Detay yukarıda arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim şimdiden teşekkürler?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O arsız da sen nesin bilemedim evlenmiş kadin eskiden flortunmus hâlâ sende niye ekli elalemin karısı
Yaaa ben sadece meslektaşız diye silmemistim
Bırak ya elalemin karısi sende niye ekli
Belki öylesine bakmıştır ya da merak ediyordur şu an napıyorsun diye
Hic bir fikrim yok yıllar oldu hala bakar
Garip tabi. Evlendigi adama yazik
Anlamıyorum ya , yıllar oldu
Sadakatsiz bir kadinmis demekki
. kanka bilmiyorum ama zamanında o bana buluşma teklifi etmişti
İste dedigim gibi sadakatsiz kadinin teki sukret evlenmedigine
Yaaa şimdi bana bakması kocası aldatıyor anlamına geliyor mu?
benimkide bakıyo pek önemsemedim ama
Yaaaa bu 5 yıl oldu
10 yılı geçti bizim numara falan yokta instadan ekledi kabul ettim
Hala wp de bakar ya zamanında o buluşma teklif etti sonra yaşım ondan 4 5 yaş küçük diye uzak durdu ama hala bakar durumlara
Alışkanlıktır belkide
İğrenc bence
Yaaa 5 yıl olacak yaklaşık
Sende silmemişsin numaranı
Yaaaa meslektaşız diye silmemistim ya o , ona ne demeli zamanında kendi buluşmak istedi sonra yaşım ondan küçük diye uzak durmustu ama hiç silmedi
valla bence yaptıgı hic hos degil knk iyi ki görüşmemişsin sen evlensen senle evliyken de eskilerine bakardı böyle zararın neresinden dönsen kar yani
Belki öylesine bakıyordur
Silebilirdi numaranı merak ediyo demek ki
Merak demek içinde hala bir şeyler var demek oluyor
bisey hissetmesek de merak ediyoruz biz ya.
Kanka evli bu ve yaklaşık beş sene önce o bana buluşma teklifi etti o şu an Dr ben ise son sınıf tıp fakültesi öğrencisiyim kadın zaten az biraz flörtüz yapısı var
Tamam da silmesi gerekirdi yani tutmasının anlamı yok ama senin hala aklın kalmıs sanki
Niye bu kadar önemsedin ki
Kanka ben ergendim buluştuğum zaman aşırı hoşuma gitmişti ama zaman çok geçti çok yakışıklı bir delikanlı oldum o ise evlendi ve sanırım mantık evliliği ile bir doktorla evlendi bilmiyorum ya tam hatta düğün fotolarını görmüştüm mutsuz bir hali vardı sanki işte hayat bu insanların içini bilemezsin
Yani biraz egolu takılıyor ama özünde iyi bir insan sanırım ben onun iyi kalbi için ve bana bakması hoşuma gittiği için silmiyorum ya ona ne demeli
yaaa seni cok merak etttim
Onuda cok merak ettim
Kocası yakısıklı mı bari
Bide aynı yerde misiniz hala
Kanka merak etsen ne olacak ki
Yakışıklılık göreceli hayır o İstanbul'da ben ankaradayim okul için ikimizin ortak yaşadığı şehir bursa aileler Bursa'da
Gizliden çıkıyım da ekle beni
Aranızda kaç yaş vardı bu kadınla
Aramızda yaklaşık 4 bilemedin 5
Varmıs baya knk yanı ben seni anladım o dönemler kendine güvenin yokmuş senden hoşlandı etti diye bu kadını biraz arşa taşımışsın ama üstünden geçmiş baya oda evlenmiş yani Nebilim düşünmen ve onu görmen seni üzer bence sen sil numarasını ama bence sende onu merak ediypsun hala zor bi durum
Kanka aslında aramızda bir çekim var ama ben evli kadınla iliski yaşamam ben sadece onun zihniyetini merak ediyorum zamanında benden o kadar büyük bir Dr bana buluşma teklif edince şaşırdım ve bir ergen olarak bayram ettim ama anlamadığım neden hala bakıyor ha iki kerede rüyamda tesettüre girdiğini gördüm çok garip değil mi
Hahahahah ya komedisin…
Bayram ettım diyo yaaa.
Demek ki seni gerçekten beğenmiş o zamanlar yoksa niye buluşma teklif etsin bide kadınlar icin Zor kendinden küçük birileriyle olmak anılmak sübyancılık gibi oluyo kadında…
Biseyleri göze almış yani.
Ama sonradan bişeylerin olmayacağını anladı bence ya da senin okulunu bitirmen felan cok gec olacaktı yani kadın senle nasıl evlensin kadın mezun olup gidecek sen daha 1 bilemedin 2 desin seni mi bekleyecek zaten 6 yıl okumuş bence biraz kader olarak olmamıs senle
Hoşuma gidiyor bakması yani , bana da hoş bir kadın gibi geliyor ama evli kadınla iliski yaşamam asla
Zaten olmaz artık Ya ama senin madem hoşuna gidiyo kalsın. Ama şeytan denen bise var kadın sana bi selam çaksa yelkenleri suya indiricrn
Aynen kanka doğruya doğru bayram ettim 😅 ama ben de doktorum hatta çok güzel bir unide Ankara 'da o ise Uludağ'da idi baya yaş var her şeye rağmen benle buluşmak istedi zaten faceden tanışmıştık ama ilk buluşmadan sonra soğuk yaptı 6 7 ayda bir yazdık hal hatır vs ama hep bir ego diliyle konuştu şimdi baya zaman girdi baya yakışıklı boylu puslu oldum kadın bakıyor ama sebebini anlamıyorum
Selam vereceğini sanmıyorum ama belli de olmaz benim hislerim benden çok hoşlandığını söylüyor
aceba ilk buluşmada konusma tarzın felan mı onu etkilemedi. Seni zaten tip olarak o zaman da beğenmiş beğenmemiş degil
Kanka ergenden ne beklersin ya
Seni ekledim kabul et
Mesaj attım oraya gel