SEVGİLİM BENDEN NE İSTİYOR?

merhaba arkadaşlar uzun zamandır erkek arkadaşımla yaşadığımız bir sorun var benim canımı aşırı sıkan bir durum içerisindeyiz sürekli dışarıdayken benim erkeklere baktığımı söylüyor fakat ortada böyle bir durum yok ben bakan kör gibi bişeyim yani adama niye baktın diyor bakmadım diyorum gözümle gördüm diyor lakin ben kastettiği kişiyi dahi hatırlamıyorum genelde boş bakıyorum etrafa ya da başka bişey düşünüyorum oyle bakıyorum bu sorun bizi gerçekten aşırı sarstı ve bigün de karşıdan karşıya geçiyiorduk kendisi bana bişeyler anlatıyordu aynı zamanda araba geliyordu bende araç duracakmı dıye bakarken ban bir anda yükseldi sana anlatanı bilmemne yapayım fala filen küfür etmeye başladı noldu dedim neden beni dinlemeyip adama bakıyosun dedi seni dinliyordum ve araba geçicekmi dye bakıyodum dedim ben bekliyosam sende bekleyecekin neden adama bakıyosun falan diye kavga çıkardı bağırdı çağırdı beni geride bıraktı önden önden gitti ve o öyle yapnca bende eve geri döndüm dip not erkek arkadaşımla aynı evde yaşıyorum gerçekten yardımınıza ihtiyacım var bu benim buraaki ilk sorum neden böyle yapıyor bu arada kendisi eve geri döndüğünde hiçbirşey yokmuş gibi geldi benim sevdiğim kuruyemişlerden almışş ve ssevdiğim cipsi hatasını anlamış gibiydi ama daha sonnra gene neden baktın tartışması çok kez yaşadık.
SEVGİLİM BENDEN NE İSTİYOR?