Şu an 18 yaşına yeni girdim. Ama hiçbir şey hissetmiyorum. Mesela 6. Sınıftayken öğretmenim vefat etmişti sınıftaki herkes üzüntüsünden ağlarken ben hiçbir şey hissetmiyordum. Sanki kimse umrumda değil gibi yaşıyorum... kimseye karşı gerçek duygularımı belli ettiremiyorum. Bir kıza vurulduysam bile bunu kendi içimde yaşıyorum.. kız bana yaklaşıyor ben uzaklaşıyorum mesela... herhangi bir kutlama olsun hiçbiri beni mutlu etmiyor hatta son zamanlarda hayat anlamsız geliyor.. geceleri ileride nasıl intihar edebileceğimin senaryolarını kuruyorum...
Ailemi de anlatayım size
Annemle aram iyi sevgi bağım kuvvetli (bazen sözlü kavga etsek de) gibi ama babam sanki kendisinin çocuğu degilmisim gibi davraniyor en ufak kotu hareketimde beni dövüyor. babam bana hic gel oglum sana bi sarilayim demedi..
Bilmiyorum.. yks sınavı da var bu sene girecegim ondan da pek umudum yok acikcasi.
Bana yardım edin lütfen hayatım bok gibi geciyor elimden hicbir sey gelmiyor.
Ailemi de anlatayım size
Annemle aram iyi sevgi bağım kuvvetli (bazen sözlü kavga etsek de) gibi ama babam sanki kendisinin çocuğu degilmisim gibi davraniyor en ufak kotu hareketimde beni dövüyor. babam bana hic gel oglum sana bi sarilayim demedi..
Bilmiyorum.. yks sınavı da var bu sene girecegim ondan da pek umudum yok acikcasi.
Bana yardım edin lütfen hayatım bok gibi geciyor elimden hicbir sey gelmiyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Knk senin aglamamanin sebebi
Olumu kabullenmis olman
nasıl yani ölmesini mi istiyormuşum :(
Hayir lan
Ölümün hakikat olsudugunu
Ve bir gun herkesin basina gelecegini
Daha iyi kabullenmissin
Ve tabi erkek oldugundan
Daha az duygusalsin
Bunda anormal bir sey yok
Kalpsiz olsan
Bunu bu kafar kafay takmazdin
teşekkürler :)
Hemde ogretmenini vok mu seviyordun
Sevsen bile nw kadar agliyabilirsin
Insanlarin aglamasina bakma
Onlar ağlar zirlarlar
Arkadan etmedigi laf
Kazmadigi kuyu birakmazlar
Unutma
Aglamak sevgi gostergesi degildir
Beynin kendini rahatlatmak icin yaptigi bir eylemldir
Valla en son agladigimda dolar 2 liraydı 😂😂
en iyisi valla. gençliğimi gördüm. sade yaşam tarzını severim. gösterişten hep uzağım.
sade yaşam tarzından kastın nedir tam olarak?
modaya uymam mesela, insanların hakkımda ne düşündüğünü umursamam ve inandığımı yaparım.
Ben de keyfimden sade yaşıyorum ya.. para yok ki hayatımızda renk olsun 😏
komik değil
Yakın arkadaşın var mı bilmiyorum ama bir tane Yakın arkadaş Sana çok yardım edebilir. Kendimden biliyorum
çok sosyal biri olmadığımı anlamışsındır zaten. yakın arkadaşım var. fakat görüşmeyeli uzun zaman oldu zaten sınav senesini de bilirsin işte
Knk yakın arkadaş şart bence derdini anlatacağın beraber içeceğin güleceğin biri seni baya rahatlatır benim düşüncem tabi bu
sınav senemdeyim kanka ders çalışmaya çalışıyorum galiba tek çarem üni de kendimi düzeltmek o da olmadı geçmiş olsun ben bitmişimdir
Ünide hayatı daha iyi anlarsın arkadaşda edinirsin
Umarım ama bi sorumum daha var insanlara kendimi istemeden sogutabiliyorum sıkıntı büyük gibi..
En çok takıldığın şey duygu hissetmemen mi yoksa aile için bi takım problemlerin mi?
yani duygu hissetmemem diyebilirim ama ailemin bana olan tavırlarından da bıktım artık onlardan da ayrılmak istiyorum bu konuda da tek çarem üniversite sanırım.
Öğretmenin ölümüne ağlamaman bence seni duygusuz yapmaz herkesin ağlaması sen ağlamadığın için farklı kılmaz bnece çünkü bazı insan sinir olunca ağlar bazıları üzülünce bazıları mutluluktan bazıları her halükarda sakın kendini bu şekilde ayrımsama. Sevgi konusunda bazen insnaların bazı şeyler beynindedir çoğu zaman yapamıyorum başaramıyorum dediği içindir hayat elimize su döker bu da işimize gelir ama insan hayatla değil kendisiyle savaşmalı yapamadığın şeyin her zmaan üstüne gitmelisin ben hissedemiyorum diye değil hissedicem diye. Aile tavrına gelince gerçekten hele ki şu dönemde çoğu insan bıkmış durumda ben dahil kendimden örnek veriyim odam bile yok sobalı evde ve hep beraber uyuyoruz aşırı kötü bişi ve hiç bi şekilde dışarı çıkmıyorum. Arkadaşlarım şehir dışında anca mesaj ama mecbur sabrediyorum gerçekten bu leş gibi hayatta ölümü düşünüp onu sevindirme derim herşeye rağmen yaşamalı insan. Okulu de kesinlikle kazanmalısın çok çalışmayı sevmeyebilirsin bende öyleyim önlisans sağlık yaz çok makul puanlarla kazanırsın eminim buna bence pes etme kendinle her zaman savaş daima yolun sonundaki güzellikler için seni hemen bulmasa da :)
Teşekkur ederim :)
normal xd
nesi normal bee
ergenliktesin ondan
Görende aranızda 50 yıl var sanacak böyle mi yorum yapılır sende ergensin bence.
ne alaka anlayamadım
susun veletler