Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. - Erkeklerin kocanın ne diyeceğini unut
- O zamana bakarsın
- Guzelsen güzelsin neden umursuyorsunki
- Meme got baş değil bu mevzu
- İnsan olmak tatlı olmak
- Normalde baliketli hatun severim bir kız var incecik zayıf uzun memeleri yok sayılır belkide yok ama öyle tatlı öyle hoş öyle güzel ki her hali yuruyusu duruşu bakışı çok hoş
- Tercih olsa bu kızı tercih ederim ama nasip
- Niye umursuyorsunki
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
En İyi Cevaplar
+1 yılherkes koca göğüslü kadınları sevmiyor. ben tam aksi zayıf ve zarif kadınları daha çok beğeniyorum. ayriyetten biri seni seviyorsa yok memen küçük yok kalçan çok büyük diye senden soğumaz
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız teşekkür ederim 💐
- +1 yıl
dediklerimden tatmin olmadıysan fotoğraf at daha net fikrimi belirtiyim
Soran+1 yılYok teşekkür ederim
- +1 yıl
şansımı denedim 😁
Soran+1 yılUygun olmaz sende biliyorsun ki. Sağol yinede
- +1 yıl
🙂
+1 yılya bu çok saçma bir takıntı özellikle..
senin özelliğine sahip bir kadını çekici bulacak çok erkek var
kendine haksızlık etme10 Yorumla
Kocaman sarkik olacağına küçük olsun dimdik olsun taktiğin seye bak üzülme
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yanlış anlama kötü niyetle söylemiyorum
Seni çekici yapabilmek için yardım edebilirim
Yani seni görsem nasıl olduğunda ilgili yorum yapabilirim
Aslında benimde çok olmasa da böyle takıntım var sayılır
Kendimi çirkin bulmuyorum ama instaya kolay kolay resim koyamıyorum
Benimde böyle bir takıntım var maalesef
Bu da bir kız yüzünden oldu zaten :D064 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağolun yine de
Soran+1 yılMerak ettim sizce bi insanın yüz güzelliği mi yoksa fiziki güzelliği mi önemlidir. Hangisi ağır basar sizce
- +1 yıl
Elma ile Armut arasındaki fark gibi. Ama güzel uyduğu için örnek veriyorum :D
Elma yüzünüz Armut göğüsünüz ise
Erkekler için Armut daha ağır basar
Çünkü bütün kızlar güzel normal güzel olsa bile onun sayesinde gerçekten çoğu erkeği çeker
Ve şunuda düşün 40-50 yaşındaki kadınlar sence güzel mi?
Çoğu değil ama Armut yerinde olduğu sürece Elmanın öneminin olmadığı kanıtlıyor bu
Söylediklerimi anlamışsındır. :D
Soran+1 yılEheeehh güzel olmamız bi işe yaramıyor yani püff. 21 im ben
- +1 yıl
Ben kızların yarısını güzel bulurum. Ama erkekler elmadan çok armut ister.
Diyorum ya 50 yaşındaki kadınlar güzel mi :D
Bana göre çoğu değiller ama göğüsleri büyükse zaten çokta çirkin değillerse erkekler için sorun yok.
Esra Erolda ne tipsiz kadınlar için ağlayan koca adamlar var :D 40 50 yaşında kadın tipsiz fizik yok Ama adamlar ağlıyor yokluktan :D
Soran+1 yılYa açık söylemek gerekirse yeşil gözlü, uzun saçlı, boylu poslu kızım, gayet iyiyim kendimce güzel bi fiziğim var. (bazen diyorum ki "herkes kıyafetlerini çıkarınca çekici gözüküyor senin ne özelliğin var") konumuza geri dönelim. Yüzümü de beğeniyorlar. Ama ben hala bi yetersizlik psikolojisi içerisindeyim. Sevgilim daha dolgun kadınlardan hoşlandığını söylemişti. Ancak beni beğenmediğini vs gibi şeyler hiç demedi. Sanırım onun bu beğenisini bilmiş olmak bende böyle düşüncelere sebep oldu
- +1 yıl
Birde işte tercih meselesi bu da bazı insanlar önem vermiyor tipe fiziğe. Erkekleri iyi biliyorum güvenilir erkek bulmaz kolay değil ama zorda değil. Güvenilir erkeklerin dini inancı yüksektir. Onlar senin yüreğindeki güzelliği isterler. Zaten dini bütünler haramdan korkarlar günaha girmekten korkarlar Allah korkusu vardır inançları vardır.
Onların dışındaki erkekleride kötüleyemem bütün inancı iyi insana iyi de diyemem ama bana güven meselesinde erkekleri sorarsan onları söyleyebilirim aynı şekilde kızlarda öyle.
Birde üniversite okuyor musun bilmiyorum. Kendini başka birinin senin özgürlüğünü kısıtlamasına izin verme yani biriyle sevgili oluyorsun ama istediklerini yapamıyorsan çok iyi olmaz.
Benim başıma gelmedi ama başına gelen çok tanıdığım var
Özgür olamadılar üniversite çağlarında benim gibi güzel şeylerde oldu ama maalesef kötü bitti hep gençlikte böyledir - +1 yıl
Bende işte mesela kendimi çok yakışıklı da bulmuyorum
çirkinde bulmuyorum ortada buluyorum
Benimde iyi bir fiziğim yok ama istersem olur
Ama bunun çokta önemi yok ki
Önemli olan doğru insan olmak
İnsanlar Sırf fizikle tiple parayla falan güzellik aramaya çalışırsa
O güzellikler elinde olmadığı zaman biter
Samimi iyi biri olmak her zaman öncelik olmalı
Çok tipsiz gereksiz insanlar tanıdım ama bazı şeyleri de başarabilmişler
Tipsiz kızlar var mesela yanında yakışıklılar :D
Soran+1 yılÜff ona bakılırsa sizde gidin six pack yapın giyiminize kuşamınıza, saçınıza görünüşünüze özen gösterin. Tek taraflı değil böyle şeyler
Soran+1 yılSix pack?
Soran+1 yılEvet anladım ekstra olarak six pack de var mı diye sordum. Hani dediniz ya armutta armut fiziğe önem verir bi çoğu diye. Dedim bu kadar isteğe karşı acaba siz erkekler bi şey yapıyor musunuz acaba
Soran+1 yılFanteziye bak ya kskskskd
- +1 yıl
Yapanlar çok çoğu kız için kas hiçbir şey yani bizde bende kaslara bir anlam yüklemiyorum
Zaten iyi fizikli kızlarla iyi fizikli erkekler oluyor çoğunlukla
Benim söylediklerim hem gerçek hemde espri beni yanlış anlamadığını biliyorum. nikim zaten geyik :D
Erkekler daima göğüs sever ama kızlarda da normal büyüklükte bir göğüs olmazsa kız olmasının bir anlamı kalmaz ki
Birçok kızda küçük evet her kızda yeterince büyük olmuyor
Ama bence istenirse büyütebilmekte mümkün bence
Ben istemediğim halde benimkiler büyüdü
Onun çektirdiği acı var ya anlatamam
2 yıldır memem ağırdı
Eminimki kızların çoğunda göğüsler büyürken öyle ağrılar olmadı
şu an bir ağrı yok ama 2 yıldır fenaydı
Soran+1 yılKardeş olmuyor ne yapalım biz de isterdik acık daha büyük olsunlar ama olmuyooorrrr olmuyyyoorrrr
Soran+1 yılOlsa hiç birimiz camiden çıkmazdık emin ol sjshshs. Hem şey derler anne olunca süt doluyor ya büyüyormuş
Soran+1 yılTek çare bıçak altına yatmak. Yağ dokusu bu büyütemezsin kas olsa hadi neyse
Soran+1 yılİşte biz destekli kullanıyoruz çok güzel oluyor 😂😂😂
Soran+1 yıl😂😂 Hayırlısı olsun be gülüm
Soran+1 yılİnan bana olmuyor da zaten 😂😂😂😂
Soran+1 yılAa nasıl
Soran+1 yılAa 😂😂😂 çok iyi
Soran+1 yılİyi düşünmüşsün akıllıca
Soran+1 yılTahta değiliz çok şükür 1 avuca sığıyor ama gönül biraz daha büyük olsalar keşke diyor. Açıkcası Endonezyalıların ki inanılmaz güzel. Büyük ve asla sarkık değil. Gerçekten genetik çok etkili armutlarda
Soran+1 yılHayır ya ben hep büyük ve dik görmüştüm
Soran+1 yıl😢 Yolda bakıyorum bi çok kişinin küçük tek değilim demek ki
- +1 yıl
Neden o ülkedeki insanların göğüsleri büyük buna yönelik teorim var
Irktan dolayı bir kere biz aslında Asya ırkından geliyoruz Türküz Ruslarda slav ırkıdır
Haritada Türkiyenin bağının Asyadan geldiğini armutlar teyit ediyor :)
Neden Rusların kuzey ülkelerinki en büyük neden diğer ülkelerdeki daha küçük
Buna yönelikte bir teorim var
Çünkü kuzey ülkeleri soğuktur ve soğukta ısınmak için gece gündüz alkol içerler ve soğuk havada vücudun özellikle göğüslerin gevşemesine neden olur
Benim göğüslerinde de ağrı varken soğuktan dolayı geriliyordu
Çok fazla alkol zaten yağ demek
Çok fazla alkol ve çok fazla soğuk alınca genetik olarak kızların göğüsleri büyüyor
Bence bunun açıklaması bu :)
Soran+1 yılİlginç bi bakış açısı
- +1 yıl
Göğüslerde aslında ısınmayı sağlar erkekle kız sevişirler ve ısınırlar :) O yüzden göğüsleri büyük bence.
Sen hiç sibirya soğuğu çekip
Baban veya sen dünya kadar alkol içip birde ısınmak için erkeklere yalattın mı :)
Kızların çoğu bunu yapmıyor bunu veya buna yaptığı için büyük veya küçük olmayabilir
Ama ruslar iskandinavlar bunu yapıyorlar
Birde onlar hıristiyan yolun ortasında sevişiyorlar
Soran+1 yılGarip cidden
Soran+1 yıl😂😂 Güldürdün beni teşekkür ederim inşallah
Soran+1 yılHaydar dümen nasıl ki
- +1 yıl
Ruslarınki Hindistan Cevizi
Türklerinki normal ceviz :P
şaka tabi ruslarda da çok küçük hatta çirkin çok
O da erkeklerin kafasına ruslar güzeldir fiziği iyidir algısı
Benim çok rus ukraynalı kız arkadaşım vardı çoğu yok öyle hiç görmemiş hemcinslerimin hayalindeki değil hele yaşlandıklarında leş oluyorlar
Birde onlar domuzda yerler
8 yıl Türkmenistanda yaşadım rusları ukraynalıları iyi bilirim
onlar geldi aklıma şimdi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyy ablam bıktırdıniz ya kendinle barışık olmak istiyorsan önce yazdığın paragrafta kocam beni beğenmezse cümlesini sileceksin burdan basla mesela. Kendinle barışık olmak istiyorsan kural bir kimin nasıl begendiyle değil kendini nasıl beğendiginle ilgilen
26 Yorumla
Soran+1 yılAbla niye kızıyon ya haklısın peki
Cevap sahibi+1 yılKizdiryor aynı tip sorilar beni. Su TC erkeklerinin gözünuzde nereye koyuyorsaniz artık yok beni begenmez yok kendimi nasıl beğendiirim kim de begenmeyecek sanırsın prens Charles senin benim gibi insan çoğu zaten bakımsız seni niye beğenmesin? Kendinle barışık olmak istiyorsan beni beğenir mı değil ben onu beğenir miyim ki diyeceksin
Soran+1 yılHaklısın abla
- +1 yıl
Ama bu illa başkalarının beğenmesiyle ilgili değil
İnsan kendini her zaman başta kendine beğendirmek ister
Sonra tabi ki çoğu insan başkaları beni beğensin isteyebilir
Güzel görünmenin tabi ki etkisi var ama içinde güzellik yoksa dışardan güzel görünmek yanıltıcı olabilir
Açıkça söylemem gerekirse daima güzel olanla olmak isterim
Kızlarda daima yakışıklı olanları isteyebilir bu da normaldir
Çirkinlik yaratılıştan olabilir ama güzel olabilmekte mümkün tabi
Kendini beğendirme çabalarının cinsiyetle alakası da yok
Kişisel tercihte olabilir kendilerini başkalarına beğendirmek için kendini kontrol etmek
bende aslında normalde bu tür şeyleri takmam ama beğenilmekle alakalı bir takıntı elbette oluyor
Mesela instada kolay kolay resim paylaşamıyorum
Önceden istediğim gibi paylaşıyordum çirkin mi çıktım diye çok takmıyordum ama yine de iyi olduklarımı seçip atıyordum
Buna rağmen bir kız vardı instama girdi tipsiz bulduğu resimlerimi arşivledi :D
Ondan sonra neredeyse instaya resim atamadım zaten uzun zamandır çok resmim olmadı
Koronadan dolayı birşey yapamıyoruz
Tipsiz değilim ama bende biliyorum güzel resim ile sıradan resimin farkını rts okuyorum uzmanlık alanım zaten
Ama işte görüldüğü gibi insanda takıntı olabiliyor :D
Bundan dolayı o kızı suçlamıyorum
Onun beni prens gibi brad pitt gibi görünmemi istiyordu
E bende zaten biliyorum her resimde brad pitt gibi olmadığımı
Zaten kimse her resimde çok güzel olamaz mutlaka çirkin çıkar
Bununda nedeni insan değil cihazlar - +1 yıl
Ek olarak bazıları kendilerini beğendirmemek isteyebilir. Bazıları kendini beğendirteceği çevreyi kendisi seçer.
Yani ben mesela erkekler beni beğensin istemiyorum
Beni kimler beğensin isterim
Beğenmek derken aslında arkadaş olmak
arkadaş olmak istediğim kızlar beni beğensin
Çocuklar beğensin isterim
Seçtiğim insanlar hocalar tanıdıklarım
Bazı edindiğim yabancı insanlar beni beğensin
Yani benimle arkadaş olsun isterim
+1 yılSeni her halinle sevecek sorun ederse doğru birisi degildir. Ayrıca o begenmeyecek diye bunu kendine dert etmek nedir
40 YorumlaGünümüzde çok problem değil bu, madem güzel kızsın ve tek eksik memişlerse, para biriktir ve yaptır onları, 10binin içinde işte
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekler güzel fizik falan filan derler ama nasıl olursan ol seni beğenir zaten evlendiğinde onlar için farketmiyor
11 Yorumla
+1 yılherkes güzel diyorsa gayet te güzelsindir takma kafana
10 Yorumla
+1 yılMerhaba öncelikle önemli olan senin kendini sevmen iyi taraflarını daha çok düşünmen yararına olacaktır gogus konusunda masaj önerebilirim yardımcı olacağım biseyler var ise cekinme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGöğüslerini fazla takma gerisi güzelse
10 Yorumla
+1 yılKuruntu yapıyorsun bazılarının büyük olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sen kuruntu yapıyorsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sen kuruntu yapiyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kendi düşüncen, bir erkeğin görüşünü aldın mı?
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki de 😂😂 alsam bile kim açık açık fikrini belirtir ki. erkekler tüm kadın vücutlarına güzel harika diyormuş gibi geliyor. Yalnış düşünüyorumdur belki ama öyle geliyor işte
Cevap sahibi+1 yılYo hayır, tanıdığın birisi öyle davranabilir elbette, bahsettiğim şey objektif yorum. Seni tanımayan birisi objektif olur
Soran+1 yılÖyle de ne yapayım şimdi fotoğraf mı atayım millete
Cevap sahibi+1 yılSadece kendin öyle düşünüyorsun, subjektif davranıyorsun demek istiyorum :) çok atmak istersen burdayım ve yeterince objektifim 😂
Soran+1 yılSağolun teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılÇok üzülme bunu kafaya takıp, daha güzel işler var uğraşmak için
Soran+1 yılİnsan boş kalınca böyle düşünüyor dert mi ki yoksa bu da
Cevap sahibi+1 yılÖyle tabi, bir insan sevdikten sonrasına pek takılmaz. Ve fizik için sevmek ayrı bişeydir. Evet fizik önemlidir ama ben kadında zekadan ve başarıdan etkileniyorum mesela, gerisi ekstra
Soran+1 yılGüzellik fizik geçici kalıcı olanlara odaklanmak lazım
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle :))
kendi kendini depresyona sokma canım
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler