Kendimden bahsediyorum 😂 uzun iliskilerim oldu bi kac tane , kısada oldu ve tamımını sosyal medyada paylastım diyebilirim. şimdi yine bi erkek arkadaşım olsa paylaşmaya utaniyorum yaa millet bune ondan ona ondan ona der diye ama napim kim isterki paylaş paylaş çok seviyorum diye millete göster sonra ayrıl hani benimde istediğim şey değil siz paylaşıyor musunuz veya paylaşırmısınız
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Basit kız olarak görürüm. Sürekli daldan dala atlayan erkeksiz yapamayan bir aciz..
Peki bana ne önerirsin , sevgili yapmazsam nasıl tanışıp evlenebilirim , veya tanışıp anlaşamadığımla ayrılmazsam nasıl yeni birisi ile tanışırım tavsiyen ne
Bu senin hayatın benim tavsiyeme göre değil kendi doğrularına göre yaşamalısın. Ama ben olsam seçici olurum. Sırf evleneceğim erkeği bulacağım diye önüme çıkan her erkeğe şans vermem. Önce bir şeyler hissetmem gerek gözlemlemem gerek eğer ki aradığım bir şeyleri onda bulduysam ilişkiye başlarım. Anlaşamazsam tabii ki ayrılırım. Ama bu da olmadı hemen başka birini tanımalıyım diyipte hemen karşıma çıkan bir başkasına atlamam. Zaten bir ilişki yaşadıysam onu sevmişimdir ayrılınca da unutmak için zaman veririm kendime. Deneme tahtası gibi sürekli hayatıma erkekleri almam. Vakti gelince zaten olacaktır birisi..
teşekkürler yorum için
Rica ederim
Paylaşmıyorum. Gösteriş meraklısı diye düşünürüm ya da fazla samimi
samimi değil derler ya bu ne herkese mi aşık oluyor derler heralde , bundan sonra evlenene kadar paylaşmayi düşünmuyorum 😂😂
Çok ciddi olmadığı sürece etraftakilerin bilmesine gerek yok 😀
ya ciddi olanlarda oldu içinden ailesiyle tanıştım 2 3 yıl sürdü sonra olmadı ayrıldık hani bu yüzden kimseye güvenip paylasmak söylemek bile istemiyorum. evlendikten sonra söylerim herkese uzun süredir beraberiz diye sonra ayrılinca söylemek daha zor gelen geçen soruyor o çocuğa noldu diye paylaştım gördüler sonra açıklamak zorunda kaliyorum felan
Ailesiyle tanışmak ve 2-3 yıl süren ilişkiler ve evlilik yok sonu hüsran ben yapamıyorum öyle uzun ilişki doğru kişiyi bulduğuma inandığımda çok uzatmaz evlenirim diye düşünüyorum.
okullar varken zor o biraz iki tarafta öğrenciyse bi cok seyi beklemek zorunda ama şu an öyle bişey gecerli değil tabi büyüdüm bende dogru kişi bulunca evlenebilirim beklemeden umarım 😂😂 tabi yine ayrılmazsam.
Okullar online zaten sorun yok o konuda 😀 okulun bitmiş gibi konuştun. Sorumluluk almak ya da beklentiler evlilik kararını almayı zorlaştırıyor.
aynen
Başarılar 😊
kars kaşarı derim :-)
Hangi köyün köylüsüsün
İzmirin kordon köyündenim
izmirli birisinin böyle demeside enteresan , teşekkürler yorum için
Ben anlamıyorum senin amacın ne kardeş soru soruyorsun ne düşünüyorsunuz diye millete birşey söyleyince de alınıyorsun resmen mal*** aga
Dünya yuvarlaktır demi ben dünya düzdür dersem yanlış söylemiş olurum. Senin yaptığın kaşarlıktir. Ben buna medeniyet dersem yanlış olur ama saygı duyarım ülkedeki azgınların senin gibilerine ihtiyacı var sana ve senin gibilerine saygım sonsuz
@kenan3529 soruyu soran kişiye söyle anlamadım bende ne oldunu bide marifet gibi gecmiş soru soruyor ne düşünüyorsunuz diye millete sonrada gecmiş sinir oluyor ne dememizi bekliyor acaba yürü koçumu napıcan işte dünyada deli dolu valla
alınmıyorum teşekkür ettim sanada , bu yorumu yapan kişiyede fark ettiysen, önemsediğim için sordum yani ne düşünuyorsunuz diye, ama kullanılmış ya da kaşar gibi şeyler genel anlamda kadınlara yapıştırmayın aw olay neye dönüyor biliyormusun erkek adam yapar , kadınsa belli zaten kaşar hani gibi, ondan biseyde demedim fazla sen niye alındın asıl anlamadım ki
Türkiye böyle böyle geri kaldı 👏 valla bravo size 😂😂 siz kadın cinayetlerinde gece dışarı çıkmasaydı o kadar açık giymeseydi diyenlerden misiniz hahahahaha
Bebeğim marifet geri kalma değil bunlar kafanı değiştir istese herkes 100 tane sevgili yapar 100 kişiyle birlikte olmak ileri kafalılık değil güzelim anla biraz geliştir kendini kitap oku eğitim şart
Sonra Müge Anlıya cıkıyorsunuz dikkatli olun biraz hırs yapma 100 tane erkekle foto atıcam diye diye üzülüyorum senin adına
Batının yanlışlarını bu ülkeye medeniyet olarak tuttuydular sende bunu yiyen mallardan birisisin. Ben konuşup sohbet etmediğim ya da nasıl cinsel istekleri düşünceleri olduğunu bilmediğim bi kadınla cinsel ilişkiye bile girmemiş biri olarak söylüyorum sokakta hatta plajda bile hiç bi kadın dikkatimi çekmez onun için tecavüzcüler direk idam edilmeli diye düşünüyorum. ayrica bana gore kadınların açık giyinmeleri çekici değil itici geliyor ama saygı duymak zorundayım
@malisamsaad cahil insana laf anlatmak kör insana renkleri anlatmaktan daha zordur ne söylesem boş
Bencede biz boşverelim bunu sıktı zaten
Marifet demedim zaten siz sorumu nerenizle okudunuz anlamiyorum ki kim istemez bi kişiyle mutlu olmayı ama o bi kişi olmadıysa yeniden denemesin mi dogru kişiyi bulana kadar deneyince kaşar mi oluyor muş vay anasınıı 😂 bak sen ne yap biliyor musun gelişmiş ülkeleri avrupa ülkelerini kültürlerini takip et biraz kadınlara verilen değere bak kadınlar işlerinde konumlarında ne kadar başarılı bunlara bak, Türkiyeye bakarsan eğer kız sevgilisiyle yatmiş bekareti gitmiş diye aile zoruyla tıp fakultesinden alinıp evlendirildiğini görürsün.
Tamam okumuyorum zaten boşuna yazma neyse hadi kal sağlıcakla
iyi tamam
Kardeş seninle daha fazla diyaloğa girmeyeceğim benim gözümde en başarılı kadın ailesini bi arada tutup, kadınları köle olarak görmeyen , bekar kızları cinsel obje olarak görmeyen din, ahlak ve toplum örf adetlerini bilen vatana millete hayırlı bi cocuk yetiştirmeyi başarmış annedir. Sizin başarı sandığınız şeyle benim başarı olarak gördüğüm şeyler farklıdır. Toplumun yapıtaşı ailedir eğer aileden çıkan bireyler bozuk olursa toplumda bozuk olur. Bence doğru bildiklerini bi gözden geçir eğer türkiye coğrafyasında dogup büyüdüysen kendi kültürünü kendi medeniyetini yaşa. Bırak başkalarının yaşadığını.
Benim için kadinin tek vasfı evlenip , çocuk dogurup kocasının kokmuş çoraplarını temizlemek değil kusura bakma. Özgüvenli eğitimli kimseye bağlı kalmadan parasıni kazanan evlensede bi gün boşanabilicek kadar özgüvenli olan kadın. Tecavüzün cinsel açlığın zirve yaptığı Türkiyede bizim örf ve adetlerimizden o kadar iyi çocuklar yetişmiş ki tecavüz eden edene kadın cinayetleri zirveyi zorluyor neden senin gibilerin kadınlara yaftaladıklarından dolayı, Yazık çok yazık
😩🤕🤐🤐🤐
Direk sevgili olurum senle zevkine takılırım sonra ayrılık nasılsa öylesin işte herkese yanıyon
hahaha ben sevgili olduğum kişileri seçerim ama bakarım bi aileme yakışır mı evlenebiliceğim birisimi felan ,, seninle olmam mesela zevkine takılırım ne demek 😂😂
Ama sürekli biri ile çıkıyon öyle 😂😂
Benimde hiç sevgilim olmadı. Sence ben gülerken nasılım çok mu çirkinim profil fotoğrafıma bakıp nasıl olduğumu söyler misin objektif bir şekilde alıngan değilim eleştiriye açığım
iyi fena değil çok yakışıkli değilsin, çirkinde değilsin
Ok
Çok çabuk güveniyor derim
Her önüme geleni paylaşmam senin gibi
Ben kulanılmayı seviyor diyorum
ya da ucuz malın alıcısı cok olur
kullanılmak kavramı neden kızlar için kullanılıyor anlamiyorum bunu bi erkek olarak paylaşsaydım kullanılmıs demezdin iki kişi gönül bağı kurup ayrılınca kullanılmış mı oluyor kız sonrasında senin için , çok yanlış kelimeler kullanıyorsun sende bi kızsın
kendini kullanılmak için varolmuş bir cisim olarak görme , Şöyle desen bunu anlarım erkeksiz duramiyor diyebilirsin ya da zevkine düşkün bunlarda bel alti ama kadınlari aşağilamıyor en azından sende bi kadınsın kendini aşağılayan kelimeleri kullanma teşekkürler yorum için ❤
Tamam sakin ol devam et paylaşmaya ben düşüncemi söyledim madem alıngan sın di ne diye soruyorsun iyi misin nesin
Neten buldun sözlerle bana gelme hadi hadi
Senden korkulur 😀