Her ikisinin de ihaneti ağır gelir ama hayatımda ki insanın ihaneti daha da ağırdır benim için.. Korkunç bir olay umarım kimse yaşamaz.. Keyifli geceler..
Bu görseli görünce öyle üzülüyorum ki... Arkadaşımın ihaneti daha ağır olur çünkü onunla sırr, dert, keder, mutluluk ortağıyız biz. Bu kadar yaşanmışlıklar ve anılarımız onunla geçirdiğim zaman geçer gözümün önündün ve beni paramparça eder. Düşünsenize ilişkiye başlıyorsunuz sevdiyiniz insanı ilk ona tanıtıyorsunuz, huylarını, kıskançlıklarını, onunla geçirdiğim zamanı paylaşıyorsun, ona olan aşkını ilan ediyorsun ve o bunu bile-bile sevdiyini sizin elinizden alıyor. Göz göre-göre sırtınıza bıçağı saplıyor. Böyle nankörlük olur mu? Olmaz. Arkadaş kazığı insanın hiç bir zaman unutamayacağı bir yaradır. İnsanın tüm hayatını değiştirir mutluyken mutsuz bir insana çevirir seni..
Aldatamaz çünkü işlerin o noktaya gelmesine müsade etmem. Çok dikkatli biri olduğum için dikkatimden kaçmaz. Ama diyelim ki salaklığıma denk geldi -gelmez ya neyse- boşarım -sevgilim olmaz zaten eşim olurdu kendisi çünkü sevgililiği düşünmüyorum- arkadaşımı da kovarım intikam ateşiyle yanıp tutuşmam çünkü onlar için kibrit bile yapmazken neden kendimi yakayım?
Yildiz kim be sezen gibi asaletin karşısında. yedigi kaba pisleyen seviyesiz. Arkadaş ise sevgilimin yaptığı koyardı ama dostum ise dostumun yaptığı koyardi
arkadaşın değil sevgilinin kaybedilmesine üzülmenin gerektiği durum. çünkü o arkadaş ki senin en iyi anlaştığın insan olarak sevgiline göz koymuşsa yokluğunda üzülünecek bi' insan olmamıştır zaten hiç. sevgilinin kaybına üzülürsün. çünkü sevgilindir, canındır lan daha nolsun. ama o da gidip arkadaşınıza yapışmıştı değil mi? doğru..
Ikisi de umrumda olmaz canları cehenneme der hayatıma kaldığım yerden devam ederimm. Yanlarına kalmaz tabii önce psikojik şiddet sonrada rezil ederdim.
Arkadaşımın ihaneti daha acı gelir çünkü yedigin içtiğim ayrı gitmeyen dostumdan kazık yemek bunun acısı hiç geçmez başkasına aşık olunur yeniden belki ama birdaha kimseye dost diyemem