Ne yaptınız
Diyelim ki opmek istediniz bir anda itti o durumda ne yaptınız
Diyelim ki opmek istediniz bir anda itti o durumda ne yaptınız
Öyle bir şey olmadı ama bunu sen yaşadıysan sıkıntı büyük, bir erkek kolay kolay yapmaz bunu. Ben bir kere yaptım o da farketmeden tabi 10 sene önce sigara içmezken kız arkadaşım içiyordu daha 1 haftalık sevgiliydi kız öpmeye çalışıyordu öyle bir kokuyordu ki sigara kendimi geriye doğru kaçarken buldum ki normalde öpüşmeyi çok severim, yiiaaa niye kaçıyorsun dedi aaa öyle mi farketmedim canım demiştim atlatmıştım durumu 😂
sigara içen birini öpmek kül tablasını öpmek gibidiri tecrübe etmişsiniz.
Ben sevgilimi almaya gittim iki haftalık ilişkindi arabaya bindi yanaklardan öpücük alacaktım. Hoşgeldin günün nasıl geçti diyecektim. Kasıldı kadın daha erken değil mi dedi o kadar soğuttu ki sonraki gün mesajlarına bile dönmedim. Ayrıldım
Ya Turk kadinina kurban ol be bu kadar neye görmüyorsun onlar gibisini bukursan şükret
Ama aerolite haklı bizim Türk kızları çok sıkıntılı genelleme olarak söylüyorum.
Kimseyi alnından başka bir yerinden öpmedim helalim olarak gördüm ve hep terkedildim en iyisi cinsellikçi keko erkek olmak heralde.
Hayır hayır öyle olmak hic iyi degil benimki bana cinsellik fakan girince direkt ayrildim
Öpmek degil ki tek beni tatmin etmezsen başkasından zevk alsam hosuna gider mi dedi ya bu kadar iğrenç konuştu benimle git al o zaman diyince koptuk
Bunu yaptıktan 1 ay sonra eski sevgilisine geri dondu eski sevgiliside bunu aldatmışti ben ona artik adam bile demiyorum
imam nıkahsız olmaz
Ooov helal olsun beeee!!!
sevgilin var mı
Vardi ayrildim nude atmak cinsel olarak bazen onu tatmin etmem gerektiğini söyleyince basim kapali acik gormek isteyince bitti.
Hatta cok buyuttugumu söyledi ama asla asla atmam
feracelimisin
Hayır fercali degilim pantolon tunik
sizi tanıyabilirmiyim
Hayir teşekkür ederim :)))
neden peki
Hshashsh neden kendini gizliye aldin
çünkü sende gizlisin :)
Ama sen başta aciktiiin :)
mesaj mı atıcaksın ki,
Hayır sadece sordum basta acik olup sonradan gizliye almabi
Cevap
20Cevap
soruya uzak ama film izlerken o beni öptü ama yanaktan öper gibi ben sanki tepki verdim ama aslında vermedim ruhen verip fiziken vermedim vayt be ben şaşırdım şu an
1- Arada cinsellik yasanmamis birisi ile olan şey sevgililik. Bu birrr.
2- Türk kadını umumiyetle kezban dediğimiz garip bir modeldir bu da iki.
Türk kadını muhteşem insanlar
Acaba erkeklerin sapik zihniyetinden korktuğumuz icin olmasin bu olanlar bos yapmayin ya
Erkek arkadaşım daha ilk gunumuzdeyken cinsellik ile yaklaştı.
Beni tatmin etmezsen ben baskasindna zevk alirim dedi
Böyle diyen birinin istedigini yapmamam kezbanlik mi?
Kalitesizlik ayri şeydir abazalik ayri. Seninkisi ham meyva. Belki biraz da kalite sorunu var. Iyi secim yapamamak biraz da senin hatan.
Ben de ilk görüşmede merhaba derken dudaklarindan öpücük aldigim durumlar oldu. Ama öncesinde telefonda işleri epey bir ilerletmistik. Ve o öpücük seks yapalim anlamini taşımıyordu. Sadece sevgili adayına sıcak bir merhaba anlamındaydi.
Yani her öpücük, her sıcak yaklaşım ayni mesaji taşımaz.
Bir kere aldım. Arabadaydik hemen evine bıraktım ayrıldım.
Hiç olmamıştı öyle bir tepkisi
Eğer karşıdaki sevgilimse ve bu tür bir davranış sergilerse ilişkiyi bitirirdim direkt.
Iyi dee istemiyorsa mesela dudaktan su anlik istemiyorsa hazır değilse
Söyle kii
Onunla sevgiliydim o da dokunmak istedi izin vermedim
Sevgilimsen ben baskasindan zevk alsam hoşuna gider mi dedi tartistik
Sorun vardır o ilişkide.
Yerin dibine girer bir daha görüşmem
Ahahahahahahahah
Kanka amaa ya oyle demeee
Bi bakarsin yasarsin
O kadar hiç yakın olmadm henüz..
Dur kız korkma der sonra yanağından öperim
Hayır bununla karşılaşmadım.
Bir daha hayatta öpmem
Bir daha öpmezdim onu.
Sevgilimiz mi oldu ki yakınlaşalım
Yok Hiç öyle tepki yapmadım
Tokatı basar giderdim
Oyle bisey olmadi ama olsa fena kırilirim b
Sen hiç yakınlaştınmı
Erkekse itmez 😂
Yakınlaşmadım
Sevgilim yok 🤐😤😥😨
sonra it gibi pişman ettm ama
Kovarim
Öküzlük olur ama
Basimiza ne geldiyse iyi niyetimizden gelmedi mi? İyi olduk hep kötülerin oldular degil mi?
yoo almadım
Sie derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?