Arkadaşlar selam bir seneye yakındır bir arkadaşım var yurtta birlikte kalıyoruz yakınım. Hergün konuşup görüşüyoruz nerdeyse. Neyse bu baştan beri benle yakınlık kurmaya çalışıyor beni seviyor iyilikler yapıyor ediyor. Ben de seviyorum. O utangaç özgüvensiz ve efendi biri. Birilerinden hoşlanıyor ama olmuyor vs vs. Neyse benim sevgilin oldu o baya kıskandı. Sonra başkalarıyla flört ettim onları da baya kıskandı. Sonra kendi de flört etmeye başladı bi özgüveni geldi bi de gelip bana içte wow wow seks yaptım diye anlatmaya başladı. Ben flört ederken de mesela hergün sıkıştırıp ne yaptın ne yaptın diye soruyordu ve ben çok rahatsız oluyordum. Onu defalarca uyardım zaten o da ne var ya normal burda sormak ama tamam sormam filan dedi. Kendi de ben sormama rağmen hep işte şunla seks yaptım oley bak böyle yaptım diye anlatıp duruyor. İyi biri. Hani diğer konularda gayet tatlı ve iyi bir arkadaş ama bilmiyorum. Resmen benim ilişkilerimi kıskanmış sonra da beni erkeklerden soğutup kendi ucuz ilişkiler yaşayıp şimdi de bana hava atıyor. Bana çok ikiyüzlü ve adi geldi. Ben yine son görüşmemizde ona çok iyi kibar ve sevgi doluydum ama o beni ezmeye çalıştı gibi hissettim açıkçası. Hani ona olan sevgim ve arkadaşlığımı. Bir daha görüşmeyeceğim sanırım. Siz ne diyorsunuz.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yıl@Askask14 yani aldırış etmem diyorsan aldırma yoluna bak yok canımı sıkar diyorsan arkadaşlığı samimiyetini bitirirsin ama bitirdikten sonra böyle Başka arkadaşım olmazdı niye bitirdim diye yakınma. Yaşın Kaç liseli gibisin
019 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılE yurtta dedin ne yurdu? Yurt ne alaka ondan liseli gibi dedim
Cevap sahibi+1 yılSen daha iyi bilirsin. Kusursuz tam kafa dengim dedigin insan karşına kolay kolay gelmez o zamanda bu arkadaşı ararsın bu durumu göze alıyorsan. Arkadaşlığını bitir alamıyorsan sabrederek devam et ne diyim.
- +1 yıl
Aynen öyle yapıyorum zaten. Hani hep yeni insanlarla tanışıyorum arkadaş oluyorum ama inan insanlar çok sorunlu veya garip. Hani güvenli ve istikrarlı arkadaş bulmak bile zor bırak sevgiyi. Yoksa anlaşmak zorunda değilim ama genel anlamda bana saygı veren given veren ne bileyim zor anda aramak için insan lazım.
Cevap sahibi+1 yılLazımsa e sen biseksüelim falan diye sana anlatıyormuş. Arkadaşımızın niyeti ciddi gibi duruyor 🤣😜. Dikkat et yanlış yollara sürüklenmesin seni. Saks bi yana bazen de mesafeyi korumak gerek seni bi alıştırır ondan sonra burada biseksüel hikayesi anlatırsın dikkatli ol
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ama senin hikayenin devamı var anlaşılan. Anlatırsan dinlerim yok anlatmazsan sen bilirsin. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
- +1 yıl
İşte bana biseksüelim dediğinde işte ben destekleyici ve iyi davrandım ama daha önce bana kızların sarktığını ve ilgilenmediğimi hatta iki arkadaşımın baya ağlayıp görüşmeyi bitirdiğini filan anlattım. Neyse zaten son zamanlarda bana sarılırken veya dokunurken çok heyecanlanması ya da işte genel tedirgin olması. Böyle benle konuşurken gözleri filan doluyor. Hep inanılmaz yalaka ve iyi davranıyor. İşte ben çok çirkinim di mi filan diyor. Hep işte onu sevmem için çabalıyor gibi. Kedi yavrusu gibi davranıyor.
- +1 yıl
Neyse ben de güzelce işte söyledim arkadaş olarak sevdiğimi ve gurur duyduğumu o da ağladı filan duygusallaşıp ama sonra işte panik korku ve utanç içindeydi görüştüğümüzde. Ayrıca bana romantik bir şarkıdan alıntı yaptı böyle its you its you filan tarzı bi aşk şarkısı söyledi. Ben tepki vermedin. Utandı baya ama böyle de.
Cevap sahibi+1 yılSenin daha çok anlatacak hikayen var biseksüel hikayesini de yorumlarda söyledin. en iyi sen anlarsın sen daha iyi bilirsin. İster devamke ister bitirke sana kalmış.😜🙄
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi senin durumun biraz karışık ister anlat ister anlatma ama son söz senin o kesin. Düşün taşın da bence bitirme ya belki cinsellik işe ilgilenmiyorsun ama sana destek olan o imiş salla gitsin bişey olmaz Allah'ın izniyle. Yani devamke
- +1 yıl
Yok canım silmem zaten. Niye sileyim. Bu arada şimdi mesela başka bir çocuk daha vardı böyle çekingen filan hatta eski sevgilimle o tanıştırdı bizi arkadaşıydı. Çocuk kudurdu deli gibi acı çekti biz sevgili olunca. Ben ayrılınca da beni direk sildi. Baya aşıktı bence bana. Bu kız da dedi zaten sana aşıktı bence diye. Neyse şimdi bu kız da bana aşık. Hep beni çağırıp davet edip duruyordu odasına zaten ama bu da özgüvensiz. Yeni yeni açılıyor. Erkeklere gidip direk hadş seks yapalım filan diyor manyak gibi. Tipsiz erkeklere. Önce flört bile etmeye cesaret edemiyorum diyordu. Şimdi de biseksüelim filan diyor. Baya azdı yani.
Cevap sahibi+1 yılTamam reis senin daha çok hikayen var. Sana kolay gelsin
Cevap sahibi+1 yılHatta bende dinlemek isterim senin hikâyelerini ama sen yok dersin muhtemelen. Teklif var ısrar yok.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Sal gitsin sen kendi hayatını yaşa
129 Yorumla- +1 yıl
Ya bak ben çok hassas bir insanım. İyi bir profilim var. Başarılı iyi ve güzelim ondan bir Ortaş girince insanlar direk bana sarkıyor. Sonra ama bakıyorlar ben sadece arkadaş olarak yaklaşıyorum ya da sevgili olsam bile inanılmaz aşık filan değilim. İşte hep kudurup hırslanıyorlar bana. Kıskanıyor kadını da erkeği de. Sevgili olsam da başkaları beni istiyor diye kuduruyorlar. Özgüvensizler yani ben ne yapayım.
- +1 yıl
Sen neredesin ki? Bak bu arada dediğim gibi yanında olmak isteyen kalır diğerlerini boşver kıskanan kıskansın bu onların sorunu millet sana ilgi gösteriyor diye seninde ilgi göstermen gerekmiyor ki yani sen kendin olmaya devam et. Kendini buna odakla bırak insanlar kırılacak diye yaşamayı
- +1 yıl
Ben nefret ediyorum insanlardan genel olarak. Herkes çok bencil. Bak mesela annem 18 yaşına kadar bana nefes aldırmadı. Arkadaşımın evine göndermedi. Genç kız gibi giydirmedi. Bikini giydirmedi. Ben bir erkeğe baksam kıyamet koparırdı. Ondan hiç bir şeyleri zamanında yaşayamadım ben. Üniversite de kendim gibi demeyimsiz erkeklerle sevgili oldum. Onlar da öküz tiplerdi böyle boş. Hiç hoşlanmadım. Ayrıldım. İstemedim öyle boş sevgililik ya da cinsellik yaşamayı. Ama şimdi bakıyorum böyle 20 yaşında tipsiz canım tipler benden daha deneyimli ve iyi sevişiyor. Çünkü 12 yaşından beri her önüne gelenle sevişmişler. Hani hadi sevişelim diyip sevişip ad sormadan ayrılıyorlar. Böyle tipler. Ben aşkı beklediğim işte doğru ve güzel şeyleri beklediğim için tecrübesiz kalıyorum. Ama ucuz ve kalitesiz de yaşamak istemiyorum çünkü o zaman da kendimi değersiz ve kötü hissediyorum. Saygı duyulmuyor. Düşünsene sana gelip sik diyen bir kıza kim saygı duyar.
- +1 yıl
Valla bilmiyorum. Hani peşimde bir sürü erkek var. Hepsi zaten başta Abaza. Tamam buna artık alıştım. Erkek beyni böyle ama çoğu bi de paracı. Bi de mesela kendini yetersiz hissettiği yerde saldırıyor. Hani sonuçta beni sevip Yanımda vakit geçirmiyor ki dışım için geliyor. Çoğu erkek de bana çok zorsun vs diyor. Alışmışlar iki günlük kızlara. Bu kız bile diyor. Parka gittik işte o ısrar etti diye oral yaptım filan diyor. Salak mısın ya. Bütün kızlar böyle işte. Hepsi erkek kölesi. Yatakta hepsi köle. Ondan erkeklere ben zor geliyorum.
- +1 yıl
Ben işte böyle zor olunca erkekler beni aldatıyor ya da bırakıyor hanş seks yapmıyorum diye. Kızlar da kıskanıyor işte biz kendimizi paralıyoruz ama erkekler hiç bi şey yapmıyor diye. Bana kin besliyorlar. Bi de kızlar ben ayıplar oha derim diye bana yalan anlatıyor erkeklerle ilişkilerini. Erkekler de aynı şekilde işte ben çok deneyimliyim ya da işte bak işte çok geç boşalırım. Çok tecrübem var filan modunda. Bıktım ya. Ya da işte bakir olanlar da işte inanılmaz özgüvensiz. İşte asla cinsellik konuşmayalım ya da sen tamamen bana kapan filan modunda.
- +1 yıl
Valla ben doğru kişiye inanmıyorum. Hani önüne gelenle yatanlar böyle anlık mutlu oluyor ama aslında sonu hep hüsran. Ama yalnızlık da zor. İşte ben bi de işsizim ya şimdi ondan iyice boşluğa düştüm pandemide. Hani bi de yaşım da geldi. Hani 20 li yaşlarda hep arkadaş okul ders hobi diye meşguldüm. Ailem de tepemdeydi. Ama artık 26 oldum kendi hayatımı kurmam partner bulmam lazım. Ailemle yaşamam yani bu saatte. Tek de yaşamak istemiyorum. Hani düzgün bir partner istiyorum ama yok.
- +1 yıl
Bi de kız arkadaşlara da sinir oluyorum. Hani benden dinliyor dinliyor sonra kıskanıyor beni. Kendi kötü iğrenç yaşadıklarını da gizliyor. İyiymiş gibi anlatıyor. Sorun yokmuş gibi. Hani böyle sahte ilişkilerden de bıktım. Erkekler de öyle. Hani terk ediliyor ya da cinsel sorunları var mesela gizliyor bunları. Ben süperim filan modunda.
- +1 yıl
Valla yok ben hiç inanmıyorum. Ben sadece çıkarlara inanıyorum. Hep bunu görüyorum zaten tüm ilişkilerde. Çıkarı olanlar devam ediyor yoksa bitiyor. Mesela çirkin ama ağzı laf yapan manipülatif kadın erkekler ortamın en iyilerini saf temiz güzel yakışıklılarını kapar. Bana da hep öyle arkadaşım erkekler gelir mesela çekingen utangaç tipler cesaret edemez. Kızlar da hep kıskanır beni. Hiçbir erkeğe ölüp bitmiyor kendi yolumdayım diye. Çünkü onların hep ölüp bittiği birileri var.
- +1 yıl
Ne güzel işte bu arada çekingen ve utangaç olmak suç değil yetiştirilmenin verdiği bir duygu hani senin ailenin yaptığı baskı gibi düşün ayrıca utanmak çok güzel bir duygudur o insanın sevgisi de davranışı da güzel olur lakin utangaçlığını aşmak için seni kullanıyorsa bu yanlış tabi. Ben çıkar ilişkisine karşı biriyim onun içinde belki hep yalnız kaldım ve kalmaya da devam edeceğim. Ve bir kızla benim için ilerisi olmayacaksa görüşmem ilk bir iki görüşmede niyetimi belli ederim. Lakin şimdi devir biraz değişik herkes skor peşinde kızı da erkeği de onun için biz eski kafalı kaldık. Senin güçlü biri olmana sevindim ama güçlüyüm diye kimseyi de aşağılama lütfen sonra o konuma sen düşersen kalkman zor olabilir. Dediğim gibi kendi hayatını yaşacaksın.
- +1 yıl
Hayır ben kimseyi aşağılamıyorum ki. İşte zaten aşağılamadığım için de tepeme çıkıyorlar onu diyorum. Ben herkese kibar nazik ve iyi davranıyorum ama onlar benle yakınlaşıyor ve sonra benim zayıf ve hassas taraflarımı bana malzeme yapıyor. Bu kız erkeklere seks diye yalvarırlarken ve herkes bunu reddederken. İyi işte ben sadece derslerime odaklıyım yok efendim işte kendimi bacım gibi hissediyorum biri benle flört edinde ya da işte sen seks yapıyorsun ben en azından öpüştüm modundaydı. Bi de kıçımdan ayrılmıyordu da yani kendini kıyaslayacak ya. Böyle fesat fesat dinliyor. Sonra bu salak önüne gelenle seks yapıp gelip bana bak bak ne oldu biliyor musun seks yaptım filan demeye başladı. Ben de okey iyi filan diyordum. Hani cidden çok saçma ve garip yani. Ben kimseye gidip de seximi anlatmam. Biri de gelip bana anlatınca okey der geçerim. Amacı ne anlamıyorum. Bana hayran olduğunu çok sevdiğini söylüyor. Böyle mi etkileyeceğini sanıyor beni.
- +1 yıl
Yok ben hep doğruyum. Bunu nerden mi anlıyorum çünkü kimse beni terk etmedi ya da hiç ah almadım. Hep ben bitirdim ya da karşılıklı olmadı. Ne yalanım ne aldatmam oldu birini. Hep doğru ve dürüst oldum. İnsanlar bacım da olsa bakir de olsa asla yargılamadım. İnsanlar gay oldu onu yargılamadım. Ama onlar benim doğru duruşumdan rahatsız oldu ve beni yaralamaya çalıştı. İşte buraya sinir oluyorum.
- +1 yıl
Yok canım kızlar filan değil. Benim zaten grubum yok. Kız gruplarını hiç sevmem ama böyle hep bir çekişme oluyor çünkü. Gerçi erkeklerde de öyle. Neyse işte dediğim şey kızlar iyi mi kötü mü anlamıyorum. Bak sevgilim varken işte kıskanıyor gıcık oluyorlar. Erkek arkadaşlarım uzaklaştırıyor beni kızlardan. Sonra ama erkekler bana zarar vermeye kötü davranmaya başlayınca da bana destek olan ve koruyan kızlar oluyor. Ondan net dost veya düşman diyemiyorum. Bi de hani herkes birbirine kanka dese de flörtüne asılıyor yani. Herkes çok özgüvensiz.
- +1 yıl
Hayır abi gayet de yakın olunca herkes çakal ve güvenilmez. Bunu görüyorum ben. İlişkiler kesinlikle iki kişi arasında kalmalı ben ondan aska ortada yaşamayı seçmem. Çünkü işte ortada yaşayınca herkes manipüle ediyor seni. Dolduruyor kendi çıkarına göre. Hani seviyoruz koruyoruz diye seni soğutuyor. Ama bazen de işte gözünü de açıyor yani tam bilemiyorum.
+1 yılKomplex yapma digal bunlar
00 Yorumla
+1 yılSen ona anlattın mı hiç yaşadıklarını
04 Yorumla- +1 yıl
Anladım Peki ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam ms kapalı nasıl yapalım
- +1 yıl
Soramam nick seni gizli tutuyor sorun olmaz ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılMadem yakin arkadaşsınız birlikte grup takilin
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYakin arkadaşlar arasında olmaz öyle şeyler... hem ciddi evlilik ilişkisi değil ki sizin ki... bence bi konis benim arkadaşım seni istiyor de başla bakalım ne diyecek
- +1 yıl
Çok yaşadım bu durumu. Ben kimsenin sevgilisi veya hoşlandığı kişiye zaten bakmam. Ama tamtersi benim flörtüme sarkan kızlar oldu böyle. Ben öyle bitirdim arkadaşlığı bi de beni suçladılar ne var filan diye. Hani şerefsizler. İnsan kimse güvensin bilemiyor cidden. Hani erkekler ayrı şerefsiz kızlar da öyle.
Gerçekten çok gereksiz boşver anlatsın
06 Yorumla- +1 yıl
Yoo anlatsın banane. Ama olayı yarıştırıyor gibi geliyor ben ona rahatsız oluyorum. Kendi bulamıyorken bana ağlıyordu böyle duygu sömürüsü yapıyordu ben de ondan mesafe koydum. Dedim yapabileceğim bir şey yok yani naapayım bana ağlama. Özür diledi işte baya. Sonra da gelmiş bana biseksüel oldum filan diyor. İşte bana iltifatlar etti vs. Ben de böyle şey hissettim. Hep harikasın müthişsin diyip duruyor.
- +1 yıl
Ben ona dedim değilim diye. O işte terapiye gitmiş kendini kabul etmiş ve itiraf etmiş onu anlattı. Ailesi ve arkadaşlarına da demiş filan. Ben de ne güzel ben her halinle seviyorum seni arkadaşımsın yanındayım dedim. Seni çok seviyorum harika birisin senin gibi müthiş bir arkadaşım hiç olmadı dedi zaten. Ben ilk günden beri beni beğendiğini zaten görüyorum. Sevgilimle tanıştırdığımda filan deli gibi kıskanıp gitmişti yani.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasil asalak cevren var ya
00 YorumlaAynen haklısın
14 Yorumla- +1 yıl
Ya kızlar çok arkadaşım. Kimseye güven olmuyor. En yakın kız arkadaşım dediğin sevgiline sulanıyor böyle bir dünya yani. Ondan kimseye bir bok anlatmamak lazım. Ama işte ne bileyim. Kardeşler bile birbirini kıskanıyor ya. Bizim ailede görüyorum. Benim kocam daha iyi modunda hepsi.
Gizli Üye(25-29)+1 yılyol yakınken arkadaşlığını bitir
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRahatsız olduğun konularda onu uyarmalısın uyarını dikkate almıyorsa aksi halde sen yıpranırsın arkadaşlıkta maalesef tek taraflı yürümüyor.
Uzak dur gitsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem