İlişkilerde erkekler hep kadınları anlamanın zor olduğunu söylerler. Peki gerçekten zor mudur, zor ise neden, sorun nedir?

Kadınları anlamanın zor olduğunu düşünmüyorum. Kadınlar ne ister diye düşünürsek kadınlar sevgi, ilgi ve değer görmek ister. Bunları beklemeleri de gayet normaldir, herkes gibi hakları. Bazen konuşmadan gözlerle anlaşılmak isterler, bazen de sözler en güçlü silahlarıdır. Kadınları anlamak imkansız değildir, yeter ki anlamak isteyelim.
Hayır kadınları anlamak o kadar zor değil. Herkes kitap kapağından bakıp ne istediklerini daha ön planda tuttuğu için sorun yaşıyor.
Kadınları biraz dinlediğiniz zaman ne istediklerini ve en önemlisi ne istemediklerini anlıyorsunuz.
bu cinsiyet değil yapı meselesi. benden daha karmaşık erkekler de var, benden daha kolay kadınlar da var. yani kadınlar zor diye bir genelleme yapılırsa kolay çözülebilen kadınların varlığını yok saymış oluruz, genelleme yanlış.
Cevap
32Cevap
Ne demiş biri; ''Kadınlar.. Dünyanın en narin ve kırılgan canlıları. Onları seven adamların akıllarına bile gelmeyecek arzularla yaşarlar.'' :D
Kadınları saçma sapan kalıplara şıkıştırıp objeleştirip tuhaf algılar, önyargılar oluşturana kadar biraz kadınları dinlemeye çalışsalar gayet güzel geçinip gidebiliriz
Zor tarafları var yalan değil. Benim bile bazen kendime niye böyle davranıyorum ki diye sorduğum oluyor.
Zor valla. Zor olmayı da seviyorlar ayrıca. Zor gibi yapıp elde edildiklerinde kıymet gördüklerini hissetmek hoşlarına gidiyor.
Kadınları anlamak zor değil anlaması işine gelmeyenler var desek daha doğru olur. Peki erkekleri anlamak çok mu kolay sanki
Kadınları anlatıyorum
Ilgi güven muhabbet
Biraz bakımlı olun yeter
Not : genelleme yapıyorum
Istisnalar kaideyi bozmaz
Kadın cinsi kendini anlayamamış biz mi anlayacaz anne kızını bile anlamıyor kaldı ki erkekler ne yapsın. 🤣
Freud anlamamış biz anlamamışız çok mu 😅 ama şakası bir yana karşımıza biraz daha anlayışla yaklaşsak sorun olmaz
Duygusal anlamda çok karmaşık bir yapıya sahip oldukları için cevabım evet kadınları anlamak zordur
Hiç uğraşamam valla kadınlarla, erkekleri anlamak daha kolay 😋
Çok zor, çünkü onları anladıkça onlar bencilliklerine son vermiyor
Kadinlari anlamak zor değil sadece anlamak işlerine gelmiyor.
Ben anlıyorum, öyle sorunum olmadı, en azından kendi hayatımdaki kadınlarda. :)
nedenini bilsek sorun kalmayacak ama galiba nedeni iki cinsin düşünce yapılarının farkında. erkekler basit düşünüyor kadınlarsa teferruatlı
Çok basit aslında
Sadece kendileri bunu zorlaştırma çalışıyor
Sanmiyorum. Sadece bazen ne istediklerini kendileri bilmiyor, onun adina karar vermemizi istiyorlar.
Yok be çoğu saf zaten anlaması kolay bence ama kurnaz tipler adamı parmağında çevirir o ayrı
Yok aslında çok kolay kadınların en kötü özelliklerini öğrendikten sonra çözersin
Hayır Kadınları Anlamıyoruz Diye Bi Konu Yok Kadınların Anlamayacak Birşey Yok
bence hayır..
kadınları dinleyeceksin ilgileneceksin ve güvenilir bir liman olacaksın..
bu kadar basit aslında..
erkekler düz mantık
kadınları detaycı
erkekler kestirme gider
kadınlar karmaşık yoldan gider
bana göre !
ne sorduğunu anlayamadım?
İnsanları anlamak zor.
Basit aslında anlamak isteyene o da
Siz kendinizi anlayabiliyor musunuz?
Hemde aşırı zor her baba yiğidin harcı değil
Mal olana zor