Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Yemek yapmayı bilmeyen biriyle evlenir misiniz?
teşekkür ederim. konunun yemekle pek alakası yok fakat vatandaş kendinde bu tür şeyleri eksiklik olarak görmeye başladı ve sanrıları olduğunu öğrendik, yani kendisini yetersiz hissediyor bende onu terk edecek gidecekmişim gibi gibi konular huzur bırakmayınca sonuç böyle oldu
Ben çokda bilmiyorum ama nazile bakarak ben yemeğin başına geçince netten bulup yapabiliyorum ve kıvamı tutturuyorum el lezzetimde varsa tamamdır evlenilir bence bide eşinde mutfakta seninle birşeyler yapmak isterse süper bir çift olur 👍😎
Yemek yapmayı bilmeyen kendine insan demesin bence. Erkeği kadını yok bunun yemek yemek, temizlik yapmak vs. hayatta kalmak için gerekli olan şeyler. Çok yoğun çalışıyordur iki tarafta o zaman yardımcı tutulur. Onun haricinde birisi hizmetçilik yaparken diğeri işten gelip keyif sürüp dinlenecek yok öyle bir dünya.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sevdiğim kadın herşeyiyle beni tamamlayabiliyorsa, yemek yapamadığı için ondan asla vazgeçmem
🥰👍🏻
☺️👍
Evet evlenirim internette bir sürü yemek tarifleri var beraber öğreniriz.
Sıkıntı olmaz beraber yaparız. Az çok ben biliyorum. Zaten internette tariflerde var
Neden evlenmeyeyim. Beraber açarız interneti yaparız işte
ben evlendim sonra boşandık :D
Geçmiş olsun neden?
teşekkür ederim. konunun yemekle pek alakası yok fakat vatandaş kendinde bu tür şeyleri eksiklik olarak görmeye başladı ve sanrıları olduğunu öğrendik, yani kendisini yetersiz hissediyor bende onu terk edecek gidecekmişim gibi gibi konular huzur bırakmayınca sonuç böyle oldu
Rica ederim hayırlısı buymuş demek ki
Ben çokda bilmiyorum ama nazile bakarak ben yemeğin başına geçince netten bulup yapabiliyorum ve kıvamı tutturuyorum el lezzetimde varsa tamamdır evlenilir bence bide eşinde mutfakta seninle birşeyler yapmak isterse süper bir çift olur 👍😎
Hayır yemeksiz olmaz o yemek yapmayı ögrenene kadar rezil oluruz
Öğrenir ya herkes doğuştan yemek yapmasını bilmiyor sonuçta
Ben bile yapabiliyorum öğretirim
eh evleniriz kendim ögretirim.
Evet beraber öğreniriz
He ama bende yapmam istemesin de jxxjxjxjjdj
Evlenmek istemem
Neden
Yemek yapmayı bilmeyen kendine insan demesin bence. Erkeği kadını yok bunun yemek yemek, temizlik yapmak vs. hayatta kalmak için gerekli olan şeyler. Çok yoğun çalışıyordur iki tarafta o zaman yardımcı tutulur. Onun haricinde birisi hizmetçilik yaparken diğeri işten gelip keyif sürüp dinlenecek yok öyle bir dünya.
Ben pek bilmiyorum umarım evleneceğim insan biliyordur
Hayır
Neden?
Aç kalırım
Sipariş verirsin
Bilmem, ben biliyom yemek yapmayı sjf
Hayır o satten sonra benmi öğreticem ona
Evlenmem
Neden yemek yemeğe düşkün musun 😂😂
Düşkünüm tabi boğa burcuyum ben 😂
😃😃
Evet.