-Okuldayken derslere odaklanamıyordum -pencereden her bakdığımda acaba ne yapıyor diye aklıma geliyordu -Sesini duyduğumda ya da arayacağını bilidiğimde kalbim inanılmaz atıyordu -yanına giderken dizlerim titriyordu -ayrılık kelimesini aramıza hiç sokmuyorduk hatta inş hiç ayrılmazsın diyenlere kızıyordum ayrılık kelimesi geçiriyorlar diye -Onun için bir sürü fedakarlık yapıp kendimi unuttum -Sadece onun mutluluğuyla mutlu oluyordum -onunla kavga ettiğimde veya kötü olduğumuzda inanılmaz derecede hayata küsüyordum hiçbirşey yapmak istemiyordum sadece onunla iyi olmak istiyordum -Her dakika konuşup mesajlaşırdık birbirinden romantik sözler söylerdik Valla say say bitmez şu an evliyiz 2 yıllık ilişkiden sonra ama sevgi çok daha kalıcı ve huzur dolu aşk insanı mahvediyor hayatını sürdüremiyorsun önemli olan aşkı güzel birşekide sonsuz sevgiye dönüştürmek biz eşimle şu an o kocmaan aşkı sevgiye dönüştürdük ona kalırsa hala bana deli gibi aşık aslında bende ona ama baştaki gibi olmamamlı insanı öldürür valla öyle devam etse🤣
Her an onu düşünüyor ve onu düşünürken kendi kendine tebessüm ediyorsan aklına yemek yemek gelmiyor ondan mesaj ya da telefon bekliyorsan aşıksın sen asimsin arkadaş...
Merhaba, Kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterir. Eşimden başkasına aşık olmam. İnsanların aşkına inanmıyorum. Ben deli dolu çocuksu olurum ki zaten öyleyim daha da deli dolu çocuksu olurum! Her daim mutlu ve huzurlu! 😅
aşık mıyım bilmiyorum ama ona mütiş bir güven duyuyorum ve bana dokunması çok hoşuma gidiyor yanağıma filan ben ne kadar ayrılırsam ayrılayım benden vazgeçmemesine peşimden koşmasına bayılıyorum ve kimseyi dinlemiyorum onun harici dik başlı diyorlar o sana zarar veriyor görüyorum zarar verdiğini hepsi haklı çıkıyorlar yinede tutunmak için küçük bir umut arıyorum vazgeçmek istemiyorum vazgeçemiyorsan kalbindeki sana dokunmuştıur çoktan ve kesin ayrılıkta kalbim hissetmediğim kalbim çok yanıyorsa ben aşık mıyım yoksa çok mu seviyorum
Ya yemek yerken aklına gelir direk iştahın kaçar onu görünce kalbin saki yerinden çıkacakmış gibi olur. Her ana onu düşünürsün aklından hiç çıkmaz hep onun yaninda olmak istersin onunla onun haberi yokken hayaller kurarsın sana bakınca utanırsın kafanı filan çevirirsin utancından ama bir yanda da hep ona bakmak istersin hiç sıkılmadan hep seninle ilgilensin istersin böyle şeyler yani vb. 😊
Aklıma düşer. Durduk yere tebessüm edersin. Camdan dışarıyı izlerken elinde sigaran ile dalar gidersin düşünüp onu. İyi mi acaba nasıl diye sorarsın kendine. Sesini duyduğun an kalp atışın hızlanır. Gece yastığa başını koyduğunda yine tebessüm edersin düşünüp. Aynaya bakınca gözlerinin içi güler “ben böyle gülmezdim noluyor bana” dersin işte ozaman kalbine işlemeye başlamıştır demektir
Aşkın 2 hali vardır 1- aşık olduğunu zannettiğin an hoşlanma, sürekli görme isteği, karnında kelebekler uçuşması vs. vs. Vee sonrasında ayrılık2- ayrılık sonrası gerçekten aşık olduğunu iliklerine kadar hissettiğin an bitişin başlangıcında olur.
Yolda giderken görülen her türlü mağaza marketin adının onun adı olması ve bunu senin gözüne gözüne sokmaları. Sürekli aklında oluşu ve hülyalı haller.
En İyi Cevaplar