İşten eve dönerken o lazım bu lazım dışında başka konuşmalar yapmıyoruz. Elbette her akşam evde birbirimizi görüyoruz ancak gün içerisinde de sadece birkaç dakika telefonda görüşebiliyoruz. Yazışmak istemekte haksız mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSizin evliliğiniz çok monotonlaşmış malesef bu şekilde devam ederseniz ileride çok sıkıntı yaşayabilirsiniz. Evleneli ne kadar oldu bilmiyorum ama böyle giderse karı kocadan daha çok iki arkadaş gibi olursunuz zamanla , onun için evliliğinizi düzeltmeye ve yenilemeye çalışırsanız daha sağlıklı olur.
34 Yorumla- +1 yıl
Dediğim gibi senin yüz yüze konuşmanın haricin de ekstradan mesajlaşmak istemen gayet normal bence. Bu isteğini ona ciddi bir şekilde yansıtırsan seni daha iyi anlayacaktır.
- +1 yıl
Rica ederim.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil
Problem mi?
Çoğu insan aslında bunu problem değil diye görür, evlendik artık, akşamları görüşüyoruz ya, daha niye yazışacağız
Problemin büyüğü aslında bu
İletişimsizlik, iletişimin kopması, sıradanlaşmak, boşlukta hissetmek, diğer işlerin eş veya sevgilinin önüne geçmesi gibi algılanması gerekiyorken, sıradanlaşma olarak algılanıyor.
Çoğu İlişkinin bitme sebebinin başlangıcı budur.
Küçükte olsa az da olsa iletişim devam etmelidir. En azından belki bir iki kelime sevgi sözcüğü, özlem sözcüğü ilişkiyi ayakta tutar.
Maalesef ki erkekler bu konuda biraz vurdum duymaz oluyor.
Eşinizle konuşun bu durumu, konuşamıyorsanız da siz deneyin belki farkeder. Onun yerine siz mesaj atın.
Seni özledim demek ne çok zor ne de çok ayıp.10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. bence haksızsın , ki düsünüyorum zaten aynı evdesiniz , beraber uyuyorsunuz , aynı evde vakit geciriyorsunuz bence her gün telefonla konusmak da gereksiz. sonucta karsındaki isiyle ilgileniyor, isin stresini yasıyor , bırak biraz aranıza birkac saat ozlem girsin. monotonluk diye bir tehlike var , öyle bir noktaya gelir ki her gün esinle konusuyorsun , ama esin seni artık gorev icabı arıyor olmuş , ve aranızdaki muhabbet 'ee bugun evi toparladım temizledim, yeni elbise aldım' a dönmüş. biraz yeni sohbet konuları bulun, farklı konuları takip et yeni sohbet konuların olussun. aaa her gün esimi aramak zorundayım diye dusunup isteksiz aramasın esin, bugun arıyorsa yarın aramasın mesela. sonucta her gün berabersiniz, biraz farklılık her zaman iyidir emin olun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyleyse sıkıntı...
710 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl😅😅 dile getirdiniz mi peki bu durumdan rahatsız olduğunuzu?
Cevap sahibi+1 yılBence söylemeniz gerek yani alınacaksa da alınsın, bunu düşünen sizsiniz, farkına siz varmışsınız. Evlilik sadece eş olmak değildir aynı zamanda arkadaş olmaktır, eğlenmesini de bilmektir. Karşınıza alın konuşun güzel bir dille.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim hanımefendi. :)
- +1 yıl
eee ne lazim 😂
Cevap sahibi+1 yılÖzelden "evli misin?" diye soruyorlar, değilim. Sadece komiklik olsun diye alıntıydı.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
86Cevap
+1 yılyani yazışmak istemek en doğal hak..
Ancak insanlar evlendikten sonra.. nasıl diyeyim sanki mesajlasmayı önemsiz görüyorlar
bunu ona uygun bir dille söylebilirsin :)
anlayacaktır40 Yorumla
+1 yılBunun evlilikle alakası yok. Uzun ilişkilerde olağan birşey. Aşk zamanla biter yerini sevgiye bırakır. Heyecanlı mesajlar vs azalı biter haliyle.
Erkeklere açık konuşmak gerekir. Sen ona güzel şeyler yazmaya başla, cevap verecektir.
Belki o da aynı şekilde düşünüyordur.30 Yorumla
+1 yılNe yapacak adam?
Eve gelirken hergün, senin için çölleri aşıp geliyordum, yolda markete rastladım, bozkırlardan gelen buğdaydan iki ekmek alıp, uzak diyarların engin köylerinde yetişen ineklerden hazırlanmış bir de yoğurt aldım diye mi yazacak?
#Vesselam47 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Ahaha bu güzelmiş. Evet bu şekilde yazsa tüm sorun biter...😅
- +1 yıl
@Hayatgercek böyle bir beklentisi olan şairle evlensin :) o bile ilham gelmesini bekler
- +1 yıl
Görüş 🤌🤌
- +1 yıl
Şair ruhlu olsa da yeter aslında, illaki şair olması gerekmez...
- +1 yıl
@Hayatgercek inşallah :)
Giy seksi çamaşırlarını süslen foto at. Çok sevdiği Bi yemeği yapıp foto at bak nasıl yazıyor. Boş mesajlaşmak sıkıyor Bi yaştan sonra
80 YorumlaBence haklısın tabi ki.
Bazı durumlarda alışveriş listesi de iyidir. Tabi o alışveriş listesi sırasında ruhunun oksanmasini istemde çok doğal, bu durumu eşinle Paylassan?14 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa Allah için abartmayın. Yüzyüze sorun yokmuş zaten. Yanında değilken de ara sesini duy. Kızlarla filan takılın işte gün içinde. Yazışarak niye vakit kaybedesiniz. Kastettigin arada güzel şeyler yazsın filansa haklısın. Ama uzun konuşmalarsa eğer.. yok artık 😅
20 YorumlaEv içinde karşılıklı bir iletişiminiz varsa bence normal. Aynı evde yaşadığın insanla wp den ne konuşulabilir ki? Ben de dışarı çıktığımda annem bana ekmek al diye mesaj atıyor o zaman bu da anormal... Takmayın bence bunu çok normal bir şey.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevliliğin monotonlaşması için maddi sıkıntı gerekiyor bence. çünkü maddi sıkıntı olduğunda insanın canı hiçbi şey istemiyor. bunun dışında, neden bir insan free seksi reddeder çok anlamıyorum. yani evliliğin temelinde cinsellik var. ikinizde gün içinde ayrı yerlerdeyken onu özlediğini anlatan bi mesaj yaz. akşama da bi şarap al bekle. geriye kalan detaylar ne kadar istediğinle alakalı...
10 YorumlaSırf bu kaçınılmaz sonu yaşamamak için evliliğe sıcak bakmıyorum. Ben erkek ev arkadaşımla bile daha eş gibi konuşuyordum. Direkt şunu al, bunu al demek yerine önce arayıp iki hoş sohbet edip öyle söylerdik paket servisçi muamelesi yapmamak için. Soruna gelirsek: dile getirmek yerine alışveriş dışı mesajlar at arada. Bir çirt olduğunuzu hatırlayacağı tatlı şeyler yaz, ruhsuz bir ev arkadaşlığına dönmesini istememek en doğal hakkın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Whatsapp'ı whatsapp olarak kullanırsanız sıkıntı olmaz. Bu kadar çok şey isteyeceğine gider kendin alırsın, sorun falan kalmaz. Her şeyi devletten beklemek kabaca bu oluyor. Yol üstünde denk geldin al, iş çıkışı denk geldin al, sabah denk geldin al vs...
00 YorumlaMonotonlaşmış biraz. Gayet normal ve olağan birşey aslında. Ama önce kendin adım atarak başlayabilirsin. Gün içinde güzel şeyler yaz. Farklı bi konuda konuşmayı dene. Karşılık vermiyorsa gecistiriyorsa karşına alıp konuş. Ama o yapmıyor , ilk o yazsın diyerek düşünüp bekleme. Bi adım at bakalım. Allah muhabbetinizi arttırsın💚
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe sanıyordun? 😄 Evlenince hala canımı cicili vıcık vıcık konuşabileceğini mi? Tabi bu sadece sizin değil geneli böyle düşünüyor sonra sizin gibi sorguluyor
Ve bu güzel durum evliliğin verdiği değişkenlik yeni hayata atılış bu durumdan şikayetçi olma böyle devam edin00 Yorumla
+1 yılEvlilik birçok şeyi bok ediyor,, bunların başında da birbirine sevgisini göstermekten çekinmeyen çiftlerin, evlendikten sonra iş ortağı gibi davranmaya başlaması, yazismak istemek en doğal hakkın, sevildiğini, değer gördüğünü bilmek ister insan,, eşine yazmayinca, daha doğrusu eşinle yazismayinca bunu başka biriyle gidermeye başlıyor insan
00 Yorumla
+1 yılYüz yüze görusunce yazşmaya pek gerek yok diye dusunuyorum. Alisveris listesi de cok romantik ajhsh ya dusunsene sevdigin adam eve ekmek getiriyo🤩 bundan daha tatliş ne olabilir
30 Yorumla
+1 yılOlması gereken olmuş aksi bir durum yok bu arada soru çok güzel vitrine düşer.✂️
14 Yorumla- +1 yıl
Molalarda falan telefonlaşılır ya da yazışılır
- +1 yıl
Rica ederim, soğumuş galiba
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu gayet olağan bir durum.. Nişanlılık dönemindeki gibi olmuyor ki hiçbir şey.. Birbirinizin ev halini görüyorsunuz
40 Yorumla
+1 yılevlenince ben 😂 benimde öyle olur herhalde ne yazılır ki yani ah seni deliler gibi özledim eve koşarak gel mi 😂 tabii ki yoğurt al ekmek al şunu al bunu al olur
20 Yorumla
+1 yılEvliliğindeki tek sorunun bu olmasını isteyen milyonlarca insan vardır belki. Huzurunuz yerinde olsun da tek derdiniz bu olsun o kadar söyliyeyim.
00 Yorumla
+1 yılGün içinde vakti olmadığı için belki mesajlaşmak mümkün olmuyor olabilir , evde zaten hep berebersiniz konuşuyorsunuzdur yani 😃 , çalışmak dışında , evlisiniz sonuçta 🙂 bence sıkıntı edecek birşey yok ama yine de ona söyle istersen , çok dert edilecek birşeyi yok ama kendin bilirsin yine de 🙂🙂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYazışmak istemekte haklısın, bunun için ufak heyecanlar katabilirsiniz. Onun dikkatini çekmek sizin elinizde, kendinizi biraz özletin eve gelmek için sabırsızlansın. Size dil döksün :)
10 Yorumla
+1 yılBence problem değil. Aynı evde yaşıyorsunuz sonuçta.
40 Yorumla
+1 yılZaten evlilik budur ki. Bizim kızlarımız şey zannediyor böyle büyük bir aşkla evlenicem sonra kocamla aşk dolu mesajlaşıcam falan. Aşk bitiyor sevgi bitiyor saygı/nezaket kalırsa ne mutlu yani. Evlilik, aşk, heyecan ne varsa bitirir.
20 Yorumla
+1 yılneden yazışmıyosunuz ki yan yana olmadığınızda? bunun bi sebebi var mı bunu bi konuşun düşünün ona bunu söyle
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılböyle mesajlaşma mı olur ! Hani "kocacım napıyorsun işler nasıl , özledim seni kocacım. Öptüm kocaman , akşama nasıl bekleyeceğim kocişko. Akşama ne yemek istersin caniko " 😜 gibi gibi arada da yeni aldığın bi ğç çamaşırı çekip atarsın bu bana yakışır mı diye
00 Yorumla
+1 yılYazisarak bir cok seyi söylemek asiri iyi yaaa 😍
Ben cok romantigim, özellikle yazida cok daha güzel ifade edebiliyorum kendimi, emojiler âlemi de cok Zengin, hayalci insanlar icin muhtesem bir sey benimle yazisanlar bilir 😁😍😂10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yazışmak istemekte haklısın. İlgi görmek de aynı şekilde. Heyecanı bitmiş sanırım. Eşinle konuşman gerekli bu durumu.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılYanlız değilsin bu konuda
Aramamak VE özledim bugünde seni diyenlerin sayısı beş parmaktan az20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil zaten evde yerken konuşursunuz ve bir eve konuşacak bir şey kalsın yani :)
20 Yorumla ben asılıyorum kur yapıyorum sipariş de geçiyorum video da paylaşıyorum her şey var bazen oradan kavga edip oradan barışıyoruz, evde devam ediyoruz yatmadan önce eksik kalanlara karşılıklı bir enerji bu...
00 YorumlaHaksızsın konuşmak varken Neyin tribi bu sesini duymak kadar güzel bişey olabilir mi yahu siz kadınlara Parmağımızı versek Bilek yok mu bileğimizi versek Kol yok mu dersiniz bi kendinize gelin artık ANLAYAMIYORUZ sizi
00 Yorumlaevet büyük problem. gün içinde ona minik mesajlar at kışkırtıcı ve sevgi dolu da olabilir.. :)
10 YorumlaEvliliklerde bu normal bir durum zira akşamları görüşülüyor ama yinede haklısın
10 YorumlaValla alışveriş listesi anlarim da sütyen külot isteyeni gördüm inanın 🤣🤣
10 YorumlaNe zaman evlenmeyi düşünsem aklıma bu da geliyor "acaba evlenince mesajlasabilecek miyiz"
10 Yorumla
+1 yılGenel evlilikler böyle oluyor bir süre sonra zaten evde iyiyseniz problem yok
10 Yorumla
+1 yılDeğilsin, arada olmalı, birbirinizin egosunu oksamaniz lazım. sevginizi bildirmek iyi hissettirir.
10 Yorumla
+1 yılSorun mu bu bilmiyorum ama ne oldugunu da bilmiyorum. Söyleyince suçlu sen oluyorsun onu biliyorum bi tek...
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. tamam bu normal değilmi wp de ihtiyaç konusursunuz evde baş başa gününüzün nasıl geçtiğini vs herşeyi konuşursunuz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik kurumuna hoş geldin.
Erkekler öyle uzun yazışmaları seks yapana kadar yaparlar seks yaşandıktan sonra yazışma da biter ilgi de. Haliyle alışmaya bak, adamı da boşuna darlama01 Yorumla İllaki bunlarda olması gereken konuşmalar yani şu alışveriş listesi. Ama ilişkinizin motonlaşmasına izin vermeyin bu birbirinizden sıkılmanızı sağlar ve kötü sonlara iter sizi. Ona minik mesajlar atın işini engellemeyecek şekilde. Mesela fotoğrafta atabilirsiniz.
00 YorumlaBundan rahatsızlığınızı dile getirmeden konuşmak istediğiniz tarzda mesajlar atmaya başlayın. Eğer size ayak uydurursa ne güzel ama uydurmazsa o zaman konuşursunuz.
00 YorumlaBizde de durum aynı. Son mesajlar genelde yumurtalı yoğurtlu oluyor. Fakat istisnai olarak bazen şarkı paylaşıyorum, bazen çiçek resmi... Nedensiz yapınca hoşuna gidiyor..
00 YorumlaAdam sana çalışırken birkaç dakika ayırabiliyor sen daha ne istiyorsun? İlla niye yazması gerekiyor? Yazsa bu sefer diyeceksin ki işi bırak, tüm gün benimle ilgilen.
00 Yorumla
+1 yıltürk kızları niye hep günlük hayattaki ilişkilerini buraya soru olarak yazıyor. bu senin özelin yani benim söylediğim bir sözle yuvanı mi yakacaksın.
10 Yorumla
+1 yılHani yan yanasınızya hep. O dışarıdayken senle konuşabileceği tek şey marketten ne alacağı olabilir :))
10 Yorumla
+1 yılRahatsız oluyorsan sen yazmaya başka kalp öpücük hayvanlar at arada kendi yüzünü at komik hallerini güzel hallerini çek at annemler artık 50 yaşında ama halen böyle yapıyor 30 yıldır evliler
20 YorumlaHaklısın haklı olmasına da gündüzleri akşama kadar aylak aylak mı geziyor bu adam? Sonuç itibariyle çalışıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe olmasını bekliyordun https://voca.ro/17FqtCNQWnW3
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Eeee tabi evlilik öncesi o heyecan ve istek artık yerini sıradanlığa bıraktı.. Her evlilikte olan durumlar..
00 Yorumla
+1 yılEvlenince nedense heyecan da bitiyor galiba🙄 gerçi herkeste öyle olmuyor ama
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Problem yok evlilik oturmuş bu şekilde olmasaydı sorun var dı derdim 😂
10 YorumlaBenim tavsiyem:Romantizmi yeniden keşfetmek için çift olarak Survivor'a katılın!!!🤣🤣🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılyani tabii isteyebilirsin ama sonuçta evde konuşuyorsanız sıkıntı yok bence normal
10 Yorumla
+1 yıle adam yanı başında whatsaptan ne yazabilir ki. gayet normal
10 YorumlaBenim de ayni. Onun onune gecemiyoruz malesef. Üzücü:(
13 Yorumla- +1 yıl
Arada farkli mesajlar da atmak gerek
+1 yılaskim 2 ekmek 1 kl muz elma kiraz 2 roka 1 maydonoz birde duz dedin mi adam kalp krizi ama sevgiliyken askim seni hayal ediyorum nudeler falan 😂
01 YorumlaBabam eve bise lazım olduğunda bile annemi değil beni arıyor siz yine iyisiniz😂
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Alışveriş ihtiyaçlarını arayarak konuşup halledebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir elbise giy at ona akşama kadar seni düşlesin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Dur daha çocuk olsun yaşadığını unutacaksıniz birbirinizin 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (96)
Devamını Gör(141)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimle evlendikten sonra Whatsapp konuşmalarımız alışveriş listesine döndü. Bu bir problem mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler