Sevgilimle aram iyiyken bir şey oluyor ve fevrilikle ayrılıyorum ondan sonra pişman olup dönüyorum, o sonunda pes etti ama bırakamıyorum onu.
Bana narsistsin dedi:( ben sevdiğim için böyle yapıyorum bilmiyorum yani yanlış mı düşünüyor
Sevgilimle aram iyiyken bir şey oluyor ve fevrilikle ayrılıyorum ondan sonra pişman olup dönüyorum, o sonunda pes etti ama bırakamıyorum onu.
Bana narsistsin dedi:( ben sevdiğim için böyle yapıyorum bilmiyorum yani yanlış mı düşünüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bir narsist asla "ben narsist miyim" diye sorgulamaz, değilsin. Bu örnekte narsistlik değil.
Bilmiyorum sinirlenince ağzıma geleni söylerdim. Pişman olurdum affetsin diye.
Seviyor muyum emin değilim ama ayrılınca asla rahat olamıyorum konuşmak isylyorum sürekli huzursuzluk hakim oluyor. Bağımlı hale geldim kısacası sürekli ayrılıp barışıyorduk sonuncusunda barıştık yine ayrıldım. Oda narsistsin dedi işte gitti
Haksız olduğum halde hak savunurdum mesela aynı şeyleri defalarca uzatırdö bunlar hep hatalarım benim
Sevmiyosun bağımlısın. Alkol sigara gibi düşün sana zerre faydası yok zararı var ama bırakamazsın. Sevdiğinden değil bağımlı olduğundan. Kop gel ondan olmaz onunla.
Narsist diyor ama gidip başka kadınlara anlatmış. Haklı gibide geliyor normalde ağzına ederdim bana ilgili olduğu zamanlar ayrılmak isteyip şimdi pes etti ben peşinden koşuyorum
Konuşmak zaten artık istemiyorum çok aşağıladı gitmiş kadınlarla dedikodumu yapmış kadınlar söylemiş narsist diye geç fark ettim ama fark ettim artık dedi söz hakkı dahi vermeden gitmiş
Olan olmuş, ne demiş etmiş önemi kalmıyor bitince. Ayrıl barış olmaz. Duygularınla hareket etme ani karar verme bir şey olduğnda önce düşün sonra adım at pişman olmazsın
İşte kendimi tutamıyorum bazen diyorum ki yazma diye ama sonra yazarken buluyorum
Evet ben olsam seni direkt kapı dışarı ederdim. Kafasına göre gidip gelemez kimse bana
Bence sorun ya da akıntı yadaginda 9nunla konuşmayı denseydin böyle olmazsi
Narsizmde pişmanlık yoktur. En iyisini narsist kişi bilir. Sen narsist değilsin kısaca.
Seviyor muyum emin değilim ama ayrılınca asla rahat olamıyorum konuşmak isylyorum sürekli huzursuzluk hakim oluyor. Bağımlı hale geldim kısacası sürekli ayrılıp barışıyorduk sonuncusunda barıştık yine ayrıldım. Oda narsistsin dedi işte gitti.
Bide haklı olduğumu düşünüyorum her konuda
Narsist diyor ama gidip başka kadınlara anlatmış. Haklı gibide geliyor normalde ağzına ederdim bazı konularda özür dilese bişe affstmezxim bana ilgili olduğu zamanlar ayrılmak isteyip şimdi pes etti ben peşinden koşuyorum
Konuşmak zaten artık istemiyorum çok aşağıladı gitmiş kadınlarla dedikodumu yapmış kadınlar söylemiş narsist diye geç fark ettim ama fark ettim artık dedi söz hakkı dahi vermeden gitmiş
Şımarıksın.. Narsist önemsemez.
Seviyor muyum emin değilim ama ayrılınca asla rahat olamıyorum konuşmak isylyorum sürekli huzursuzluk hakim oluyor. Bağımlı hale geldim kısacası sürekli ayrılıp barışıyorduk sonuncusunda barıştık yine ayrıldım. Oda narsistsin dedi işte gitti.
Narsist diyor ama gidip başka kadınlara anlatmış. Haklı gibide geliyor normalde ağzına ederdim bazı konularda özür dilese bişe affstmezxim bana ilgili olduğu zamanlar ayrılmak isteyip şimdi pes etti ben peşinden koşuyorum
İstemiyor bense ysxıp duruyordum
Narsist değilsin. Bağımlı bağlanıyosun. O yüzden böylesin... Narsistlik değil bu..
Bide onunla tartışırdık onu sinir edene kadar uğraşırdım en son kaybedeceğimi anladığımda özür dilerdim zar zor da olsa çünkü kendimi haklı görürdüm gensl olarak.
O pes ettiği için peşinden koşuyorum normalde bana ilgi gösterse tam tersi böyle oluyor. Korkuyorum kendimden acaba dediği gibi olabilir miyim kafam meşgul dünden beri
Adam yarım bildiği şeyi sana teşhis koymaya çalışmış. Bunu yapmaması lazımdı psikolojik şiddet bu... Bilerek veya bilmeyerek psikolojik şiddet yapmış sana. Hasta değilsin hasta demiş sana önemsediğin kişi. Bu seni psikolojik olarak yorar... Senin kendi çocukluğundan kalma ailrnle alakalı düzeltmen gereken konular var yalnız... Bağımlı bağlanıyosun çünkü.. Bi psikoloğa gidersen bu davranışlarına da yararı olur..
Olur yaz sen müsait olduğumda cvp veririm
Daha detaylı anlatcm gece
Tamm
Kabuk eder misin
Egoizm le narsizm bir degildir
Yaptığın şeyin sevmekle alakası yok ki
Ilgi manyagi bir narsistsin