Aşk İlişkileri Arkadaşlar sizce sevgilimin evi mi yok? SavcıEsra_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dün ilk kez buluştuk uzak mesafedeki sevgilimle "eve geçince haber edersin" dedim. Hala ne yazdı, ne aramalarıma baktı, wpde de profili kaldırmış. Sizce evi mi yok. Biraz kırıcı mı olmuşum.. 😔 Arkadaşlar sizce sevgilimin evi mi yok? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl yanidemekki eve geçmedigeçmediği içinde haber etmedibilemedim 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. :/ eve diye başka yere gitmiş olmasın 0 2 Yorumla SavcıEsra_ +1 yıl Şey diyolar 😢 seni beğenmemiş 😢 diyolar 😢 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Kendi kaybedef🥺🥺 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Aşkim foton gitti😀😀 0 3 Yorumla SavcıEsra_ +1 yıl Niye gittiki ya Yorumla muratby +1 yıl Sen kiskanma diye kaldirmis Yorumla SavcıEsra_ +1 yıl Yaaaaa 😍 Yorumla
drcihangir Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 45% +1 yıl Sevgilisi ya da evli ve evlidir 0 1 Yorumla SavcıEsra_ +1 yıl Ne diyosunn abi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Umarım ironidir kjdfshfj 0 3 Yorumla SavcıEsra_ +1 yıl Hayır neden yaptı anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrilmissiniz canım Yorumla SavcıEsra_ +1 yıl Bi haber verseydi Yorumla
ZekiBiLaborantt Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl sevmiyodur belki seni. s 0 3 Yorumla SavcıEsra_ +1 yıl Bu gece hüzün.. Yorumla ZekiBiLaborantt +1 yıl ben kullanmıyorum ama siz yakın sayın savcım yakın Yorumla SavcıEsra_ +1 yıl Bende kullanmıyorum yakanı bulalım.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yani
demekki eve geçmedi
geçmediği içinde haber etmedi
bilemedim
:/ eve diye başka yere gitmiş olmasın
Şey diyolar 😢 seni beğenmemiş 😢 diyolar 😢
Kendi kaybedef🥺🥺
Aşkim foton gitti😀😀
Niye gittiki ya