Benim gibi doğru insanı bekleyen ve günümüz geçici ilişkilerinden uzak duran insanların sonu sonsuz yalnızlık mı 😂 Malum erkekler 20 li yaşların başında olgun değil ergen oluyorlar. Ben de seçici bir kız olduğum için erkeklerden o dönemlerde uzak durdum. Zor seven ve sevdiğinden kolay vazgeçemeyen bir yapım var. Şimdi de etrafımda kimse yok. Doğru kişi beni nasıl bulacak acaba 😂
Güncellemeler
+1 yıl
Günceller günceli. Ne kadar sıkıcı burası bugün
Bu devirde doğru insanı bekleyenlerin sonu hüsran mı?
Sen normal değilsin. Öyle biri beni tabii ki beğenmek zorunda değil. Karşılıklıdır bu işler. Bunun ego ile alakası ne.. Senin karşına tutup kolundan birini getirelim. Evlen diyelim. Havada kaparsın o kafa var sende.
Sende para göz koca avcısı bir karakter var sen kocanı bile aldatırsın öyle bir karakterin var senin gibi miyim ben direk atlıyayım birine para göz paralı birini görsen hemen atlarsın 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
beklersen sadece sana geleni alırsın çabalarsan istediğin herşeyi
Nasıl çabalayacağım ki üni kazanmak değil bu arayışa mı çıkayım
çık ne olmuş senin neyin eksik?
Beklemeye devam et karşına biri çıkar. O zamana kadar sende 35. yaşını devirmiş olursun artık.
Sana batan ne oldu burada şimdi? Neden iğneleyici yorumlar yapıyorsunuz?
Yaptığım yorumda iğneliyici ne var niye atar yapıyosun
Tekrar tekrar oku anlarsın. Aklınca dalga içeren küçümseyici bir görüş
Bence sen anlamakta zorluk çeken birisin zaten 30 yaşına gelmişsindir belli oluyor umarım karşına çıkan birini bulamazsın evde kal.
Çirkefleştin 😂
Beş yılım var daha. Allah duana göre versin sana da.
Kısmen haklıyım fazla seçici olursan daha beklersin kriterleri azalt çok alıngan birisin
Evlilik önemli bir müessesedir, insan bir kere evlenmek ister. Hayatımı birleştireceğim birinin tamamen kafama yatmasını istemem gayet doğal.
Sen ne egolu bir insan çıktın ya öyle bir erkek olsa seni beğeneceği ne malum sen bulunmaz hint kumaşı mısın 30 yaşına gelmişsin zaten
Sen normal değilsin. Öyle biri beni tabii ki beğenmek zorunda değil. Karşılıklıdır bu işler. Bunun ego ile alakası ne.. Senin karşına tutup kolundan birini getirelim. Evlen diyelim. Havada kaparsın o kafa var sende.
Sende para göz koca avcısı bir karakter var sen kocanı bile aldatırsın öyle bir karakterin var senin gibi miyim ben direk atlıyayım birine para göz paralı birini görsen hemen atlarsın 😂😂
Zaman kaybısın..
Tamam
Evlenmenin yaşı zaten 24-25. Abartma bence 😂
Öyle de aday yok. 😬
Çıkarayım seni Esra Erol'a😂
Onun formatı değişmedi mi 😂
Valla bilmiyorum benim için Esra Erol o 😂
Aday lazımsa olunur sgshsj
Evet valla öyle. Cidden devir kötü yq
Akıl yaşta değil baştadır
O doğru kişi benim işte 😂😂
Kesinlikle öyle bekledim buldum sandım boş çıktı