Şu mesajı yorumlar misiniz rica etsem🥺🥺🥺?

"Her gün konuşuyorum seninle bir gün konuşmadık diye yazdıklarına bak. Konuşmak zorunda olduğum için değil istediğim için konuşuyorum yanlış anlama ama bi gün diyelimki konuşmak istemedim gelmedi içimden yazmak hatta sana cevap bile vermedim ve diyelim ki bilerek yaptım. Bütün geçmişi çöpe mi atacaksın. Ben sana verdiğim değeri göstermekten yoruldum. Bu tavrın benim için mesele artık. Kusuruma bakma bir anda hiçbir şey olmamış gibi davranamam. Ayrıca ilerde kötü bir şekilde ayrilicaz gibime geliyo. "

Bir gün yazmış ama iki gün mesaj atmadı. Ben mesaj atmadığı ikinci gün sabahı yazdım mesajımı gece gördü diye tartıştım sadece. İletildi oluyodu ama nette sıkıntı var yeni gördüm dedi. O anda inanmadım salak yerine koyma beni bu şekilde davrandığın için değersiz hissediyorum dedim. Beni uyarmıştı değersiz hissediyorum demiyceksin diye çok kızdı kırılmış yazmiyo da artık. Ama napayım öyle hissettim. Tüm gün ortalıkta yok gece hiçbir şey olmamış gibi konuşunca cinlerim tepeme çıktı. Ne yapmalıyım sizce aramız bozuk. Yazsa bile çok soğuk eski samimiyetimiz yok. Özür diledim zaman da tanıdım iki hafta kadar ama yinede eskisi gibi yazmıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Değersiz hissediyorumu duymak istememe sebebi bana aylarca uğraşıp yaptığı bileklik. Önemsediği için yapmış. Kardeşime anneme yapmam sana yaptım diyo.
Şu mesajı yorumlar misiniz rica etsem🥺🥺🥺?