Kadınlari anlamak çok mu zor?

Arkadaşlar bizim bölümde samimi olduğum bir kiz vardı sürekli Bi yerlere gittiğimizde illa sende geleceksin falan diyordu ders çalışalım diye hep yanımda duruyordu cim li konuşmalar falan da yapıyordu geçen aylarda ufak Bi şaka yapmıştım çok ciddiye alıp bağırdı çağırdı herkes haddini bilsin sınırını bilsin falan diye o günden sonra konuşmadım hata özür bile diledim hakli olmama rağmen o günden sonra konuşmadık Bi kaç defa arkadaşlar ile piknik yaptık hep bilerek benim olduğum tarafa gelip yardım etmek istiyordu özelikle yuz vermiyordm hiç geçen eşli okey oynayalım dedi arkadaşlar bnde tamam ama yanımdaki arkadaşa seslendim gel beraber eş olalım diye birden bağırmaya başladı 'neden yüzüme bakmıyorsun dusmaniymisim gibi davranıyor bana falan ne yaptım diye' ben yine sesimi çıkarmadım kadındır kızıp bağırmak yakışmaz diye gecen duydum arkamdan konuşmuş işte benden hoşlanıyordu falan kulliyen yalan işin garip yanı biz konusmuyorken bile birbirimizi takipten cikarmadik ta ki bi baska kadinla beni görene kadar bir baktım beni takipten falan da çıkarmış arkamdan konuştuğunu öğrenince sinirlenmeye başladım ne yapmak istiyor amacı ne bunun sinirlendiyor insanı?
Kadınlari anlamak çok mu zor?