2 yıllık sevgilim beni artık sevmiyor mu?

Arkadaşlar ben tüm insanları az çok anlarım ama kendi sevgilimi anlayamıyorum. 2 senedir hayatımda ama önceden de çok yakın arkadaşımdı. Aramız inanılmaz muhteşemdi hatta bazen kendime sorardım ben ne iyilik yaptım da bu çocuk hayatıma girdi diye. Özetlemek gerekirse, son 3 aydır falan çok değişmeye başladı. sürekli arkadaşlarıyla buluşmak istiyor. eskiden arkaşlarının yanından sıkılıp benim yanıma gelmek için can atan adam gitti, şimdi benim yanımda sıkılıp onların yanlarına gitmek isteyen bir adam haline geldi. eskiden her şeyi detay detay bana anlatan adam da yok artık, şimdi naptınız diyorum iyi oturduk vs. hemen özet geçiyor. bir süre çok içerlendim bu duruma 2-3 kere uyardım yapma diye hep aynı cevap: sana öyle geliyor ben seni görmeye calısıyorum. Aramalar deseniz yarı yarıya azaldı. Söylemiyorum bile. Şimdi buraya kadar okuyunca hepiniz belki de içinizden kesin bu kızdan ayrılır diye geçirmişsinizdir. Aynen öyle bende aklımdan geçirdim ve bi gün dedim ki eğer bu böyle gidicekse noktalayalım burda. Hayatında en çok korktuğu şey bu olabilir arkadaşlar 0 şaka. duyar duymaz bunu, dalga mı geçiyosun ben böyle şeyler duymak istemiyorum, sakın yapma tarzı şeyler söylüyor. yani o kadar arada kalıyorum ki amacının ne olduğunu anlayamıyorum. Şimdi çok fazla üstüne düştüğümü fark ettim artık geri çekildim aramıycam mesaj atmıycam bi süre böyle kafama göre takılayım bakalım. Siz neler düşünüyosunuz, neler yapabilirim? merakla bekliyorum yorumlarınızı.
2 yıllık sevgilim beni artık sevmiyor mu?