Arkadaşlar teklifte bulundum arkadaşım olarak görüyorum dedi 1 ay geçti tekrar etsem değişecek bir durum plurmu belki o an hazır değildi Bi umut var mı şansımı denesemmi
Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl yapacam
Teklif edilen ama kabul etmeyen kız ikinci teklifi kabul edebilirimi?
Şans olmasını istiyorsan gerçekten sevdiğini göster. 1 kere yazdığın için muhtemelen kız demek ki yeterince sevmiyor diye düşündü. Senin yerinde olsam sürekli konuşmak için can atarım ve bunu belli ederim. Ama ayari fazla kaçırırsan sadece kızı şımartmış olursun haberin olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Viyana gibiyse sansini dene yok İstanbul gibi ise boşver yorma kendini
1 ay içinde konuşmasında ve davranışlarında bir farklılık oldu mu?
Çekindim bir kez yazdım oda erken kestim konuşmayı çok güzel konuştu ben uzatmadım çok
Aynı beldeliyiz ben başka yerde çalışıyorum bir kez yazdım
Aranızda bir konuşma olmadıysa bence yine reddeder.
Olmadı evet
Off ya şans mı yok bende ne
Şans olmasını istiyorsan gerçekten sevdiğini göster. 1 kere yazdığın için muhtemelen kız demek ki yeterince sevmiyor diye düşündü. Senin yerinde olsam sürekli konuşmak için can atarım ve bunu belli ederim. Ama ayari fazla kaçırırsan sadece kızı şımartmış olursun haberin olsun.
Haklısın biraz konuşabilirmiyiz sizinle
İkimiz de gizliyiz nasıl olacak?
Sen çık istek atayım tekrar gizli ol
?
Şansını dene knk 3 kere yok derse aşkını kalbine göm ve zorlama
Benim. hatunda böyle demişti tam 8 ay kovaladım. simdi nisanliyiz gerçek aşk zor olandır
Başta kabul etmedimi
Aynen öyle tam 12 defa teklif etim. yok arkadaşca bakıyorum. bilmem vs falan ama seviyorsan kovala benden sana tavsiye
Kızlar gururludur
Napacaz li
salla gitsin uğraşma
Deneme üzülürsün
Kararsız kaldım be ya offf napacam herkes birşey diyor hiçmi şans yom
Kim diyor be dene diye. Kız sana yeşil ışık mi yaktı ilgi mi gösterdi? Bunlar yoksa boşuna düşünüyorsun
İyi tamam ne celalleniyorsun
Hayır boş yere hava yapmasın sende ikinci defa reddedilme diye bunu söylüyorum. Bir kız olarak.
Sağol teşekkür ediyorum morelim bozuk kusura bakma gidip kafa dağıtmak istiyorum