Cinsel Yaşam Tüylü vajina mı yoksa tüysüz mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yılların merak edilen sorusu xbsxbsjxjd sizce kıllı mı kılsız mı yoksa orta kıllı mı böyle orman gibi olmayandan Tüylü vajina mı yoksa tüysüz mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. bir turizm rehberi hanım ile spontone bir beraberlik oldu o anda birden odaya geçtiğimizde kıyafetlerle sevişiyorduk dokunmalar vs başlayınca bir anda şarap alıp geleyim dedim ve odadan çıktım geri dönmedim zira kıl yumağı halindeydi 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Temiz olduktan sonra sorun değil. Tertemiz traşlar yaparız yeterki olsun özlü sözde dedigi gibi bulmuşsun... 0 0 Yorumla
AkrepKral_22Cm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl oral ıcın zevk almak ıstıyorsun tuysuz olmalı senın nasıl 1 0 Yorumla
sociosf Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 525 cevap paylaştı. Tüysüz tercih ederim. Oral yaparken daha iyi oluyor tüysüz vajina... 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kendim gibi her daim tertemiz olmalı. Her an yalaya bilirim çünkü 😛 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kılsız, kaymak gibi severim, kız dediğin kaymak gibi olmanı teni tepeden tırnağa, öpmelere okşamalara doyamamalıyım ;) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl orman gibi olmasın, ama doğal olması iyi olur. hafif tüylü, ağdası gelmiş. mmm. evli olduğumdan bu manzara daha çok azdırıyor beni 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Tüysüz kılsız prüzsüz bal dok yala olmalı bu konuya bir aciklik getirelim artık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Orman gibi olmasin hafif tuylu olabilir temiz olduktan sonra sıkıntı yok 0 0 Yorumla
Önden__Ver Takip Et Xper 4 Yaş: 48 +1 yıl Tüysüz ve küçük vajina ufacık olacak böyle ufacık olacak böyle Ona bir soktuğum zaman seninkini sarıp sarmalayacak 0 0 Yorumla
CITIRS_K_NCOCUK Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bazi kızlar a da yakışıyor olsada tüysüz derim 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Kişi her daim tertemiz olmalıdır 3 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben tüysüz seviyorum 😊 1 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. kaymak gibi olsunki yalayarak boşaltayım 0 0 Yorumla
Kanchenjunga Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı. Kesinlikle tüysüz. Pembe yumuşak ve etli. Immmm 0 0 Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tamamen kılsız güzeldir kaymak gibi olur 😂 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. O kişiye göre değişir 0 0 Yorumla
Kuzeykutuplu9 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Yillrdir verdigimiz cevap tuysuz tuysuz 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. kıllı ama şekilli olursa severim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Şekill derken zshbzbvsz Yorumla siyahcorap +1 yıl üçgen traş hoş duruyor ya da ince bir çizgi yukarıdan aşağı, ismimin baş harfi ise dudaklarım şişene dilim uyuşana kadar şapur şupur :D Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. bana farketmez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benimki tuysuz 6 5 Yorumla bursa_zafer +1 yıl Offf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalamak mi istedin Yorumla bursa_zafer +1 yıl Evet te vakumlayip somurmama dayana bilirmisin onu bilemedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Avucunu yalarsin haha👅 Yorumla bursa_zafer +1 yıl Zaten ciddi bir yalatcak kişi olmadigi icin avcumu yaliyorum ufakligi tokatliyorum Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. tüysüz kaymak gibi 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. tüysüz tabiki 1 0 Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. ortaaaa 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tusuz seftali guzel 0 0 Yorumla
BerkMaraş Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Tüysüz tabiki 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. kilsuz vajina 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Farketmez 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tüysüz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
bir turizm rehberi hanım ile spontone bir beraberlik oldu o anda birden odaya geçtiğimizde kıyafetlerle sevişiyorduk dokunmalar vs başlayınca bir anda şarap alıp geleyim dedim ve odadan çıktım geri dönmedim zira kıl yumağı halindeydi
Temiz olduktan sonra sorun değil. Tertemiz traşlar yaparız yeterki olsun özlü sözde dedigi gibi bulmuşsun...
oral ıcın zevk almak ıstıyorsun tuysuz olmalı senın nasıl
Tüysüz tercih ederim. Oral yaparken daha iyi oluyor tüysüz vajina...
Kendim gibi her daim tertemiz olmalı. Her an yalaya bilirim çünkü 😛
kılsız, kaymak gibi severim, kız dediğin kaymak gibi olmanı teni tepeden tırnağa, öpmelere okşamalara doyamamalıyım ;)
orman gibi olmasın, ama doğal olması iyi olur. hafif tüylü, ağdası gelmiş. mmm. evli olduğumdan bu manzara daha çok azdırıyor beni
Tüysüz kılsız prüzsüz bal dok yala olmalı bu konuya bir aciklik getirelim artık
Orman gibi olmasin hafif tuylu olabilir temiz olduktan sonra sıkıntı yok
Yani illede birini seçmek mi gerekiyo? İki tane olmaz mı?
Tüysüz ve küçük vajina ufacık olacak böyle ufacık olacak böyle Ona bir soktuğum zaman seninkini sarıp sarmalayacak
Bazi kızlar a da yakışıyor olsada tüysüz derim
Kişi her daim tertemiz olmalıdır
Ben tüysüz seviyorum 😊
Ne kadar temiz o kadar iyi😏
kaymak gibi olsunki yalayarak boşaltayım
Kesinlikle tüysüz. Pembe yumuşak ve etli. Immmm
Tamamen kılsız güzeldir kaymak gibi olur 😂
O kişiye göre değişir
Yillrdir verdigimiz cevap tuysuz tuysuz
kıllı ama şekilli olursa severim
Şekill derken zshbzbvsz
üçgen traş hoş duruyor ya da ince bir çizgi yukarıdan aşağı, ismimin baş harfi ise dudaklarım şişene dilim uyuşana kadar şapur şupur :D
Fark eder mi fjdjdkdk
bana farketmez
Skker geçerim
Kılına tüyüne bakmam
Hafif killi olacak ve biraz da sekilli olacak
Kilsiz ya da hafif killi
🤣🤣 Oldu olacak topuz yapsın
Hafif tüylü olmalı
Benimki tuysuz
Offf
Yalamak mi istedin
Evet te vakumlayip somurmama dayana bilirmisin onu bilemedim
Avucunu yalarsin haha👅
Zaten ciddi bir yalatcak kişi olmadigi icin avcumu yaliyorum ufakligi tokatliyorum
Tertemiz olmalı. Yoksa yalayamam.
Kaymak gibi olan
tüysüz kaymak gibi
Kaymak gibi olursa teşekkürler
Tüysüz vajina tatlıdır 🙃
tüysüz tabiki
orman gibi olsun :)
Cevapsız.
Seninki gibi olsun 🤪
kıllı amckseverim
Hafif tüylü
kıllı isterim ben