kime sıçrayacak bilmiyorum. Avrupa'daki gavurlar bile sizin kadar çıplak dolaşmıyor ortalıkta giyinmenin de bir üslubu adabı kimliği kişiliği olur
Göbek fetişi, göbek deliği fetişi, tombul etli göbek fetişi, kaslı göbek fetişi, crop fetişi derken elli tane fetiş öğrenince artık doğru bulmuyorum crop tarzı giyinmeyi. Millete kendimi aleni bir şekilde teşhir malzemesi olarak veremem daha fazla.
Açık giyinmek desek neyse de teşhircilik de değil yani abartmasinlar😅
kadınlarla uğraşmaktan başka işi olmayan insanların lafları
Crop giydim şimdi eğer bu teşhircilikse lütfen bakkala giderken bile terlik giymeyiniz😂 yağlı göbüşünüze bile hallenenler o görüntü kirliliği ayaklarınıza salyalarını akıta akıta bakıyor çünkü 😂 ayaklarınızı teşhir etmeyin
Göbekle teşhirin ne alakası var hatta en risksiz dekolte. Bu yüzden geneldede en sık kullandığım dekolte. Takılma bence hayatını yaşa
Asil kadın nerde ne giyeceğini bilen kişidir. Sürekli açık kıyafet giymek basitliktir
Ne alaka aynen bencede crop rahat oluyor kombinlerde bazen kurtariyor
Teni gözüken herkes teşhircidir üstelik bide modern sistemin kölesi olup moda başlığı altında böyle saçma elbiseler giyip tenini gösterme merakı aşılamışlar kızlara açıklık başkadır çıplaklıktır bu ve teşhirciliktir
Teşhircilik kelimesinin içi boşaldı zaten artık teşhircilik yok.
Bence sadece mahrem yerlerini yapraklarla kapatan ilk insanlara doğru gidiyoruz.
Gitgide o parçalar daha da küçülücek ve normalleşti.
Teşhir vücudu göstermekse, bu da gösteriyor. Göğsü daha büyük gösteriyor mesela. Bence südyen ve kilotla dolaşılmalı hatta şu kıyafet olayından tamamen kurtulmak gerek. Herkes bi rahatlar ya :D Dal daş.. k mis gibi :D
Sen sadece cinsel organın kapalı olduğunda mı kapanmış sanıyorsun kendini kadın vücuundadaki her bölge özel ve çekicidir neticede bir bütünün parçası her şey
Ne diyon sen ya, kadının her bölgesine azıyo musub sen?
Türkiye Cumhuriyeti laik bir ülke ne istiyorsan onu giy. Bunu söyle o dayılara da. Yallah Arabistan’a de
2-3 parmak normalde bazı arkadaşlar resmen bikini üstüyle geziyor o biraz abartı oluyor. bu arada bunu yazarken benim göbüşte açık :D
Göbüslere özgürlük 🤣🤣
Göbeğe bilmem ne olanlar olunca maalesef kadının her uzvuna uyanan cinsler var
Gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır.. takılma boş mevzulara
Fazla açıklık biraz teshire giriyor. Ama erkek de gözünü sakinmali yoksa kapalı kadına bile tahrik. olan sapıklar var memlekette
Göbeğin açık olması teşhir değildir ama bu tarz kıyafetleri sütyensiz giyip, meme uçlarını belirgin görünür şekilde yapılması tamamen teşhirdir bence
Göğüs de cinsel organ değil. Lakin erkekleri uyarmak için aslında bir yerini özellikle açman bile gerekmiyor. O yüzden göbek açmak da teşhirdir çoğu zaman.
Normal yahu. Abazalarin dünyasında açıklık isterler. Ama kendileri dokunamadigi için bı elestireyim derler. Kim elestiriyirsa onun içinde büyük bir sapıklık vardır unutmayyin
ne alakası var canım. g** deliği, a* deliği ve meme uçları görünmesin yeterli
Dindar insanlar bu ülkenin her zaman problemiydi problemi olmaya devam edicek o yüzden onların ne söylediğine takma
Nesi değil sen hiç kaslı bir abdomen görmedin mi olay şurda değişiyor beğenmesini istemediğin birinin ilgisi gereksiz
Sütyen gibiyse bence de teşhir. Bir de altına mini etek veya kısa şort giydiyse ekstra teşhircilik.
Onu diyenler teşhir edici kıyafet görmemişler 😂😂😂
Gshdhdh
Mesela aşırı kısa şort bence teşhir. Sütyen gibi seylerle gezmekte.
Ama göbek lan buu ne varki
😊😊😊
Mümkünse karnı güzel olan ve kası olan giysin yoksa safi görüntü kirliliği🙈
Sizin reddediyor oluşunuz teşhir olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Hatununa göre çok hoş olabiliyor o da çağrışım yapıyor neticede her şeye hallenme potansiyeli var olan insan anlamıyor bakış açısına göre
Bundan belki 20 yıl önce teşhir olabilirdi. Ama zamanımızda bu giyim tarzı teşhir olarak sayılmamalı.
sonra erkekler bakınca baktı oluyor giyme diyince de giyinmeme karışamazsın diyorsunuz hem ayranım dökülmesin hem …
Kim ne yaparsa yapsın bana ne yani diyorum. Ancak göbeği ova gibi açık olan kadına yürürüm tavlarız fb yaparım 1 sene sonra postalarım. Diğeriyle de evlenirim. Herkes özgür sonuçta. Nasıl giyindiğinize karışmıyorum.
@edaymıss Herkes öyle yapıyor sadece siz kendinizi kandırıyorsunuz. Seviyorum ciddi ilişkideyiz hayatım diyoruz ütü yapıyoruz. Zamanı gelince gönderiyoruz temiz kızla evleniyoruz. Yani seçimlerinizde özgürsünüz, biz de özgürüz.
@edaymıss PP ni düzeltirsen belki seninle de evlenecek zengin çıkar.
@edaymıss Adam gibi biri seni almayacak satene mikiecek bırakacak gfdgd
@edaymıss Buldum zaten hahah
@edaymıss Geçmişte senin gibi erikleri kütürdettiğimi biliyor. Kendisinin de doğru kadın olduğunu biliyor. Servetim ona kurban olsun. Geçmişte 2 bira 1 kahveye ütü yaptığım kadınlara değer vermediğimin farkında merak etme.
@edaymıss Bakire
@edaymıss 900 bin dolar servetim var şimdi kaybol sana 2 bira yeter
@edaymıss çok kullanıp bıraktılar mı seni yaran mı vardfg dfg
@edaymıss kimse seni kullanıp evlenmediyse niye kuduruyorsun? Erkekler böyle, seçeneği parası olan erkekler böyle. Vasat erkekler hafif yollu kadınlarla evlenebilir çaresizlikten doğru ama seçeneği olan başka kadınlara ve bakirelere ulaşabilen erkekler hafif yollu açık saçık giyinip kendini vitrine çeviren, erkeklere kendini kolaylıkla sunan bir kadınla evlenmez. Bundan ders alacağına kudurup aynı hataları yapmaya devam etmek istiyorsun. O zaman tercihlerinin sonucuna katlanacaksın. Asla afla yapıda bir erkekle evlenemezsin. Betalar da seni mutlu edemez dişil hissedemez ve %50 boşanma istatistiklerine katılırsın.
@edaymıss Elbette tercihlerinde özgürsün kimse karışamaz ama tercihlerinin sonuçları seni ilgilendirir, onu bunu değil. Bence kendini vitrin olmaktan çıkar. Aksi halde ALFA'lar döller döller bırakır. Karıya kıza doyar sonra bakireyle evlenir. Sana da ezik beta erkek kalır. Alfa döller, beta öder. İşte beta erkeklerle kadınlar mutlu olamıyor. O arzuladığın alfalardan biriyle evlenmek istiyorsan sadakat sun ve vitrin olmaktan vazgeç. Seçim sana ait.
@edaymıss Asıl ahlaksız senin gibiler. 10 tane sosis gezip alfayla evlilik hayali kuruyorsunuz. Her tarafta güzel kadın var ama parası olan adam az.
@edaymıss Senin gibiler benim gibilere veriyor. Sen kendi ağzınla itiraf ettin yukarıda.
@edaymıss Hangi güzel kadın vasat ekekçiğe vermiş fgdfg
@edaymıss yavrum sen bakire misin? değilsin ve kuduruyorsun, yok bakireysen neden kuduruyorsun mk ne alaka. delikler kullanılır (kiralanır) bakireler satın alınır
Açıklığın dindarı nâ dindarı mı varmış.
Ben fâsık'ım, bana anlatsana mesela. Ara ara vaktim de var.
Alakası bile yok işleri güçleri kadının kıyafetini yorumlamak kadın istediğini giyer Türkiye gibi yerde zor ama
Kral teşhir değil de nüfusumuzdaki 49 milyon kadın 49 milyon erkek olmasına rağmen kimsenin memnun olmamasını konuşmalıyız. Paradan dolayı kimse bir sevgili istemiyor. Çevremde adım dahi atmayan yüzlerce erkek var.
Çünkü güzel duruyor kapanması farz olan yer evinde göbeğin açık gezebilirsiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?