Yemek yapmayı bilmeyen birisiyle evlenir misiniz?
Evlenirim
Evlenmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yemek yapmayı bilmeyen birisiyle evlenir misiniz?
Bence bir kadın yemek yapmayı bilmeli mutlaka erkek de bilmeli çünkü bazen insan yalnız kalabilir bu duruma düşebiliriz ve kimse kimseye gidip de bir tas çorba vereyim demez bir gün verir ikinci gün verir o kadar yani o yüzden en iyisi bilmek ve kendi elinin lezzetiyle yemek. Her iki cinsiyet için geçerli bu
Evet evlenirim zaten yemek yapsın diye evlenmiyorum ki aşk için evleniyorum yemeği bende yaparım veya olmadı dışarıdan söylerim zaten o kadar pahalı ki aynı mantık yani dışarıdan alınca da pahalı tutuyor kendin alıp yapınca da
Onunla yemek yapması için evlenmiyorum, iyisiyle kötüsüyle bir ömür geçirmek için evleniyorum (not bende yemek yapmayı pek bilmem, yemekte seçmem) birlikte bir şeyler yapabiliriz artık iyi kötü ortaya ne cikarsa
Ben evlendiğimde 1 yıl makarna yedim yaa, değişiklik olsun diye bazen kıvırcık bazen fiyonk bazen de uzun makarna pişirirdi. hahahah ne günlerdi be! takılmayın oralara...
Cevap
25Cevap
Bilmemek yanlis deģil önemli olan ögretme isteği olmali...
Bende evlendikten sonra öģrendim baya zorlandim onun icin cocuklarima simdikten öğrettiyorum sorumluluk diye değil keyif olarak yemek pasta vs yapiyoruz
Tabiki evlenirim. Yeterki içindr yemek yapma isteği olsun her yemeği öğretirim, beraber öğreniriz, beraber yemekler yaparız.
Önemli olan içinde bu isteğin olması.
Bilmemek gibi bir şey yok artık herkesin telefonunda internet var aç tarife bak yap bu kadar. Yaptıkca artık bakma gereği duymuyorsun zaten
Yapmayı bilsin da benim kalbime giden yol önce midemde dört tur atıyor
Evlenirim ne olacak ben yaparım. Ama ütü yapması şartıyla asla yapamıyorum 😅😅😅
Uğraşmam böyle biriyle en azından makarna falan yaparım desin
Benim için yemek yapıp yapmaması önemli değil temiz olsun yeter
Ya önemli olan saygı sevgi ama en azından ben hastaysam kendisine bakabilmeli bi tost bi makarna da yapsın bi zahmet
Yemek yapması ya da yapmaması bir kriter değildir..
Şu an öyle bir aday var zorlayıcı bir durum 😁
Evet evlenirim. Yemeği birlikte yaparız daha keyifli olur.
Evlenmem. Kız dediğin yemek yapmayı bilecek. Hatunun elinden iş gelecek iş!
Tabiki evlenirim bunlar yolu yürürken öğrenilebilecek şeyler hangimizin annesi ana karnında pilav yapabiliyormuş pes :)
Yapanlar çok mu değer görüyor el üstünde tutuluyor sanki
bilmemesi onunla evlenmemem icin bir engel degil ki
Evlenirim ben yapabiliyorum zaten yıllardır
Evlenmem hep disardan yemek olmas.
evet öğrenime acık oldukdan sonra
Kendine yemek yapamayan biriyle olmaz.
Ben onunla bir yumurta kırıp yemeye de razıyım
Evet evlenirim ben öğretirim
İkimiz de yapmıyoruz hep dışardan
Hayır evlenmem
Yatakta yapmayı bilsin 🤣🤣
Ben bile biliyorsam o da bilmeli
Evleneceğim kişi temiz olsun yeter
Evlenmeme sebebim bu olmaz ama üzücü bir durum 😀
Erkek çok bilmese de olur gününü kurtarsın yeter.
ben yapamiyom o yapsin
Mutluluk aşk sevgi her şeyi öğretir hayat için !
evlenmem ne işime yarıcak o zaman
Sevildikten sonra sorun yok
Ben yaparım yemekleri sıkıntı yok 😊
he a*mın* koy*m ben hem çalışıcam hem yemeği de ben yapıcam he sokarım öyle kadına s*ktirsin gitsin boş insan
evlenirim ne olcak
evlenirim öğretirim
Öğrenir?
İstemezük
Evlenmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?