Evimize iki defa geldi hep evine cagiriyor ama. kendisi gelmiyor dun gece sabaha karsi uyudum gelecek diye temizlik yemek kurabiye yaptım o kadar uğraştım hatta dünden haberlestik gelirim dedi , disciye bu gdcem uzun sürmez isim dedim, tamam islerini hallet dedi eve geldim kac tane mesaj attim aradim dönmedi ama sevgilisi var biz yan yana iken isi olsada olmasada o telefona bakiyor ve surekli ugrasyor simdi neden cevap vermedin desem temizlik yapyrdum benim telefonum sessizde falan dyck ama biliyorum bizim evimiz onların evi gbi guzel degil diye gelmedi. Eminim bundan
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
gelmesin o kaybeder.. arkadaşımın evi önemli değil.. davet etmesi yeterli
Sabaha kadar uyumadim valla degmez ama
Saçmalık bu ev için senin kalbini kıran kadından arkadaş olmaz
Bunun aslinda kadini erkegi yok abi bende kadinim ama kimseyi hayat sartlari icin ezmedim yargilamdim ne bilim hor gormedim baskasida bana yapinca uzuluyorum elimde degil
Kadın erkek ayırtmadım zaten senin arkadaşın kadın olduğu için söyledim görüşme bitsin ya ondan bir arkadaş olmaz
Evet haklisiniz uzaklastim zaten
arkadaşım değeri evle kıyaslanmaz 1 çay için bile giderim ki kurabiye yapmışsın
Ben yataga girdiğimde sabah ezan okunuyordu , yorgunluktan uyuyamadim
bence arkadaşlığını gözden geçir
Ortada arkdasliga dair birsey kalmadi sanirim bugunden sonra
Evine gelmiyo sana geliyo sana bunu düşündüren ne
bikere laf arasinda sizin evde duzen yok iste temizlesende belli olmaz falan dedi bende kira olunca düzeltip toplayamiyorsun her an evden cikin diyebiliyorlar demiştim
Küçük düşürücü konuşan herkim olursa olsun o an içinden geçeni söyle. Arkadaşlığınıza mesafe koy
Eskiden olsa konusurdum ama oyle bi hale geldim ki kimseye hic bisey soylemek istemiyorum
Duymaya devam eder maruz kalırsın bu tarz eleştirilere o zaman
En iyisi sanırım uzak durmak herkesten
Herkes değil sana haksızlık yapandan
Öyle arkadaşın Aaa nokta...
👏🏻👏🏻
Çok üzüldüm Allah yukarda icime birsey oturdu , Allah herkese kalbinin ekmeğini yedirsin
Aminnnnn
Evinizi beğenmiyorsa bence arkadaşın değildir
🫶🫶🫶
Ve bana bunu yapan kiz sevgilisinin parasıyla gecinen biri o kadar koyduki anlatamam kimse hakkinda kotu dusunmek istemiyorum ama insanlar gerçekten kötü
Aynen gerçekten kötüler
Ya valla yapacağın şey belli yazma arama sorma o yazınca isim var falan de geç yani hatta yüzüne vur
Yuz goz olmak istemiyorum ya da birsegleri yuzune de vurmak istemiyorum en iyisi araya sogukluk koymak olcak
Üzdün
Bende çok üzüldüm gozlerim dolu dolu icimde tuhaf bi his var , zoruma giden su ki kendisi sevgilisinin parasiyla geciniyor evinde cay kahve makinasjna kadar sevgilisi aldi surekli cocuk para atyo ona yemege gittik restoranta orada kalan yemgi paket yapip eve getrdi boyle biri benim evime yasantima hor bakmasi cok yipratti
😢😢
:))
Useniyordur belki?
Utaniyordur
Evimizin arasi yurume mesafesi ile 10 dk bile sürmüyor
Utangac degil aksine yuzu yirtik bi kiz
Dbxbdbdh bu nasil bir ifade yaa hem rahat etmiyordur belki?
Ya hayır durumu iyi degil sadece evleri kendilerine ait oldugu icin eskiden duzeltmis yani oturmus bi duzeni var evin , sevgilisinden geçiniyor onun bunun parasini yiyor gayet rahat babam çalışıyor annem calisiyor kardesim okulda benle diger kiz kardesim variz rahat edememe durumu yok begenmedigi icin gelmiyro sadece biliyorum
Bildigin soruyu sorma bilmek istedigin soru ne? Çünki bir seyi merak ediyorsun diye bu soruyu sordun peki asıl soru ne