Bugün tam olarak bunu yaşadım dostlar ve zerre kadar inanmıyorum açıkçası.. hsshsjh 

Öpüşüyorlarsa arkadaşlık yerini bir ilişkiye bırakmış demektir.
Öyle gel-git leri olan şeyler yaşadım. Ancak ne evli bir kadın ile, ne de ilişkisi olan bir kadın ile karaktersiz ce sapkın şeyler yaşamadım. Bu bana aykırı...
arkadaşlıkta da cinselliğe saygım var o kadar birbirleriyle vakit geçiren dert dinleyen kişilerin birbirlerini çok iyi tanıyan 2 kişinin cinsellik yaşaması kadar normal bişey yok bence
İskoçyalı değil ise inanmam.
Cevap
26Cevap
Arkadaşız ama sevişiyoruz gibi bir şey bu
Arkadaşken öpüşen sevgiliyiz dese yiyişecek sanırım 😄😄 Ahaha keyifli akşamlar..
Buna yarıldım. 😀
Ama aşkım o benim kardeşim gibi.. :D Elbette hayır.

Şu mesele mdmd
Samimiler demek ki yapıyorlar. Samimiyetine inanıyor musunuz sorusu olmadı, sizce normal mi olması gerekiyor.
Sevgilimin boyle arkadaslari olduguni hayal ettim dkdmdmd saclarini yolarim
Arkadaşlıktan sevgili olur ama arkadaş olduğun halde öpüşüyorsan bir sorun vardır
öpüşmek arkadaşlık kavramı içindeyse o zaman herkes herkesle öpüşsün akm oldu olacak
herkes arkadaşıyla öpüşsün o zaman ya ne iğrenç bir iey
Niye ki çok fazla kız arkadaşım var hepsinde öperim görüşünce.. Arkadaşça dostça aynı yatakta uyumuşluğum kampta aynı çadırda tulum paylaşmışlıpım vardır
Cok var arkadaşız diyip her naneyı yiyen gecen kanka dedim kız yazlıga gotur doyur beni dedi kufur edip teli yuzune kaoadım
Valla benim bir kız arkadaşım var çok yakın olduğum bir gün o seviyeye gelmek istiyorum. O benim arkadaşım ama öpmeyi de isterim.
Tabii ki inanmam. Ama görüyorum ki insanların arkadaşlık anlayışları, değer yargıları çok farklı...
Herkesin kendi hayatı ve kendi kararları. Bu sebeple bana bir şey demek düşmez.
Bir benim arkadasim olup open olmadi zaten amuga goyim :d
Seks arkadaşın olmak istiyo olabilir mi sence? F.. buddy diye bi terim var ya hani.
Inanmıyorum ama aslında kullanılabilecek güzel bir yöntem Yani ben mesela biriyle sevişirken yakalandığımda biz kankayız
Boyle biseymi varmis ben şokkk
Ben hiç öpüşen arkadas görmedim arkadasım deyip öpüşüyorsa bu farklı bişey bence arkadaslık felan değil iki trafıın tamamen bir birini arzulaması bu
Sevgili basamağına çıkmışlar.
Kesinlikle inanmiyorum
Arkadaşız deyip sevgili olduk, öyle öpüşüyoruz.
Knk ayağa züt ayağa
Ksödkskfkmddlödksöfksng
Kesinlikle
Ee peki değişti mi sevgili knk
Kankan
Yanı sevgili olduktan sonra
Hayır hâlâ hem çok yakın arkadaşız hem de sevgiliyiz. Galiba şu zamana kadar verdiğim en doğru karar olabilir. Aşırı eğleniyoruz birlikte :)
Uuuuuuuu
Kolay gelsin diyorum
Umarım sonu gelir
Umarım :)
Hayır , bana saçma geliyor
Verenleri bile gördüm ne samimiyeti aralarında su sizmiyor
Fuckbody dedikleri muhabbet iste
Sonuçta arkadaş bir şey o😃😃😃lmaz
oldu o zaman sevişelim birde
Evet inanıyorum bnmde vr çünkü
Ha yanak ha dudak ne fark eder
Arkadaş olarak nasıl öpüşür ki insan ya 😊
Beni ilgilendirmiyorlar
Erkeklerden her şeyi beklerim yaparlar
İnanmıyorum ben
İnanmıyorum 😐
hayır
İnanmam.
ben inaniyorum nolmus canim
Nasıl ya?
Olmadı şöyle bi arkadaşımız :)
İnanmam
Olur olur yeriz yeriz.
Kimi arkadaşlıklar çok rahat olabiliyor normaldir.
Nasıl arkadaşlık o
İnanıyorum
Yalannnnnn
muckbuddy
Genelde inanmam
Çok saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?