AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
hayır cunkı cok yaş farkı var ama o yaştaki kıza istemedigimi dogru ve saglıklı bi evlilik olmuycagını anlatırım ısrarla ben istiyorm derseede yapcak bişey yok kapımı asla kapamam ama dogru olmadıgını istemedigimide sölerim
Zorluklarını ileride karşılaşacağı sorunları anlatırdım ve işi ağırdan almasını sağlardım daha iyi tanısın vazgeçsin diye ki muhtemelen vazgeçerdi
Sorunları nası anlatırdın
Çocuk yapmak istese sıkıntı olabilir seks hayatları da istedikleri gibi olmaya bilir gezme 43 yaşında birisi için tahmini 60 yaşlarda sekteye uğramaya başlar ve genç yakışıklı birisini görüp bi de yanındaki yaşlı adamı görünce aldatmaya yönelik hareketleri olabilir bir kere ileri de kadın daha enerjik daha zıpır olacakken onun kafası kaldıramayacak bunlar su götürmez bir gerçeklik en yakın arkadaşım ile böyle bir olay yaşadık hatta bir kaç kez ve ayrıldılar
Yaşları kaç
15 yaş aralığı vardı en son sevgilisin de
Ki buradaki örnekte daha fazla yaş farkı var
Nası tanışmışlar evli miydi adam
Yoo bekardı evli de değillerdi bilmem sanırım bi toplantıdaydı ve adam peşinde koymuştu sonra adam arkadaşımın hareketlerini çocuksu buldu ortak konudan sohbet edemediler vs sonuç ayrılık
Adamın max 10 yıl sonra bülbül ötmeyince 35 inde libidonun östrojenin zirvesinde etrafta aranırsın ablacım boşver sen onu
Sen kaç yaşındasın
Nerden biliyorsun bunları
18 yaşındayım bunu bilmek için alim olmaya gerek yok
18 gibi konuşmuyosun
Çoğu tiktokcu ergen gibi değilim kendimi yetiştirdim ama 18 yaşındayım gelecegini kurmak istiyorsan potansiyel bir eş önemli ve onun sana vaadettikleri iyi düşün yani
19 yaşında bir adam yeni doğmuş bir bebek ile evleniyor. Sence nasıl?
Aradığım yorum işte bu mantık şu an 👍👍
izin vermem olmaz böyle birşey eger benim cocugumsa böyle birşeyi yapamaz
Bende kırk üç yaşındayım ama kızım onaltı şuanda. İster miydim. Hayır
Kendin 24 yaşındaki bi kızla evlenmek ister miydin evlenmemiş olsan
Ben zaten boşadım. Bu yaş aralığı çok fazla açıkçası. Bu yaştaki kişinin dünyevi istekleri, hayattan beklentileri ile benim hayat görüşüm arasında muhtemelen fark olacaktır.
Ben biraz daha olgun ve sessiz, karşı taraf daha hayatdolu. Ayrıca içinde bulunduğum bir gerçek var. Boşanmış olsam da iki evladım var ve ben bakıyorum. Bu yaşımda genç birini bulayım da evleneyim hayali kurmam. Hele ki tamam dedim. Bir gerçekte şu iki tarafta birbirini sevse dahi ailesi engel olacaktır. Kimse kızını bu yaştaki bir insana vermez. Bu iki tarafta gönül açısından yıkıcı olur. O yüzden mantıklı olmak gerekir.
Bu hayatta olmaz diye bir şey yoktur. Olduran da O, Öldüren de O. O dilerse olur. Ama olasılık düşüktür. Hani derler ya Davul bile dengi dengine.
Niye boşandın
Aldatma. Çokta önemli değil İnsanlar sadece tercih yapar
Nasıl yakaladın ya da haberin oldu
Anlatılacak şeyler değil. Anlatmanın bir faydası var mı? Sadece dedikodu olur. İyi bir şey olsa anlatılır. Boş lafın kimseye faydası olmaz.
O kızı Allah ne verdiyse döverim la evlenirse evlatlıktan red ederim
Sonra para için her şeyi yapıyorlar diye böyle denir
Neredeyse benimle yaşıt damat mı olur en fazla 35 izin verirdim
ben evil degilim ama birbirini seviyorlarsa olabilir
uyarırım düşüncesinin yanlış olduğunu söyleyip izin vermezdim
Karşı çıkarım... Kendi yaşıtları varken 👍
Adamı bir güzel döverim, pedofili tiplere kız yok.
Bilmem hiç düşünmedim
İstemem normal bi yaş farkı değil
Olmaz
öyle bi kızım olmaz düzgün eğitip yetiştirirsen
İzin vermem
Karşı çıkarım
İstemem tabiki
İzin vermem
seviyosa tabiki
yakında ölür o derim
İSTEMEM.