Aşk İlişkileri Arkadaşlar ne yapmaya çalışıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar sevgilimle olan konuşma bu. Bi gülücük koydum diye tavrına bakın ne yapmaya çalışıyor Arkadaşlar ne yapmaya çalışıyor? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
FizyoterapistBey35 Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Manyağa bak triplere girmiş kendi kendine :D 0 0 Yorumla
Severance Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sevgili Gağassaraylılar, neden gerginiz? Biraz sabır lütfen her şey düzelecek. 1 8 Yorumla Severance +1 yıl Emojide sorun yok pozisyon temizdi ama eniştemin yaptığı hareket faul. Yorumla Severance +1 yıl Gağassaray maçı izlemek için izin alıyor vay be ne romantikler var. Yorumla ozkuyucu_efe +1 yıl Abi yanlış anlamada sen niye kendi kendine konusuyosun Yorumla Severance +1 yıl @ozkuyucu_efe ruh hastasıyım kardeşim. Yorumla ozkuyucu_efe +1 yıl Normal be abi 20 gün kalmış lige ne 6 ne 10 numara ne sag bek nede forvet var sende haklısın Yorumla Soran +1 yıl Bu aksam ki maçı izledinizmi Yorumla Severance +1 yıl @ozkuyucu_efe pazartesi Seferovic bildirilir gibime geliyor hadi hayırlısı. Yorumla Severance +1 yıl İzleyemedim müsait olamadım. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ya cok bos bi herif, ben o bos tribci adamlar akizmiyoruknartik bunlsrin p3sinden kosup da sonra sevgilm sunu yaoti bunu yapti helallsik istedi vs yaza kadinlaea kiziyorum. pakefle gitsin ya laflara bakk 0 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Arkandan iş çeviriyor bahane yapmış, geçmiş olsun.. 1 0 Yorumla
Abzaham Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 787 cevap paylaştı. awfawf sürekli trip atar mısın? atıyosan çocuk neyin trip olup neyin trip olmadığını karıştırıyordur artık 1 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Maç izlemeye çalışıyor, şimdi senle uğraşamaz. Sonra bakar keyfi olusa. 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı. öküz desem kızarmısın canımya bana denk gelse sopa ile döverdim dinlene dinlene wallahi :) 0 0 Yorumla
Çileklibirşeyler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bu emojiyi trip atarken kullanirim ben ama sen normalde de kullanıyorsan sacmalamis 0 0 Yorumla
Yorumcunuz34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Tripi atan kız sanmıştım meğersem neyse burnuma toksk kokusu geldi bu vatandaşla üç vakte kadar kavga edersiniz 😂 0 0 Yorumla
YalvarBarışalımp Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl iyy cidden ne itici bi emoji ama arkadasin da az kafada yok degil yani 0 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Çocuk kafayı yemiş seninde kafanı sıyırtıracak 0 0 Yorumla
krisby Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Trip atıyosun sanmış, vur bir tane kendine gelsin 0 0 Yorumla
Sheldon999 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Oha yaa. Bu benimde basıma geliyordu. Anlayışsız insanlar gerçekten iğrenç 0 0 Yorumla
iremgltkn Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl tuhafmış valla djdds belki trip atma emojisi olarak algılamıştır 0 0 Yorumla
akbasomur Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl maç izlemiyor onu bir kafana yerletir lig yok bi kere :-) şu an.senden sıkılmış 0 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Maç nedir Allah aşkına ya 0 0 Yorumla
SaykodelikEP Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun zor iş 0 0 Yorumla
hhgggs Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Trip atıyosun zannetmiş beyfendi😂 1 1 Yorumla hhgggs-ninSevgilisi +1 yıl Aynen :D Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Shsy bu şizofreni çok aradın mı 0 0 Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gereksiz trip yapmış erkek olduğuna emin misin☕ 0 0 Yorumla
entıni Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. maç daha önemli knk adam haklı şindi 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,7b cevap paylaştı. Yaşlar kaç sizin? 0 0 Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bok olmuş 0 0 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. ergen 0 0 Yorumla
Sorusormayageldimben Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Olmaz bundan 0 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Mal mi ne bu adam ya 0 1 Yorumla entıni +1 yıl bu ne kız böyle adsdsa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Manyağa bak triplere girmiş kendi kendine :D
Sevgili Gağassaraylılar, neden gerginiz? Biraz sabır lütfen her şey düzelecek.
Emojide sorun yok pozisyon temizdi ama eniştemin yaptığı hareket faul.
Gağassaray maçı izlemek için izin alıyor vay be ne romantikler var.
Abi yanlış anlamada sen niye kendi kendine konusuyosun
@ozkuyucu_efe ruh hastasıyım kardeşim.
Normal be abi 20 gün kalmış lige ne 6 ne 10 numara ne sag bek nede forvet var sende haklısın
Bu aksam ki maçı izledinizmi
@ozkuyucu_efe pazartesi Seferovic bildirilir gibime geliyor hadi hayırlısı.
İzleyemedim müsait olamadım.
ya cok bos bi herif, ben o bos tribci adamlar akizmiyoruknartik bunlsrin p3sinden kosup da sonra sevgilm sunu yaoti bunu yapti helallsik istedi vs yaza kadinlaea kiziyorum. pakefle gitsin ya laflara bakk
Arkandan iş çeviriyor bahane yapmış, geçmiş olsun..
awfawf sürekli trip atar mısın? atıyosan çocuk neyin trip olup neyin trip olmadığını karıştırıyordur artık
Maç izlemeye çalışıyor, şimdi senle uğraşamaz. Sonra bakar keyfi olusa.
öküz desem kızarmısın canım
ya bana denk gelse sopa ile döverdim dinlene dinlene wallahi :)
Bu emojiyi trip atarken kullanirim ben ama sen normalde de kullanıyorsan sacmalamis
Tripi atan kız sanmıştım meğersem neyse burnuma toksk kokusu geldi bu vatandaşla üç vakte kadar kavga edersiniz 😂
iyy cidden ne itici bi emoji ama arkadasin da az kafada yok degil yani
Çocuk kafayı yemiş seninde kafanı sıyırtıracak
Trip atıyosun sanmış, vur bir tane kendine gelsin
Oha yaa. Bu benimde basıma geliyordu. Anlayışsız insanlar gerçekten iğrenç
tuhafmış valla djdds belki trip atma emojisi olarak algılamıştır
maç izlemiyor onu bir kafana yerletir lig yok bi kere :-) şu an.
senden sıkılmış
Ayrılmaya çalışıyor elbette :)
Maç nedir Allah aşkına ya
Ergen çocuk işte
Allah yardımcın olsun zor iş
Trip atıyosun zannetmiş beyfendi😂
Aynen :D
Shsy bu şizofreni çok aradın mı
Gereksiz trip yapmış erkek olduğuna emin misin☕
maç daha önemli knk adam haklı şindi
İlginç
Yaşlar kaç sizin?