Sevgilisi olan erkeklerden ne eksiğim var kızlar neden sevgilim olmuyor?
#iyi
#Günler
#aşk
#ilişkileri
#kağan
#altınışık
#iyi
#Günler
#aşk
#ilişkileri
#kağan
#altınışık
kagan__altınışık sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Görmeden bilemeyiz diyormuşum abaza görüşü gibi. Ama tanımıyoruz ki seni bilemeyiz neden
olmuyor hiç valaha
sen 20 yaşında mısın
Evet. "Seni" den sonra virgül.
Kb. Üzgünüm.
Biraz zaman lazım daha çok gençsin ama sosyallesmen şart.
sosyaleşmek kolay değil ki
Nasıl davranacağını nasıl konuşacağını bilemediğin için olabilir bide ağırdan alman lazım ama abartmadan tabi
nasıl olcak o
Mesela çok yılışık da davranma çok soğuk ta davranma o ayarı çok iyi dengele bide çok lüks giyinmene gerek yok böyle bakımlı temiz görünürsen çok iyi olur
o kadarını yapıyom zaten ginede olmuyor
@rosebella_1
Çünkü çok iyi davranırsan kolay görünürsün çok soğuk yaparsan bunla mı uğraşıcam derler herşeyi yerinde ve ayarında yapmak önemli
Benimde hiç sevgilim olmadı mesela bende bakımlıyım düşünüyorum ama bide şöyle düşün her şey zamanında oluyor sabırlı ol senin olan zaten sana geliyor
biliyorum
Mutlaka olur takma kafana
Tüm gün KSde sorular sorduğun için olabilir🤔
alakası yok ya hiç bir kız gelipte bana teklif etmedi ki @feyzaaaaaaaaaaaaa
Sen et o zaman
red ediyorlar ya bir kaç defa sanaldan ettim engel atıyorlar @feyzaaaaaaaaaaaaa
Gerçek hayatta dene, bende böyle kimseye güvenmem engellerim, zaten saçma geliyor bana
gerçek hayata tanıdığım bir kız yok kimin yanına gidipte edecem @feyzaaaaaaaaaaaaa
sonra abaza derler
gerçek hayata
Okulda, üniversitede ya da çalışdığın yerde, ne yapıyorsan artık, orada kız yok mu hiç? Hem acele etmene gerek yok ya bir gün doğru kişiyi bulursun. Sırf sevgili yapmak için yapma.
okulda okumuyom ben sanayide çalışıyom şuanda kız ne arasın bura hep erkek kaynıyor @feyzaaaaaaaaaaaaa
Hmm😬 zor o zaman, ortak arkadaşlardan tanışsan? Kız erkek karışık gruplara katıl
kendi yaşıtımda hiçbir arakadaşım yok ki sadece erkek kuzenler var onlar benden yaş olarak küçük
@feyzaaaaaaaaaaaaa anladın mı
Evet cidden zormuş durumun😅 bir spora katılsan kız erkek karışık?
işte ücret istiyor spor dediğin yer o kadar param yok aylık ödeme için @feyzaaaaaaaaaaaaa
Hmm ücretsiz etkinlikler felan varsa yaşadığın yerde?😅
öyle bir şey yok olsa haberim olur @feyzaaaaaaaaaaaaa
Başkada fikrim yok ya, umarım bir türlü doğru kişiyi bulursun😅
Umarım sen bana takip atsana bir şey sorcam @feyzaaaaaaaaaaaaa
Görmeden bilemeyiz
Gör o zaman