O başkasıyla evlendi ben ise hala hayatıma devam etmeye çalışıyorum nedense birseyler hep eksik gibi geliyor?

O başkasıyla evlendi bense ara ara onu düşünüyorum hala ve kimseye onun gibi değer veremiyorum kimseyi sevemiyorum nefesinden bakışından dokunusundan kokusundan mutluluk duyamıyorum ne olursa olsun bir başkasını herseyiyle bıkmadan kabullenemiyorum mesele o da değil de ben arzulamadim ki kimseyi onun gibi ben hayaller kurmadım başkasıyla başkasının nefesi oksijen olmadı bana kokusu rahatlatmadı kimseyi onun gibi istemedim ve istemek bile istemedim hatta herkes bir heves o hep benimle gibi damarlarımda ki kan gibi mesele o da değil işte mesele ona duyduğum sevgi ona duyduğum özlem ona duyduğum hasret ama simdi gel gelelim ki o başkasıyla evli bense sevgiye ve aşka olan inancımı yitirdim kimseye onun gibi bakamıyorum bir başkasıyla hayat kurabilecegime de inanmıyorum oldu 1 2 sene fakat bu gece aklıma düştü öylesine aşk vs yalan dolan ama güzel duygularım ziyan oldu herkes mutlu koca bir yalana inanıp yaşıyor peki ben?
O başkasıyla evlendi ben ise hala hayatıma devam etmeye çalışıyorum nedense birseyler hep eksik gibi geliyor?