Nasıl uzun süreli sevgili oluyorlar
nasıl bitmiyor uzun süre neler bunları sağlyıor
nasıl bitmiyor uzun süre neler bunları sağlyıor
Tartışma her ilişkide olur, olmasında da anormal bir şey yoktur aslında. Nasıl çözüldüğü, çözüldükten sonra o tartışmadan ne öğrenildiği önemli. Dediğin çiftler bunu düzgünce çözüp ders alabilen çiftler oluyor genelde.
6 aylık sevgiliyiz kavgalar oluyor ayrılık noktalarına bile geliyoruz ama tekrar kopamıyoruz birbirimizden
hiç mi kavga olmuyor ya da 1-2 ayda bir mi kavga ediyorlar onu bilmiyorum ya bizim ilişki garip haftada 1 oluyor
Neler üzerinden kavga ediyorsunuz mesela? Verdiğin örnek bahsettiğim şeyle uyuşuyor aslında. Bir şey yüzünden tartışabilirsiniz ama ikiniz de yetişkin veya yetişkinliğe ufak ufak adım atmaya başlayan genç insanlarsınız, tartışmaların normal olduğunu bilip kendilerinizi dizginleyip tartışmayı alevlendirmek için değil çözümlemek için konuşmalısınız, sizinki ayrılmaya gidiyorsa sıkıntı.
ayrılmaya gidiyorsa derken şöyle
biraz çocuklaşıyor sevgilim bitsin mi vs gibi saçma sapan şeyler diyor
bitti desekte bitiremiyoruz 1-2 saate max 1 güne geri küslüğümüz gidiyor birbirimizi çok seviyoruz ama kavgalarda çocuklaşıyoruz bunu aşmak istiyoruz farkınayız ergence yaptğımız bitsin mi her kavgada söylenemz
E tabii ki, bir süre sonra "bitsin" dese biri kalakalacaksınız ortada. :) Tartışıyorsanız sakinleşmek için zaman tanıyın kendinize, mesajlaşıyorsanız telefonları bırakın bir yarım saat kadar, yüz yüzeyseniz ayrı odalara gidin vs.
Cevap
1Cevap
Yaşamadan bilemezsin o insanlarda öyle inan yaşaman lazım bi anda zaman geçiyor sonra tabi uyumlularsa
6 aylık sevgiliyiz kavgalar oluyor ayrılık noktalarına bile geliyoruz ama tekrar kopamıyoruz birbirimizden
hiç mi kavga olmuyor ya da 1-2 ayda bir mi kavga ediyorlar onu bilmiyorum ya bizim ilişki garip haftada 1 oluyor
O değişir biz bazen hergün kavga ediyoruz ama 2 yıldır birlikteyiz iki taraf uyumluysa geçer hepsi ve tabiki seviyorsaaa
Anlatılmaz yaşanılır ama kavga mi etmek bebek mi bakmak dersen bebeği gözüm kapalı seçerim emin ol
Olur öyle şeyler
4 yıllık ilişkim oldu uzak mesafeli çok göremezdik sadece yazışırdık kavga olunca hemen kaçardı yazmazdı aptal
uzaktan ilişkimiz var 6 aylık sevgiliyiz buluşacağız 1 aya kadar ünivler açılıncada 3-4 saatlik mesafemde olacak 4 yıllık komple mi uzaktandı sizin nasıl geçti 4 yıl bitti mi devam mı ediyor anlamadım
kavgalar oluyor ayrılık noktalarına bile geliyoruz ama tekrar kopamıyoruz birbirimizden
Siz fazla yüz göz olmuşsunuz biz ayda yılda bir ederdik ki ben başlayınca hemen kaçıyordu ama onu sevgili gibi görmüyorum artık konuşuruz arada ama ben onu sevmiyorum artık
fazla yüz göz olmak derken anlamadım
her gün sesli görüntülü konuşuyoruz sabah uyanınca arar gece uyumadan ben ararım uyuturum uyumadan video atar konuşurum onunla gün içinde 2-3 saat e bir konuşuruz sesli felan
yüz yüze görüşmedik daha belkide ondan çok kavgalar oluyor
biraz da çocuklaşıyoruz ikimizdede var suç kavga çıkıyor ergence engelliyor mesela sevgilim farkında ergence olduğununda felan
ama 1-2 saat max 1 gün de geri kavga çıkmışsa bile çözüme kavuşuyor kopamıyoruz seviyoruz ikimizde deli gibi
annemle yazıştı annemle tanıtıracağım
ailesi çevresi biliyor kızın benimde biliyor
Yüz göz olmak bu demek sürekli konuşup mesajlaşınca insan arsızlaşıyor bu sefer kavga etmeye başlıyor
yani haklısın yakını vefat etti 3-4 gün boynca sadece akşamları uyumadan sesini duydum konuştuk felan ozaman özlem doluydu kavga felan olmuyordu
biraz abartınca oluyor sanırım
Evet bu tecrübeyle sabit ne kadar. çok konuşursan o kadar kavga olur saçma sapan konulardan
biz instadan tanıştık yüz yüze daha görüşmedik 6 ay oldu her gün sesli görüntülü vs konuştuk 1 aya buluşacağız yüz yüze
buluşmama nedenimiz pandemi ve ailemden dolayı babam tanımadan etmeden izin vermezdi yaşım 20
sizin nasıldı 4 yıl hep mi uzaktan oldu
kaç saat mesafe vardı ayrıntılara girebilir misin merak ettim
bizimde ilişki üniv başlayınca 3-4 saat mesafemde olacak okuduğum şehirde ailesi fealn var
O benim yaşadığım yere geliyordu ilk zamanlar haftada 2 sonra ayda bir sonra 3 4 ayda bir öyle 3 saatliğine görüşüyorduk 2 saat vardı mesafe
bizde şöyle diyoruz 3-4 saat mesafemde okuduğu yer ailesi fean benim okuduğum şehirde
haftada 1 gün sabah çıksam öğleye en geç orda olurum akşama kadar takılırız sonra giderim geri felan diyorum zaten tatillerde brilikte olacağız biraz zor olacak ama sevdikten güvendikten sonra hallolur sanırım her şey bir de kız sadık daha önce 1 senelik sevgilisi olmuş 18 saat mesafedeymiş
çocuğa o kadar sadıkmış ki arkadaşları gidelim gel haber etmeyiz demiş gitmemiş vs
çocuk kapan demiş olmaz demiş sonra yine de bitmesin seviyoruz diye çözümlre bulmaya çalışmış bunları etkiledi beni
Valla ben de çok merak ediyorum.
Bizim de öyle olmuş son zamanlarda çok kavga olmaya başlamıştı 8. Ayda da bitti zaten
neden kavgalar çıkıyordu
ve neden bitti
8ayda neler tecrübe ettin
Eski sevgilisi muhabbetinden kavgalar çıkıyordu genelde.
Tecrübelerim ; sinirliyken konuşmamak tartışmamak lazım o an konuyu kapatıp sakinleşince konuşmak lazım aksi halde geri dönüşü olmayan sözler sarf edilebiliyor.
Bir de ilişkiyi bittiyse tekrar dönme vs. Tamamen kapat gitsin bittiyse şans da verme karşıya.
Saygısızlık yaptıysa bir daha yapmasına asla izin verme çünkü daha da katmerleşiyor saygısızlığı.
Teşekkür ederim haklısın kavga anında çok ağır şeyler söylüyoruz kalp kırıyoruz felan
birde biz de çocuklaşma var
mesela kavgada sevgilim her yerden engellemesi gibi
geçen de ben salaklık çocukluk yapıp bitti diyip arkadaşlarını felan takipten çıkarttım
oysaki çözülecek bir olaydı
biraz da birbirimizi bırakmayacağımızı bildiğimiz için birbirimizi kırıyoruz onu fark ettim
başkaa işte ergence çocukşa işlerimiz de olyuor bunların farkındayız yaptığımız çocukşa şeyler ama deli gibi seviyoruz aşarız diye düşünüyorum her şeyi
kızı annemle tanıştırdım yazıştı görüntülüde tanıştıracağım 1 aya kadar
o da teyzesi annesi çevresi vs biliyor
Ne güzel çok sevindim. Umarım aşarsınız bunları zaten halledersiniz gibi de gözüküyor çünkü farkındasın bir çok şeyin. Ömür boyu mutluluklar dilerim🤗
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?