Aşk İlişkileri Yeni flörte doğum gününde 200tllik tişört alınır mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İkimizinde maddi durumu iyi bence alınabilir ancak tanışalı 10 gün falan oldu Güncellemeler+1 yıl Columbia almayı düşünüyorum. Şık olur mu yani bu hareket bence şık arkadaşlarım gerkesiz masraf yapam dedi Yeni flörte doğum gününde 200tllik tişört alınır mı? Cevapla Doğum Soruları Fal Soruları Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
laborant_biri Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Maddi durumun iyiyse sevgiliye alınır da 10 günlük kişiye alınmaz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tsihrt ama zaten anlamlı bişi değil yani Yorumla laborant_biri +1 yıl Bana alınmasını istemezdim sevgiliyken ayrı tabi Yorumla Soran +1 yıl Onunda iyi ama durumu o yüzden kötü algılayacağını sanmıyorum Yorumla laborant_biri +1 yıl Yani siz bilirsiniz. Yorumla
Geceaşkı-24 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Alma hak edip etmediğini öğren 1 yıl ver tanımak için seneye al 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Oha Yorumla Geceaşkı-24 +1 yıl Oha diye diye gidersin salya sümük ağlaya ağlaya gelirsin güzelim Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka aqq fakit varoşlar sizi sikecekler korknuz bitmiyor asla skfkfmfmgk Yorumla
kitapseverrrrr Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 10 günlük birine mi :D daha bismillah 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğum günü denk geldi napayım Yorumla
tehlikelibiri Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tişört basit olur saat veya cüzdan takımı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 200e saat mi var dkfm Yorumla tehlikelibiri +1 yıl Trendyolda falan bulursun ama illa tişört diyorsan marka olsun. İstanbuldaysan sana uygun fiyata marka satan yerler söylerim Yorumla
ErayCsrr Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kuzenin falan varsa ayarlasana 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kuzenim ne alaka Yorumla ErayCsrr +1 yıl Belki o da bana birşey alır fakiriz de Yorumla ErayCsrr +1 yıl Sevap işler Yorumla
korkmaz88 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Şartlar elverişli ise Maddi bakmazsın zaten 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Maddi bakmıtorum zaten tshirt alcam iyi mi Yorumla korkmaz88 +1 yıl 10 günlük manitaya düşme bu kadar acelesi yok bence Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl alınmaz değmez abartma 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Değme kriteriniz nedir xhjghk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yani 10 gündür tanıyosun böyle 200 tllik tişört falan abartı çocuk da kendini kötü hisseder Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 10 günlük flörtüme asla hediye bile almam ne münasebet çıldırmışsınız çocuğun gözü korkacak Yorumla Soran +1 yıl Doğym günü ya mal mısınız ay skıldım varoş yorumlardan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam doğumgünü de olsa 10 günlük flörte o kadar pahalı hediye alınmaz ağzına düşcek gibi. hiç öyle bi şey duymadım. yaşın küçük sanırım yeni misin bu flört işlerinde? Yorumla
trntrk38 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Maddi durumun iyiyse niye soruyosun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ucuz mu diye ya malı Yorumla trntrk38 +1 yıl Onu o bilir Yorumla
OndesFırat Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı. Niye alınmasın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de alınor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Maddi durumun iyiyse sevgiliye alınır da 10 günlük kişiye alınmaz
Tsihrt ama zaten anlamlı bişi değil yani
Bana alınmasını istemezdim sevgiliyken ayrı tabi
Onunda iyi ama durumu o yüzden kötü algılayacağını sanmıyorum
Yani siz bilirsiniz.
Alma hak edip etmediğini öğren 1 yıl ver tanımak için seneye al
Oha
Oha diye diye gidersin salya sümük ağlaya ağlaya gelirsin güzelim
Ne alaka aqq fakit varoşlar sizi sikecekler korknuz bitmiyor asla skfkfmfmgk
10 günlük birine mi :D daha bismillah
Doğum günü denk geldi napayım
Tişört basit olur saat veya cüzdan takımı
200e saat mi var dkfm
Trendyolda falan bulursun ama illa tişört diyorsan marka olsun. İstanbuldaysan sana uygun fiyata marka satan yerler söylerim
200 liranı kaybetsen sana koyarmı?
paran varsa al araba ev al.
Kuzenin falan varsa ayarlasana
Kuzenim ne alaka
Belki o da bana birşey alır fakiriz de
Sevap işler
Alınır neden alınmasın
Şartlar elverişli ise Maddi bakmazsın zaten
Maddi bakmıtorum zaten tshirt alcam iyi mi
10 günlük manitaya düşme bu kadar acelesi yok bence
alınmaz değmez abartma
Değme kriteriniz nedir xhjghk
yani 10 gündür tanıyosun böyle 200 tllik tişört falan abartı çocuk da kendini kötü hisseder
10 günlük flörtüme asla hediye bile almam ne münasebet çıldırmışsınız çocuğun gözü korkacak
Doğym günü ya mal mısınız ay skıldım varoş yorumlardan
tamam doğumgünü de olsa 10 günlük flörte o kadar pahalı hediye alınmaz ağzına düşcek gibi. hiç öyle bi şey duymadım. yaşın küçük sanırım yeni misin bu flört işlerinde?
Maddi durumun iyiyse niye soruyosun
Ucuz mu diye ya malı
Onu o bilir
alınmaz
Why
Niye alınmasın
Bence de alınor
Alınır
200tl sana dokunmuyosa al
Alınır
Alinir