Boşanmak mı evli kalmak mı?

22 yaşındayım 1 yaşında çocuğum var. Eşimle 3 sene önce severek evlendim. Her türlü zorluğunda sıkıntısında yanında oldum bir ailesi yoktu beraber ailemizi kurduk. Fakat özellikle hamile ve lohusa olduğum dönemde çok fazla psikolojik şiddet gördüm. O zamanlar senden kötüydüm hem sen her şeyi çok abartmıştın dedi aylar önce. Yaşananlardan sonra soğudum ama ailemin istemediği bir evlilik yaptığım için ayrılamadım. Hemde kendi param olsun ve kimseye muhtaç olmayayım istedim. Şimdi kendi paramı kazanmak için çabalıyorum ve bunu elde ettiğimde boşanıp çocuğumla kendime güzel bir hayat kurmayı planlıyordum bunun düşüncesi bile mutlu ediyordu. Yalnız eşim son aylarda çok değişti ve baya iyi birisi oldu. Narsist yüzünü de pek fazla göstermiyor o yüzden kafam karışıyor. Gerçekten mutlu bir aile olabilecek miyiz diye düşünüyorum ama güvenemiyorum da ömrümü annem gibi narsist bir adamla çürütmek istemiyorum. Fakat dediğim gibi kafamı çok karıştırmaya başladı. Bak gayet ilgili sevgi dolu bir adama döndü diyorum ama bir yandan da mutlu olamayacağımızı düşünüyorum

Boşanmak mı evli kalmak mı?