+1 yılŞahsen bi çorapa 20 lira verilir mi diyen kişiydim. şu an çoraplarımın tanesi ortalama 3 euro. Ayakta kesinlikle mantar yapmaz. Zerre koku yapmaz. Aynı şekilde bi tişörte 350 verilmez diyorum. Daha giymedim o kadar pahalı tişört ama illa gözle görünür farkları vardır buna eminim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen pantolona bile veremem hani anında versem verdim düşününce 200 tl bile veremem pantolona? Çok geliyor o kadar o yüzden pek alışveriş yapmayı sevmiyorum. Kredi kartı ile internetten alıyorum ama o zaman alabiliyorum. Dolabımda 100 bin tl kıyafet olsun ayakkabı var ama işte 2017 de aldığım ve şimdiye kadar hiç giymediğim ve paçalarını bile yapmadığım takım elbisem var. Düşününce sadece ucuz aldığım konusunda huzurluyum hepsi de bu. O da şimdiki fiyatlara göre ucuz aldığım zamanki fiyatları da şimdikiler ile kıyaslayinca pek fark yok o zamanda 1 asgari ücrete takım elbise aldım şimdi de 1 takım elbise parasına takım elbise aliniyo
00 Yorumla
Eskiden işadamıydım. İflas ettim. Özellikle Zegna markasına takıntılıydım. Ort. 250 300 usd. O zaman koymuyordu. Dolandırılmış olmasaydım yine koymazdı. Belli bir gelire sahipseniz para giyim kuşam ile yeme içme ile bitmez. Hala da onları giyiyorum iyi ki almışım diyorum. Ama şimdi 350 ₺ tşort e verilirmi diyorsanız verilmez hatta verilmemeli derim. Diyeceğim şu ki bu durum tamamen sizin finansal durumunuz ile alakalı.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
Alışveriş & Hediyeler konusunda 341 cevap paylaştı. Vermemen daha mantıklı. 3 parça almak varken bir tane almak bence israf. Tabi sevdiysen alabilirsin. Zevk ve seçim senin.
43 Yorumla- +1 yıl
Ben alıyorum Defacto lcw gibi yerlerdeb
- +1 yıl
@ufsus mavide bile tişörtler 90-100 lira civarında max. 1 tişört de 200 300 değil abartmasan mı?
+1 yılBu pahalılıkta fakirin veremiyeceği kesin. Zenginlerde vermesin bence para kolay kazanılmıyor. Alacaksak Türk malı almalıyız. Ekonomik bağımsızlığımızı er ya da geç kazanmak için elimizi taşın altına biraz olsun koyaraktan milli mücadele ruhu yaratmalıyız. Bu ülke kolay kazanılmadı. Tıpkı Çin gibi Almanya gibi dışarıya ekonomik olarak bağımsızlığımızı dünyaya ilân etmeliyiz. Bu sağcı solcu kavgası değil bu İstiklâl mücadelesi artık bunu bir kabullenelim.
23 Yorumla
Soran+1 yılabla haklısın valla yorumunu beğendim ama gençlikte daha çok heves oluyor özellikle giyimle ilgili ben harçlığımdan artırıp alıyorum bazen mesela ilerki yaşlarda zaten hiç hevesim olmaz şimdi harcayım mantığıyla
- +1 yıl
Sözün bittiği yerdeyim.
Soran+1 yılben size katılıyorum zaten bende aynı fikirdeyim sadece mantıklımı değilmi onu sormak istedim, cevabınıda buldum :))
Alışveriş & Hediyeler konusunda 664 cevap paylaştı. Ben markalı alıyorum ve 10 sene kadar giyiyorum. En çok parayı tişört ve ayakkabıya veririm. Ben düzgün kullanıyorum. 2 sene sonra tişörtten sıkılan adam için bu fiyat çok. Ama ben aldığımın hakkını veriyorum.
22 Yorumla
Soran+1 yılen güzeli böylelikle daha az alışveriş yapılıyor zaten tişörtte önerdiğin markalar neler merak ettim
+1 yılBen veririm. Yeni fiyatları bilmiyorum ama herhangi bir giysiye 2000tl'ye kadar rahat veriyordum. Şu an bu dediğim ücret kaça katladı bilmiyorum. Özellikle çanta ve gözlük alırken bu fiyatı vermede rahatım ve parfümüm de en son bu fiyatlar artmadan önce 700 tl civarıydı. Yani veririm fakat çok bu tür alışverişlere ilgim yok. Daha çok kitap kalem defter alıyorum.
10 Yorumla
+1 yılAbi insan kendisini hangi kıyafetin içinde rahat ve mutlu hissediyorsa, hangi kıyafeti beğeniyorsa ve güzel buluyorsa, buna değer diyorsa bir kıyafet için, almalı. Kaç paraysa verip almalı. 300 değil 500 de olsa almalı. Bu soruları başka insanlara sormanıza gerek yok. Kendiniz beğenip alacaksınız işte.
11 Yorumla
Soran+1 yılgüzel yazdın
+1 yılKalitesine güveniyor san ve uzun süre giyebileceğin bir parçaysa verilir.. (siyah veya beyaz renkler gibi)
Aksi takdirde sırf marka diye de o fiyata tişört alana enayi derim.. Bi tişörtün ederi max 150 TL dir ben 250 ye elbise alıyorum o ayrı konu..10 YorumlaPara siciyorsan ver tabi
Ama maviyi dolaştım geçen gün
160 TL tişörtler
Gayet de güzel
Git oradan al
160 bile fazla bana göre.
Sezon sonunda 100 TL onlar
Akıllı adam; ters sezonda alışveriş yapar12 Yorumla
+1 yılYani normalde verilmez ama çok beğendiysem verirdim 350 TL bı tişörte
115 Yorumla
Soran+1 yılyani tek tük alınır bencede çok nadir oluyor beğendiğimiz elbiseler
- +1 yıl
Evet geçen hafta 2 li takım gördüm 500 tlfi alicaktim fazla yüksek geldi
Soran+1 yılyani 2 li takımsa çokta pahalı değil gibi ama tabi o anki duruma göre değişir
- +1 yıl
Tunik ve pantolondu 500 biraz yüksek geldi
Soran+1 yılyani olabilir tabi düşük değil
Soran+1 yıl200 efalanda bulunur ama beğenilirmi bilemem
- +1 yıl
Yok beğenmem 😏😏
Soran+1 yılo zaman bakma bidaha boş ver olunca alırsın onu :))
Soran+1 yılsende ben gibi zor beğeniyosun galiba
- +1 yıl
Seneye para kazanıdigimdq ozmn alırım ucuz pahalı demeden begendigimde
- +1 yıl
Evet ayen yaa
Soran+1 yılen güzeli ama fazlada şey yapma bağımlılık yapıyor 😂
- +1 yıl
Bişi olmaz 🤣🤣yiaaa
Soran+1 yılben üni okuyorum memleketimde ayda 900 tl harçlık e yetiyor arta bile kalıyo baya arada tasarım falan yapıyorum işte yapıp kazanıyorum güzel oluyor
Soran+1 yılhadi bakalım 😂 kendine önem vermen güzel bişey giyinelim güzel olalımm kdkd
+1 yılBegendiysem veriyorum
Ipek şal canta ayakbi gomlek...11 Yorumla
Soran+1 yılyani insan kendini güzel görmek ister benim her kısımda bir kombinim var insanlar şaşırıyor bir erkek olarak😂
Yani o paraya kaç tane tişört alınır, yani kimse vermez herhalde.
11 Yorumla
Soran+1 yılyani orası öyle ama kaliteli ve uzun yıllar gidicekse mantıklı gibi geliyor
+1 yılGerçekten kaliteli ve uzun süre giyilebilecek bir şeyse verilebilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılya leviste gördüm kumaşı kalın değişik güzel bi tişörttü
+1 yılVerilmez mantiklida degil. Her nekadar fiyatlsr ucmus da olsa. Nasil olsa ucuk diyip bu fiyatida vermezdim. Yine fiyati dahada uygun olanlaru tercih ederdim..
10 Yorumla
+1 yılBir tişörte 350 TL verilir mi? Kişinin ekonomik gücüne, kalite anlayışına bağlı örneğin kişi var marka takıntısı var üstüne yakışmadığı halde servet öder, kişi var kendine yakışanı alır giyer 350 TL ye 1 yerine 3 farklı tişört giyer aynı zamanda eskitir 💁🏻♂️
10 YorumlaAşırı begenmem lazim ve iyi kazanıyor olmam lazim yoksa verilmez 😂 yani kısacası vermem çünkü ne iyi kazaniyorum ne de öyle çok beğendiğim tişört oluyor.
10 Yorumlabelki mayis 2022 itibsriyle hayir deriz ama 3-5 aya kalmaz normal gelir. dolar 3 kat, yakit 4 kat artmis. istesek de istemesek de herseye kademeli olarak zam gelecek.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldün 40 liraya aldım vermem o kadar...55 liraya da kot pantolon buldum 90 liraya da ayakkabı... piyasayı dolaşırsan bulursun istanbuldayım..
15 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul öyle ya ben küçük şehirdeyim anca online alışveriş
Cevap sahibi+1 yılonline alışveriş asla yapmam tamamen soygun yeri... ismi lazım olmayan çok popüler uygulamada 200 tl yazıyordu aldığım aynı ayakkabı kargo parasıyla 215 liraya geliyordu ben aynı ayakkbıyı 90 tlye beyazıttan aldım :)
- +1 yıl
Bir şey dicem hangi avm
Cevap sahibi+1 yıl@kırgınsevgili avm den almadim beyazıttan aldım
- +1 yıl
Zor iş ya öyle bulamam
+1 yılŞahsen ben veremem. Ben babam küçük bir esnaf. Acitasyon için söylemiyorum. 350 lira için defalarca emek harcıyor. İşte bu olayı mantığa dayadığimda vermezdim. Verende tişörte değil markaya veriyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın aslında
Şu anki enflasyonun içinde o fiyata şaşırmam ama bana sorarsan verilmez, ince kazağımın kolunu kıvırıp giyerim daha iyi.
10 YorumlaGereksiz bir harcama bence..
Parası var ki alıyor diyenler olacak illa ki ama 50₺ ile 350₺ arasındaki fark ne? İkisi de kumaş ikisi de eskiyecek 🤷🏻♀️20 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılVerilir.. Tabi ki herkesin bütçesi değişken o ayrı konu.. Keyifli günler..
10 Yorumla Alım gücüne bağlı değişir. Ben alamam 😄imkan varsa ve çok beğendiğim bişeyse veririm
10 Yorumla
+1 yılpolo yakalar için normal ama bisiklet yaka thsirt en fazla 100₺ eder.
10 YorumlaGereksiz. Geçen gün colins den 2 tane aldım 220 verdim kafi.
10 Yorumla
+1 yılO kadar vermem ya o paraya ben bir sürü tişört alırım. Geçen mesela 80 liraya 3 tane aldım ne gerek var yani kumaşları ve baskıları da gayet güzel, kaliteli. Geçen sene de Disney orijinal tişörtlerinden bulmuştum 10tl ydi yine kumaşı, baskısı güzeldi bazen böyle denk geliyor.. bence 1 taneye o kadar vermektense bir sürü almak daha akıllıca çeşit çeşit giyersin. İnternette de baskısı vs çok güzel olan tişörtler var alacaktım geçen 50 falandı bak çok beğenirsem o kadar verebilirim..
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende bazen öyle denk geliyor alıyorum hemde marka yani Mavi, LCWDisney, Koton fazla para vermek saçma yani bana göre çünkü zaten her şey yeterince pahalı, çok çalışıyoruz yani o kadar emeğimizi bir parça şeye verince olmaz başka şeylere yetmez yani. Dediğin gibi çok büyük meblalar kazananları bilemem tabi ama onlar da çok abartıyor bazen bir çoraba binlerce para falan bence israf..
- +1 yıl
Aşağıda da biri yazmış 10 tane tişört alacağına bir tane alıp giyersin ömür boyu diye Allah aşkına bir tişörte o kadar para verip aynı tişörtü ömür boyu giyeceğime aynı parayla çeşit çeşit giyerim her gün daha iyi yani😅
Soru ekini ayrı yazmayı bilmiyor olsaydım vermezdim 😕
10 Yorumla7 yil once 70e almistim simdi herhalde 750 olmustur verirmisim yani
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 553 cevap paylaştı. En kötü tişört olmuş 100 TL..
Ben Kafttan 200 TL'ye alıyorum. Durumun iyiyse 350 TL ver gitsin.10 Yorumla
+1 yılGenelde tişortü Polo dan aliyorum.
Indirimli denk düşurursen 2 tane bile alirsin. Gayet rahat ve kaliteli.
Daha iyisini istiyorsan vakko dan alabilirsin tanesi 1,000 tl civarinda00 Yorumla
+1 yılEğer 20 sene rengi bile solmazsa veririm yoksa bir Tshirt e o kadar para vermem , tshirt dediğin zaten en fazla ömrü 3 sene oluyor çünkü adi mal kullanılarak yapılıyor
02 Yorumla- +1 yıl
Rengi solmayan tek tshirt ksft
- +1 yıl
Kaft
İyi misin? O parayı bana ver. Sana 20 tane dikeyim. FsfCs
13 Yorumla
Soran+1 yılgüzel beğendiğim cinsten yapacaksan neden olmasın😂
Soran+1 yılbiraz zor müşteriyim ben tasarımcıyım bi zahmet😂
+1 yılBen sevgilime 470 tllik gömlek aldığımı haturliyorm. bsjsjsksm
11 Yorumla
Soran+1 yılya gömlekte daha mantıklı gibi ama
+1 yılBu pahalılıkta verilir mi ya ne gerek var tabi parası çok olan verir 😄
11 Yorumla
Soran+1 yılyani çok değil ama var yani😅
Cok begendiysen ve kalitesi, markasi için verilir de bu nadiren olur... geçenlere biri 500 lira bir gömlek için normal diye konuşuyordu ve cok net biliyorum geliri asgari ucretten biraz fazla... ben hals vermiyorum o parayi yalnız
00 Yorumla
+1 yılMeslek sahibi iseniz verin ama şahsen ben vermiyorum meslek sahibi olsaydım da vermezdim .
21 Yorumla- +1 yıl
Ben 299 pantolon beğendim ailem ne der diye düşünüyorum
+1 yılKaliteli olsun sürekli giyeyim diyorsan al. Ama diğer türlü ucuzdan 3 tane alırsanda hiçbiri uzun süre gitmez çabuk yıpranıyor ucuz mal
00 Yorumla350 tl ye hala kalmışsa alınmalı 3 ay önce o paraya almıştım ben :D
01 Yorumla
Soran+1 yılkalmış kalmış😅
+1 yılFransızların bir sözü var “ucuz mal alacak kadar zengin değilim”.
02 Yorumla
Soran+1 yılbende o kafadayım işte tam
- +1 yıl
Kesinlikle şaşmıyor.
Verilmez vermem de. Ekmek bulamayan insanlar varken tisorte 350 veremem yazik günah
02 Yorumla- +1 yıl
Allah kabul etsin.
Soran+1 yılhaklısın
Ben vermem onun yerine 350 tl ye 7 tösrt alırim hergün farkli farkli giyerim sonucta bir tişortü 7 gün giyemezsin😁
00 Yorumla
+1 yılben geçen sene adidastan iki tane tshirt almıştım tanesi 200 küsürdü ikisine 500₺ ye yakın para ödedim yani verilir kaliteliyse veririm nadir de olsa
00 Yorumla
+1 yılVerilmez. Niye vereyim ki? Onun yeni vakit gecirebilecegim bir bilgisayar oyunu alırım daha iyi.. Bir tişörte 350 TL vermem
00 Yorumla
+1 yılTekstil de aynı t-shirtler daha ucuz. Tekstil de çalışan arkadaşın varsa 50 Tl ye alacağın T-shirt'e 350 TL vermezsin.
00 Yorumla
+1 yılArtık ne pahalı ne ucuz algımı kaybettim. Verilir 3000 de verilir. Sakıza da verilir 300 her şeye Verilir Allah kahretmesin
00 Yorumla
+1 yılTişörtün üzerinde bir ark reaktörü falan olup basınca metal parçalar ile kaplanıp iron man zırhına falan dönüşmüyorsa pekte mantıklı değil bence.
00 YorumlaUltra zengin bile olsam bi tişörte 350 lira vermem 🙄
10 Yorumla
+1 yılBuna para vereceğime çocuğuma iki kutu mama alırım daha iyi
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂 sen anne değilsin de nesin
- +1 yıl
🤣🤣
+1 yılAy bi eteğe veriyoruz tişörte mi vermiycez
23 Yorumla
Soran+1 yılkadınlar zaten bu konuda daha bonkör 😂
Soran+1 yılbenim annem daha dün 4 çeşit etek aldı 320 tuttu hepsi sende pahalı alıyon
- +1 yıl
Kalitesine göre değişiyor fiyatları ama
Ya baba giy beyaz atleti şortu terliği çık gez 350 verilmez tişörte
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl350 lira verdikten sonra camasır suyu dökülürse bir de o var. ayrıca yırtılırsa gitti 350 gereksiz bence. kaliteli olsun ucuz olsun markasına gerek yok
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 540 cevap paylaştı. Paran varsa verilir yoksa fakirsin demektir verilmez.
00 YorumlaBir tişörte verilcek maksimum para 150 TL maksimum paranin yokluğundan değil degeri o
00 Yorumla
+1 yılNormal fiyata alın şimdi. sezon sonunda kaliteli markaların fiyatları düşünce onları alın
00 YorumlaRakamlara pek takılmamak lazım. Paramızın kıymeti yok zaten
00 YorumlaYani 200 TL verip pişman olacaksam 300 verip içim rahat olur 😂
00 Yorumla
+1 yılEvet verirlir, kaliteye değer veriyorum.
10 shirt değil bir tane alırsın ömür boyu giyersin😁😃00 Yorumla
+1 yılVerilir ama yaninda şortla nakit yerine kredi kartına taksitle verilebilir.
00 Yorumla
+1 yılVerilir ben gap ürünlerini seviyorum çok da kaliteli oluyor yazın genelde ordan tshirt alırım 👍🏻
00 YorumlaŞimdi marka ürünlerin kumaşları çok kötü bırak 300, 50 de verilmez
00 YorumlaVermem bak maddi durumum o kadar iyi olmasına rağmen normal giyiniyorum abartı olmadan
00 Yorumla
+1 yılÇok beğendiysem veririm fakat normal şartlarda bir tişört için pahalı bir rakam.
00 Yorumla- Devamını Gör (276)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat