Sevgilim günlük buluşup başbaşa kalalım dedi. sonra aklıma geldi nakit pek yok diye. kredi kartida geçmiyor o evlerde. sonra sen verseN bu defa dedi var mı sende dedi. bende babamın parasiyla böyle bişey yapmayı kendime yakıştırmiyorum. Dün alışveriş yaptim ya kalmadi pek dedim inanmadi galiba kalmadığına. sabah sizin iş yerine gideriz yazdım o ise üç saat sonra gördü mesajımı. sonra biz dün regl günümü hesapladik iki gün var diye hesapladik ama yanlış tarihi hesaplamışiz şu an kanamam var bugün kalsın dedim. cebinden para çıkıyor diye böyle yapıyorsun iş yerine geliyorsun karnin agrimiyor ama cebinden çıkınca ağrıyor felan demeye başladı. Bende para vardı ne diyeceğini merak ettim felan yaptı. bende sonra neden vermek istemediğimi söyledim boylr biriyle konuşmaya devam etmeli miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Günlük ev yazicaktim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kız arkadaşından para istemek nedir ya hem o işi isteyecek hemde para isteyecek böyle adamlari nerden biliyorsunuz anlamıyorum
Denemeden bilemezdim
Denemiş oldun artık
İnsanın önce kendisine sonra da karşısındakine saygısı olmalı. Gördüğüm kadarıyla bu ikisi de onda yok. Böyle adamları nereden buluyorsunuz yahu...
Tuhaf yanı
Hem de çok tuhaf. İnsan bunun için karşı tarafı denemez. Ya da bu iş için karşı tarafa yüklenmez.
Resmen seni kullanmak için yol yapıyor sana, hem paranı hem bedenini yazık düşme böyle embesillerin tuzağına kendi değerinin farkına var...
ya boşver karaktersizin biriymiş uğraşma şunlarla, kendi kendini tatmin et daha iyi
Degilmi
Bide üstüne konuşuyor hala
evet ya deli misin seni denedim falan ne demek, oyuncağı mısın yani
Aynn.
ayrıca kadın erkek eşitliği tamam okey de odun değilsen biraz kibar davranırsın kıza karşı. Bu iki gün sonra senin için cimri or*spuya parasını verdim siktim kurtuldum falan da der bak çok ciddi diyorum
Bir yildir tanıyorum iki dir bulusmadan önce para konusu açılıyor yorum yapmıyorum diye bu defa benden istedi açık açık ben böyle görmedim
Böyle şey *
ya bak hani duygusal bir sey yasamayacaksan bile karakteri duzgun olmasi lazim karsindakinin, kendine saygiyla ilgili yani bu. Görüşmeyi kesmeyi düşün istersen, pişman olunacak bir sey yapmadan yani
bi de kaç yaşındasınız yani hiç ev bulamamış mı günlük kiralık falan sanki bunun için görüşüyormuş gibi
mesela ben arkadaşımın sevgilisinden biliyorum böyle gül yaprakları tütsü aman aman hani ilgiyi hissediyosun ortama girince, bu daha cok sanki para karsiligi iliski gibi davranmis sana
Yani oturturdugum il pek böyle şeylere müsait bir yer değil. kiralik evler daha güvenilir öyle soylim. ben de oda 19 olucaz ama 23felan görüyor
ilk kez mi olacak
Beş felan olucak
bilmiyorum sanki amcasının oğluyla buluşuyo şu tavırlara bak gıcık oldum, kendine yakıştırıyor musun mesela böyle birini? para konuları her ilişkide hassas olur yani konuşmamak daha doğru çoğu zaman
Katılıyorum bidaha konusicaGimi sanmiyorum o kisiyle
Hem otele kızı atası var hem Parasi yok.. utanmadan kızı atacağı otelin parasini kızdan istiyor güzel kardeşim.. öyle tiplerin mesini begenirsimiz
Nesini begeneyim defolsun gitsin
Ben partner olunca yemek yiyoruz Otel Parasi veriyorum taksi ile eve gönderiyorum üstüne harçlık da veriyorum yine de yaranamiyiruz
Yani böyle olması gerekir. bende ilk defa benden istiyeni gördüm
İlişki oluyor muydu yüzeyseli
Yüzeysel mi
Yuzeysel
Özel Yaz bo
Boşver bas tacı etmeli değer vermeli o sana para harçamalı Sena sahip olcak sa
Boşver sende hata
Aynn
Seni seven değer veren insan herşey yapar özele gelirsen dertleşmek isterim derdim var fikir ver
Günlük evde ne işin var böyle bir insanla ya😑
Yani arada az bı yakınlaşma oluyordu
Bence uzaklaş resmen sana yalancı demiş
Evet bide tuhaf olan yalan söyleme huyu onun huyu benim değil
Sevgilim bana beş kuruş harcatmaz böyle tiplerde varmış üzücü
Asla yoksa param gitmem
Degilmi
Saçmalık ve pişkinlik başka bir şey değil
Bencede. yani ben öğrenciyim babamın maddi durumu iyi. onlarında iyi ve o babasıyla calisiyor
Senin maddi durumunun iyi olduğu böyle yapmasını gerektirmez yoksa parası otursun evinde ne güzel iş ya kızı eve at parasını da kız ödesin
Ayn ya bide kendi param olsa neyse inan yine verirdim. ama babamin parası yani
Sende hata diyemedin mi madem paran yok ne b*k yemeye çağırıyorsun diye
Dur birazdan yazsın soylicem
tamam neticeyi bildir birde bu tipi çokmu aradın ya Allah aşkına
Hahaha
Sen tez zamanda bunu iade et bu bozuk çıkmış bi üst modelini alırız sana
Alalım. iade errimy
Ettim
Hadi geçmiş olsun
Şimdi gel sana yenisini bulalım
Nerden bulcaz
Diğer yere gel