Erkeğin erkekten, kadının da kadından hoşlanmasını anlıyorum. Ama bence biseksüel, panseksüel falan biraz show yani. Burdaki "show" dan kastım, kusura bakmayın ama sapkınlık. Böyle şeylerin mümkünatı yok. Ben pan'ım ya da bi'yim diyenlerin ne yapacağını şaşırdığını düşünüyorum. Can sıkıntısından ne yapacağını şaşırmış gibiler. SİZCE?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
senin de beynin olmadan konuşabilmenin mümkünatı yok ama sen konuşuyorsun. biz şaşırıyor muyuz?
1600 gram eksikle yaşamak nasıl bir duygu acaba ;)
Çok mantıksız bir cümle dolayısıyla 100/05. Daha fazla çalışmalısın:) 05 cümle kurabilmeyi başardığın içindi, tebrikler.
anlaman mucize olurdu zaten. beklediğim bir şeydi. 😚
@OmenTonrim ona sormak lazım. zor olsa gerek.
Bence pek de zor değil. Zor olsa daha da laf etmeye çalışmazdı.
Peki sadece erkeğinin kadınlara ilgisi olup da kadının erkeğe arkadan yaklaşmasını nasıl değerlendiriyorsun
Bu yazdığın heteroseksüel bir ilişki değil mi?
Evet iki tarafta hetero ama kadının erkek poposuna ilgisi var erkek de oradan zevk alıo ☺️
Sanırım garip geldi ☺️
Aşırı hayranlık beslediğim bir ünlü grup var ve pipoları bile ilgimi çekiyor çünkü aşırı hayranım, gecem gündüzüm olmuş durumdalar. AMA normalde çok yakışıklı bir erkekte olsa poposu ilgimi çekmez heralde bilmem? Seven arkadaşlarım var ama:p burda bakış açısı da onemli😂 ben erkeğin de neden sevdiğini biliyorum.
Neden seviyormuşuz 😂 hemen sevmem deme belki ilgini çeken popolar vardır
Seviyorum desem açacak gibisin
Neyi açacak gibiyim
İlgini çeken popolar vardır dedin ya sanki seviyorum desem sen hemen kendinkini çekip atacak gibisin xndnx
Puhaha belki çekilmişi vardır 😂
Belli var gibi zaten:p
Kıyıda köşede kalmış olabilir 😂