Arkadaşlar bi arkadaşım var ama ne yaptığı belli değil?

Arkadaşlar selam bir seneye yakındır bir arkadaşım var yurtta birlikte kalıyoruz yakınım. Hergün konuşup görüşüyoruz nerdeyse. Neyse bu baştan beri benle yakınlık kurmaya çalışıyor beni seviyor iyilikler yapıyor ediyor. Ben de seviyorum. O utangaç özgüvensiz ve efendi biri. Birilerinden hoşlanıyor ama olmuyor vs vs. Neyse benim sevgilin oldu o baya kıskandı. Sonra başkalarıyla flört ettim onları da baya kıskandı. Sonra kendi de flört etmeye başladı bi özgüveni geldi bi de gelip bana içte wow wow seks yaptım diye anlatmaya başladı. Ben flört ederken de mesela hergün sıkıştırıp ne yaptın ne yaptın diye soruyordu ve ben çok rahatsız oluyordum. Onu defalarca uyardım zaten o da ne var ya normal burda sormak ama tamam sormam filan dedi. Kendi de ben sormama rağmen hep işte şunla seks yaptım oley bak böyle yaptım diye anlatıp duruyor. İyi biri. Hani diğer konularda gayet tatlı ve iyi bir arkadaş ama bilmiyorum. Resmen benim ilişkilerimi kıskanmış sonra da beni erkeklerden soğutup kendi ucuz ilişkiler yaşayıp şimdi de bana hava atıyor. Bana çok ikiyüzlü ve adi geldi. Ben yine son görüşmemizde ona çok iyi kibar ve sevgi doluydum ama o beni ezmeye çalıştı gibi hissettim açıkçası. Hani ona olan sevgim ve arkadaşlığımı. Bir daha görüşmeyeceğim sanırım. Siz ne diyorsunuz.
Arkadaşlar bi arkadaşım var ama ne yaptığı belli değil?