Ben narsist miyim?

Az önce bi kızla konuşuyorduk ve tartışma çıktı suçlu olan oydu özür diledi açıklama yaptı ama beni tatmin etmedi daha fazla yapması gerekiyordu uyuyacağını söyledi Aradı açmadım işim var dedim öyle olsun deyip çıktı geri aradım dönmedi mesaj atım görmedi sinirden deliye döndüm koltukları atmak istedim , O kim benim telefonlarımı görmez neyin tribine giriyor ben hakliyim yüz verdiğim için mi böyle oluyor ergen mi bu bunun yaptığı aptalık ben gibi birisi bulduğu için çok şanşlı benle tartıştı uyumaması gerek durması affedilmeyi beklemesi gerek gönlümü alması gerek sinirden deliye döndüm ona telefonu açtığın da kalbini kırıp yol vermek istiyorum kalbini kırmak istiyorum kimse benimle bu şekil yapamaz davranamaz.

- fotoğraf paylaştım çok iyi çıkmıştım durmadan açıp açıp bakıyorum kendime yakınlaştırıyorum
- Beğenilmek istiyorum gözde olmak istiyorum
- Biri bana eleştiri yapınca ben deliye dönüyorum onu sözlerimle ezmek istiyorum
- İlişkilerde zor olanı seviyorum arkadaşımın sevgilisiyle çıktım kızı ayarladım sonra takılıp bıraktım pişman da değilim
- kıyafet temiz ve düzenli , ayakabılar boyamamış ve şık gözükmesi gerek
- saçlarım yapılı ve istediğim şekilde olması gerek 1 saat uğraşırım sıkılmadan
- İnsanlar bana durmadan detaylı açıklama yapıyor anlamadığım dan bahsediyor
- Çalıştığım iş yeri bile çok şanşlı diyorum çünkü ben kapıdayım karşılama yapıyorum
- Olayım aşk değil ilgi ilgi alınca rahatlıyorum daha fazlasını istiyorum tatmin etmiyor.
- birlikte olduğum kadınlar ihtiyaç gibi geliyor ve benim istediklerimi yapmalarını çok seviyorum
Ben narsist miyim?