TESADÜF MÜDÜR YOKSA BENİ UNUTAMAMIŞ MI?

Bundan 6 sene önce ilk başta arkadasca konuşmaya başladığım sanal arkadaşım benden hoşlandığını söyledi ben de kötü bir şekilde reddettim sonra bu hareketimden pişmanlık duyup kendisine geri yazdım ama nedense özür falan dilemedim sonra biz bu kişiyle bir konuşmayı kesip bir konuşarak 4 seneyi devirdik bu sürede konuşmayı kesmemizin sebebi hep arada onun hislerini söylemesi ve benim hep reddetmemdi çünkü kendisine ilişki yaşayacak kadar güvenmiyordum uzakta olması vs bana göre değildi ki ilk tanıştığımız zamanlarda da başka birinden hoslanıyordum o da bunu biliyordu her neyse ben 4. sene bu kişiden hoşlanmaya başladım ilk defa birine böyle hissediyormuş vs derdi hep onca sene laf döktüyse sevmiştir gerçekten herhalde dedim tabii ondan yaptığım her şey için defalarca özür diledim pişmanlığımı cokca dile getirdim ve hoşlandığımı da belli ettim ama bazı meseleler vardı ona güvenmemi etkliyordu mesela sevgilisi oldu bir ara o zaman dahi ona yazsam benle konuşuyordu ondan hoşlandığım zaman sordum bu olayı beni unutmak için denediğini vs söyledi ama ben yine inanamadım yüz yüze görüşme ihtimalimiz de cok düşüktü diye hiç ilişkiye adım atamadım.. neyse iste biz bir iyi bir kötü birlikte olamayacağımızı anladık 2019da konuşmayı kestik. Ama Instagramdan hala takiplesiyoruz ben onun fotoğraflarını hic beğenmiyorum, hikayelerine de bazen geç bakıyordum bazen bakmıyordum o ise tam tersi hep fotoğraflarımı beğenmeye, hikayelerimi takip etmeye devam etti. 2020 temmuzda bir ilişkisi başlamış, 2020 eylülde de benim doğum günümü kutladı ben de like atıp geçtim cevap vermedim. Dün instagrama girdim bir de ne göreyim hiç tanıdığı olmadığı oturduğum şehre gelmiş, sevgilisini görmek için. Sonra baktım yorumlara kızın adı benimle aynı, oturduğu şehir aynı, kıza ettiği iltifatı bana etmişti.. bunların hepsi bir tesadüften mi ibarettir yoksa kasti bir durum algılamalı mıyım beni unutamamış vs gibi ya sa tesadüfse bile aklına geliyor muyumdur?
TESADÜF MÜDÜR YOKSA BENİ UNUTAMAMIŞ MI?