Sevdiğim adam tartışma esnasında beni çok kırdı. Ben de ona o anki öfkeyle "sen bir kendine bak, bir de bana bak. Normal şartlarda seninle görüşmezdim, sırf yalnız olduğum için seninle görüştüm" gibi bir şey söyledim, arkadaşı da vardı yanında. Ama benim aklımda öyle bir düşünce yoktu. Çok pişman oldum. Şu an ona ulaşamıyorum, her yerden engel attı bana. Sadece bir kez kaldırdı engeli, o zamanda böyle konuştu. Çok pişmanım. 4 aydır ağlıyorum. Onu çok özlüyorum. Numaramı silmemiş. Sizce beni affeder mi? Kendimi ona affettirebilir miyim?Yeşil mesajlar bana, beyaz mesajlar ona ait.
Ay bu bana geçmiş beni ve onu hatırlattı. Çok pişmanım beni kırdığında bile onu düşündüğüm için. Bak kendine saygın varsa bu heriften bi halt olmaz. Kendini üzersin. bırak
Özür dilerim seni kırmak istemem fakat kendini onun yerine koyduğunda sinir anında dahi olsa sana böyle diyen birini affeder miydin? Ben etmezdim. Düşündürdüm ki içindekileri aklındakileri söyledi.
pişmansın fakat kullandığın kelimeler zaten çok ağır bi kelime sinirli dahi olsan böyle kelimeler kullanipta karsindakinden bir şans beklemek yanlış olur yapcak birşey yok olan olmuş
senin yaptıgını bi erkek yapsa bunun adı taciz olurdu çifte standartın böylesi
0
37 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne alaka mk malı kendimi affettirmeye çalıştım taciz ne alaka? Onunla neler yaşadığımızı sen nereden bileceksin de böyle konuşuyorsun, ne haddine ahmak karı
benim gördüğüm kadarı ile durum gayet açık cocuk bişileri bitirmek istiyor sen üsteliyorsun o yapma dedikçe sen dahada yapıyosun bunun sözlükteki tek adı tacizdir sizin bundan önce aranızda ne geçtiği hiç önemli değil ya da yaptığın şeyin birini taciz etmek olduğu gerçeğini değiştirmez azını topla azının payını ben vermiyim
Sen kimsin ki benim ağzımın payını vereceksin ahlaksız karı. Erkek yalakası seni. Benim onu taciz ettiğim falan yok. Rahatsız olsa taciz olurdu ama o rahatsız değil bu durumdan. Neler yaşadığımızı da, olayları da bilmeden dış kapının dış mandalı olarak bk gibi sıçraman doğru mu sence? Neyse sana daha fazla açıklama yapmayacağım. O attığın iftirayı da al arka tarafına montele. Her önününe gelene de bu çirkin muameleyi yapacak kadar alçak olma.
öncelikle dış kapının dış mandalı diceğin insanların hayatın hakkında yorum yapmasını istemiyorduysan özel hayatını internete taşımıcaktın 2. olarak terbiyesiz dedin kişi azını 1 kere bile bozmadı sen burda sabahdan beri agresif konuşup küfür ediyosun terbiyesizlikten ağzın kokmuş sen onun rahatsız olup olmadığını nerden biliyosun cocuğun kafasının içerisindemi yaşıyorsun rahatsız olmuş ki sana YAZMA diyor her şeyi çok iyi biliyorsan bu tarz sitelerden fikir isteme ayrıca erkek yalakası demişsin ama bi erkek bana yüz vermedi diye umutsuzca konuşmak için yalvaranda ben değilim güzelim umarım hayatında daha iyi yerlere gelmeyi başarırsın şu anda durumun belli :)
Sen masum bir kadına, hatta yeni reşit olmuş çocuk sayılabilecek birisine, sırf kendinden 10 yaş büyük birine gönül verdi diye "tacizci" gibi bir ithamda bulunacak kadar basit, ucuz bir kadınsın. Olayları bilmeden saldırıya geçiyorsun bu şekilde kendin gibi çirkin bir yaftalama ile. Sen iğrenç, rezil bir insansın. Ama sana yine de söyleyebileceğim son şey; bilgin yoksa fikrin de olmasın.
kendinden 10 yaş büyük birine gönül verirken bana sormadın ama burda bu mesajları bize gösterip fikrimizi sordun eğer duyduklarını ve nasıl bi insan olduğun gerçeğini hazmedemiyeceksen sormuyacaksın bu hayatda herkes sana tatlı dille canım cicimlerle anlatmıcak bazı şeyleri bu tarz hayatın gerçeklerine alışsan iyi olucak halada ilk dediğimin arkasındayım roller değişse sen erkek olsan yazdığın bir kadın olsaydı taciz olucaktı bu yaptıgın hareket maziniz olsada olmasada çifte standart ile kendini haklı çıkartmaya çalışıyosun ayrıca hani daha fazla açıklama yapmayacaktın noldu güzelim hala buralardasın kendini bize ispatlamayamı çalışıyorsun farkındaysan ben hala çizgimi bozmadım sen hala o terbiyesiz ağzınla hakaret etmeye devam ediyosun cidden sana acıyorum 😀
Sana açıklama yapan kim? Açıklama yapacak olsam yaşadıklarımı anlatırım ama senin gibi ucuz, ahlak yoksunu bir kadına laf anlatacak değilim. Bir halt bilmeden masum bir insana bu şekilde çirkin bir iftira attığın için ahlaksızsın. Ahlaksızın önde gidenisin. Senin gibi insanların namuslarına kadar iftira atanlar, milletin özel hayatını diliyle iki paralık eden insanlar nefes almayı bile hak etmiyor. Ucuzsun, basitsin, Çok kötüsün, rezilsin. Ve eminim ki kalbin gibi kendin de çirkinsindir. Bence sen bu kafayla öl, nefes alma daha iyi.
sen anlamak istediğini anlamaya devam edebilirsin TACİZCİ ama senin bir erkeği rahatsız ederek TACİZ ettiğin gerçeğini hiç bir şey değiştiremez sen her ne kadar anlamak istemesende c:
Neyse ben sakin cevap vereceğim Allah'ın izniyle. Birincisi, eğer bahsettiğin gibi tacizci olsaydım, o şahıs taciz gerekçesiyle benden şikayetçi olurdu. İkincisi, soruyu düzgünce, algıların açık bir şekilde okursan konunun zaten taciz olmadığını anlarsın. Ben ona her şeyimi verdim 19 yaşında yeni reşit olmuş çocuk sayılabilecek birisi olarak söylüyorum. Karşımdaki şahıs ise 29 yaşında ve rahatsız olsa emin ol ki polise giderdi ya da bana polise gideceğini söylerdi. Konu sadece polise gidip gitmemesi de değil. Rahatsız olsa aylardan sonra engelimi açmaz, hadi onu da geçsim numaramı silerdi ama o bunu bile yapmadı. Çünkü bana karşı muhtemelen duygusu hâlâ var ama ona öfkeyle söylediğim bir lafı kafasına taktı. Bu yüzden de intikam almak istiyor benden. Alıyor da intikamını Gaye
Gayet güzel*. Yani kısacası ben ona yazdığımda onun rahatsız olma gibi bir durumu söz konusu değil. Detaylıca anlattım, umarım kapasiten yeter ve algılayabilirsin söylediklerimi.
baştan insan gibi yorum yapsaydın bende sana aynı muameleyi göstermeyi düşünebilirdim ama karakterinde ağzın kadar kokuşmuş her sokakda gördüğün erkeği taciz etmeyide düşünüyo olabilirsin tacizci olmanın yan etkileri bunlar olsa gerek ha bide minik abla tavsiyesi azıcık kendine saygın ya da gururun varsa (tabi fotoğraftan pek olmadığı belli) hiç bir erkeğin arkasından yalvarma ağlama ne kadar aşık olduğunu idda etsen bile :)
Sen olmayan aklınla bana akıl mı veriyorsun bir de bozuk plak 😂 soruda bahsettiğim erkek benden rahatsız olmaz, senin gibi çirkinlerden rahatsız olur. Ayrıca sen başta tacizci diye büyük bir saldırı kelimesiyle geldin, ben sana niye düzgün cevap vereyim ki? 😂
Neyse daha fazla senin gibi bir dallama ile uğraşmayacağım. Açıklama yaptım insan yerine koyup, anlama kapasiten yokmuş ki anlayamadın. Ben tacizci olmadığımı, onu da taciz etmediğimi gayet iyi biliyorum. Bu durumda senin bir söz hakkın olacağını da düşünmüyorum.
yapamayacağın şeylerin sözünü verme güzelim o büyük laflarını sana bir güzel yedirecek birileriyle karşılaşırsın bir gün ve bu sefer internette bitmez iş ;) neyse tatlı şey seninle daha fazla uğraşmayacağım nitekim laftan anladığın da yok kendi 'türünün' arasında mutluluklar diliyorum yapacak daha iyi şeylerim var daha fazla zamanıma değmezsin :)