Merhaba 3 yıldır evliyim 7 aylık bi bebeğim var. Eşim bana karşı çok ilgisiz. Hep önceliği işi ve ailesi. Kendimi 3. 4. Planda hissediyorum sürekli. Küçük çocuğu olanlar bilir desteğe ihtiyacı olur insanın ama ben o desteği de pek göremiyorum. Çocuk ev işi çocuk ev işi diye geçiyor hayatım. Kendime ayıracak yarım saatim bile olmuyor. Doğum sonrası annemde kaldım bi süre ve eşim yokken daha iyi daha mutluyum sanki. Özel günümüz yok mesela ne evlilik yıldönümü ne doğum günü hiçbi şeyi kutlamaz. Akşam eve geleceği halde sabah mesaj atar mesela. Geldiğinde de hiçbi şey yokmuş gibi yapar. evlenmeden önce öyle değildi ben de normal olarak eski zamanları istiyorum ama yok.
Bana karşı tutumuyla ilgili bi örnek vericem. Bizim ailelerimiz bizden farklı ilçede ama birbirlerine yakın oturuyor. Geçen yıllarda bi bayramda gidelim mi diye konuşuyorduk arabamız yok diye yol arabasıyla gitmem falan dedi yalvarmıştım resmen gidelim diye ama yok dedi odaya gitti. Yarım saat geçmeden annesi aradı gel dedi ve 1 saat içinde yoldaydık. Benim ne düşündüğümü ne istediğimi umursamıyor gibi davranıyor. Bebeğimi alıp gitmek istiyorum kendi ayaklarımın üzerinde duracak güce sahibim güveniyorum kendime ama bilemiyorum da hayatım değişecek. Kendimi anlatabildiğimi düşünüyorum yazımı gören olursa görüş yazar mısınız lütfen siz olsanız ne yapardınız düşüncelerinize ihtiyacım var..
Bana karşı tutumuyla ilgili bi örnek vericem. Bizim ailelerimiz bizden farklı ilçede ama birbirlerine yakın oturuyor. Geçen yıllarda bi bayramda gidelim mi diye konuşuyorduk arabamız yok diye yol arabasıyla gitmem falan dedi yalvarmıştım resmen gidelim diye ama yok dedi odaya gitti. Yarım saat geçmeden annesi aradı gel dedi ve 1 saat içinde yoldaydık. Benim ne düşündüğümü ne istediğimi umursamıyor gibi davranıyor. Bebeğimi alıp gitmek istiyorum kendi ayaklarımın üzerinde duracak güce sahibim güveniyorum kendime ama bilemiyorum da hayatım değişecek. Kendimi anlatabildiğimi düşünüyorum yazımı gören olursa görüş yazar mısınız lütfen siz olsanız ne yapardınız düşüncelerinize ihtiyacım var..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer